- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Canım öğretmenim ama iş bulamadığımdan web tasarım ve yazarlık yaptığım da oluyor. Allah size de kolaylık versin, insanlar çok tuhaf oldu artık.
Yok canım, Türkçe, edebiyat ve mantık. ingilizcem iyi arada ingilizce dersleri veriyordum. Sözel dersler ya kimse özel ders almıyor.öyle canım özel ders verme imkanın yok mu kuzum
Üzüldüm senin için canımferdaw hakkında hayırlısı olsun tez zamanda daha güzel kapılar açılır inşallah canım umudu ve inancı kaybetmemek çok önemli böyle zor anlarda ben katılırım seve seve bende dipteyim aylardır ve sadece Allah’a dua ederek yakınlaşarak huzur buluyorum
ALLAH büyük canım bir kapıyı kapatınca daha iyisini açar inşallah
biz senin yanındayız manevi
sıkma tatlı canını
ben katılırım ama adetim şuan bitmesini beklilyorum canım
Yok canım, Türkçe, edebiyat ve mantık. ingilizcem iyi arada ingilizce dersleri veriyordum. Sözel dersler ya kimse özel ders almıyor.
İlkokul öğrencilerine matematik ver canımYok canım, Türkçe, edebiyat ve mantık. ingilizcem iyi arada ingilizce dersleri veriyordum. Sözel dersler ya kimse özel ders almıyor.
Düzenli bildirim yapacak okuyacak arkadaşlara kapımız her zaman açıktır.Bende katilmak isterim mumkunse :)
Diğer arkadaşlardan cevap alamadık canım, şimdilik dört kişiyiz. bakalım sayı artarsa liste yapacağım.Kızlar liste belli mi ne okuyoruz? Bir kaç gruba girdim kaçırmıyım listeyi
Tmm canımDiğer arkadaşlardan cevap alamadık canım, şimdilik dört kişiyiz. bakalım sayı artarsa liste yapacağım.
Tabiki duzenli bildirim yaparim.Düzenli bildirim yapacak okuyacak arkadaşlara kapımız her zaman açıktır.
Canım sen hamile değil misinBenide alin ama su an regliyim 2 gun sonra baslayabilirum
Yok benim oglum var 3 yasinda ben o hamile yazisini silemiorum aslinda nerden silinecegini bulamadim kadinlar kulubunde cok aktif degildim yeni yeni tam olarak kullaniyorum onuda nasil yapmisim bilmiyorumCanım sen hamile değil misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?