Tamam canım, katılım olursa başlayacağız inşallah.Beni ekle canım listeye
Birkaç yere yazdım canım. Konuyu görüntüleyen de var ama bakalım.Diğer gruplara bunu etiket yap
Merhabalar katılmak isterim fakat şu anda müsait değilim ancak 4 gün falan sonra okuyabilirim .
zaten hemen başlayamayız arkadaşlar.ferdaw canım hastayım suan ama sonrasinda okurum tabiki
Beni al canimB Belki Olur
Y yasemin_90
M Minikbirmucizemeselesi
Safir Taht
Şimdilik böyle küçük bir listemiz var arkadaşlar. 8 kişiyi tamamlasak yeter. Kişi başı 10 defa okuma düşecek, onun için kalabalık bir grup olmaya gerek yok, kendi halimizde güzel, samimi bir grup olsak yeter.
Abdestli okunacak, mazertlı arkadaşlar yerine gruptan herhangi biri okuma yapacak, hemen başlayamayız zaten.
listeye aldım canımbegonvil1985 buraya da katılabilirsin canım
Canım katılmak isterse ekle istersen yeni görmüş dua gruplarınılisteye aldım canım
Tamam canım, henüz kesin değil liste ismini etiketledim, gördüğü zaman yazsın buraya istemezse çıkarırım listeden.Canım katılmak isterse ekle istersen yeni görmüş dua gruplarını
Her türlü işimiz için canım meslek anlamında daKızlar ne için okunuyor ben tam anlayamadım afedersiniz ya. İşlerimizin açılması derken meslek anlamı da iş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?