Beşinci Mevsim

Hemen not aldım canım.. aynen ben de öyle yapıyorum nerede uygunsa oradan alışveriş :)) naapak yani 😁
Bu arada kilo koruma çek zevkli her gün muhakak spor yapıyorum .. ve kendine 3-5 kg. Opsiyon bırak o aralikta git gel yapabilirsin.. bi üst sınırın olsun oraya yaklaştığın an yeniden hareketi çoğaltıp yemeyi azaltirsin.. ve sen çok iyi becerirsin bundan sonra eminim....

Ayy kız bebek.. bıcır bıcır nasıl tatlı olacaktır büyüdükçe 🥰🥰🥰🙏

İyi günlerde kullan canım.. ben de düşünüyorum Brezilya fön. Saç modelim küt dümdüz olsun istiyorum bir de bakım olsun.. kuaför sana da tuzsuz şampuan onerdimi ?

Sen her halinle fistiksin beybisi🥰

Offf nasıl soğuk olur 🥶🥶

İyiyiz canım sen nasılsın?
Evet nası soguk, nası soguk❄❄❄😞

Demek ki doğruymuş. Kendi ürünlerini mi satmaya calisiyo acaba diye düşündüm o yüzden sordum..

🥰🥰🥰🥰
Nasilsjn canım iyimisin ?
Merhaba tatlım iyiyim çok şükür. Hurma-yoğurt diyeti yapıyorum iki gündür. Platodan çıkamadım bir türlü bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum canım. Salona gitmiyorum yürüyüşle yetinirim dedim ama yetmiyor.
8.takimı kapatmış bahar.. çok üzüldüm 😔 mezun olduğum takım ...
Aynen ya ocagimiz söndü gibi...ne güzel hatiralarimiz oldu orada...
Herkes nerelerde :KK43:
Ben burdayım bebem...sen napiyorsun

Yeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?
Bende Yeşilçayı
bi türlü sevmemiyordum ama Yasemin Kokulu olanı gerçekten çok güzel zevkle içiyorsun bi dene istersen🤔🤔🤔

Bende ortalığı topladım kızı uyutup kahve içmeyi bekliyorum dört gözle :KK53:

Bende Yeşilçayı
bi türlü sevmemiyordum ama Yasemin Kokulu olanı gerçekten çok güzel zevkle içiyorsun bi dene istersen🤔🤔🤔

Bende ortalığı topladım kızı uyutup kahve içmeyi bekliyorum dört gözle :KK53:
Mışıl mışıl uyusun prenses. :anne:Kahve uykunu kaçırmasın sonra. Yasemin kokulu olanı duydum ama hiç içmedim canım. Deneyeceğim inşallah yazdım bir yere. :kahve:Keyifli keyifli kahvene kavusmani dilerim. 😍

Merhaba tatlım iyiyim çok şükür. Hurma-yoğurt diyeti yapıyorum iki gündür. Platodan çıkamadım bir türlü bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum canım. Salona gitmiyorum yürüyüşle yetinirim dedim ama yetmiyor.
Aynen ya ocagimiz söndü gibi...ne güzel hatiralarimiz oldu orada...
Ben burdayım bebem...sen napiyorsun
Elhan ablacım özledik nerelerdesin diyet seni yoruyor sanırım :KK43:

Selam kızlarrrrr❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Selam canım nasılsın

Bu aralar biraz yogunluk var giremiyorum cok aklimdasiniz 🥰
Mavimli özledik 🌹

X