Çok iyi benceferdaw arkadaşımız kabul ederse canım o yapıyor ya
[/QUOTkadinlar kulubunu tam kullanamiyorum karisik geldi bana biraz o yuzden istedigim kisilere atamiyorum karisiklik oluyo kusura bakma nasil olucak tam olarak herkes birbirinin zikirinimi okucak yoksa 8 kisilik grubun tum zikirlerini herkea tek tek cekicekmi tam bilmiorum ilk defa yapicam bu sekil
Anladim cok tesekkurlerNe kusuru kuzum alışırsın zamanla. ferdaw arkadaşımız ayarlıcak okuyacagımız zikirleri akşam,sen şimdi ne Duan varsa içindeki buraya yaz herkez yazacak.zikirleri kişi sayımıza göre ferdaw arkadaşımız bölecek kişi başı sırayla akşama kadar okuyacagız. Örneğin ; sırayla gitcez mesela ben senin Sıran gelince önce zikirlerin hepsini okuyacagım ardından senin ne niyetin duan varsa onun kabulü için dua edip bağışlayacagım o zikirleri. Sonra diğer sıradaki arkadaş içinde aynısını yapacağım böyle balımm umarım anlatabilmişimdir
Rica ederim canım benimİn ok
Anladim cok tesekkurler
Niyetim öyle canım. Herkese uygunsa. Hatta pazartesiyi beklemeyi düşünmüyordum. Pazardan başlarız demiştim.Cuma zikri yaptiktan sonra pazartesiye baslayalim bnce dualarimizi okumaya gecenki gbiferdaw
Yasemin canım sadece Cuma'ya mi katılamayacaksın yoksa pazar başlayacağımız genel okumya da mi?Ben yarın çalışıyorum malesef katılamayacağım
Yazsın herkes duasını okuyalım canım ne okuycaz
Kızlar listeyi düzenleyebilecek var mı@ B Bgmcanatar
@ M Minikbirmucizemeselesi
@minik kalp0753
@ F FairyTale89
@Bulutum86
@Safir Taht
@DantelKiz
Blue_Peri (Rabbim bu ebru kuluna ve ailesine saglık huzur,hayırlı ömür nasip et.günahlarımızı bağışla,Dualarımızı hayra çevir kabul et. Aileme ve sıkıntıda olan herkeze hayırlı, helal,bol rızıklar ihsan et.senin gönlün bol sana hiçbirşey zor gelmez evlat isteyenleri küçük minnaklar ile taçlandır. Rabbim hayırlısından,iyisinden ve hayırlı komşular ile birlikte Bana ve tüm isteyenlere ev almayı ve kolaylıkla ödemeyi,içinde huzurla,sağlıkla oturmayı nasip et.Rabbim evlatlarımızı kötülüklerden koru.Amiiiiin )
Arkadaşlar dualarımızı ekleyelim yarına hazır olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?