- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renkli lens kullanmıyor, kendi doğal gözrengi. ayrıca kullansa ne olur, kızın kendi mükemmel, çok da naturel. çok beğeniyorum..
ay bu kızla ne kadar uğraşılıyor
Lens olsa nolur olmasa nolur çok mu süper bi göz rengi var sanki sempatiksalakcinni
Ne gözler var Berenin gözlerinin lafı bile olmaz..
Kendisi renkli değil şeffaf lens kullanıyor, zaten renkli gözlü. Ayrıca renkli kullansa ne olur yani kız türkiye standartlarının çok üstünde bir güzelliğe sahip. İlle bir kusur arayalım yok 6 parmaklıymış yok bi ayağı kısaymış yok lensmiş bilmem ne! öyle ya da böyle kız uzaylı da olsa güzelliğiyle çok kişiyi cebinden çıkarır, aynı şeyi Adriana Lima'ya da yapıyolar estetikliymiş falan filan, eee yani bu bayanların yaptırdığını yaptırın o zaman bakalım onlar gibi olabilcek misiniz.. Ah kadınlarrr birbirimizi hiçç çekemeyiz :hulya:
ben de en başta inanmadım ama gözleri gerçekten lens fatmagülün suçu ne fragmanında gözleri yemyesil :)
siz neden bahsediyorsunuz ya ? kadının göz bebekleri irisle birleşik değil,yani lens kullanıyor.küçüklük resmi ise de photoshoplanmış.ayrıca güzel sıfatı nicole kidman gibi bir dilbere yakışıyor yerimseniben