- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniizden Allah razı olsun kuzular Rabbim inşallah dualarımızı kabul ederSafir Taht
minik kalp0753
F FairyTale89
Y yasemin_90
DantelKiz
@ferdaw
@ N Nan85
@ M Minikbirmucizemeselesi
@Blue_Peri
Herkes tamamladı arkadaşlar. Katılan herkesten Allah razı olsun. Sayenizde bu mübarek günü böyle değerlendirdik, daularımızla birbirinize destek olduk. Allah dualarımızı kabul etsin, ellerimizi boş geri çevirmesin, hepiniz için içtenlikle dua ettiğimi bilin.
Ben bu listeyi hazırlamaktan da okumaktan da keyif aldım. Hem küçük hem huzurlu bir grup oldu benim için. Bir güne özgü olması da ayrı keyifliydi, hem diğer gruplardaki gibi tartışmalar gerginlikler doğmadı. Yeniden bir arada sizinle dua etmeyi çok isterim. Tekrar hepinizden Allah razı olsun.
Önümüzde Zillhicce ayı var, tekrar bir araya geliriz inşallah.
Çok sağol kuzum 1 saat önce çıktık daha hastaneden zor düşürdüler ateşi 40 tı,şükür uyudu kaldı düşünce ateş ,ilaç verdi onları kullancaz bakalım boğaz enfeksiyonu olmuşGeçmiş olsun şimdi nasıl
Çok sagol kuzum,Hem güzel hem zor vallahi. Sizdende razı olsun canım sizin dualarınızda bulundum negüzel bendeÇok geçmiş olsun canım. Anne olmak zor tabi. Allah razı olsun, dualarınla bize destek oldun.
Yaparsın canım . Burda herkes sorumluluk sahibi .zamanında okuyorlar. Bi de kısa ya okumalar sorun çıkmıyorBen.haftanin 2 günü çalışıyorum diğer 5 gün evdeim ama yapabilir miyim bilmiyorum kpss calismaya baslayacagim
Geçmiş olsun canımyaKızlar disim agriyor kac gündür hic bsy yapamiyorum cok kötüyüm hayirlisiyla sunu bi atlatayim da yapabiliriz duruma gore
Geçmiş olsun canımKızlar disim agriyor kac gündür hic bsy yapamiyorum cok kötüyüm hayirlisiyla sunu bi atlatayim da yapabiliriz duruma gore
@Safir Taht
@minik kalp0753
@ F FairyTale89
Y yasemin_90
@DantelKiz
@ N Nan85
@ M Minikbirmucizemeselesi
@Blue_Peri
K KurkmantoluS
Selam arkadaşlar. Kısa bir süre ara verdik, maalesef takip ettiğim işlerin hiçbiri olmadı ve yine işsizim. Hatta bulduğum yarı zamanlı bir işte bile başta işe alınmama rağmen adam arayıp sizinle çalışamayacağım dedi. Böyle bir şey de atlattım işte. Ben artık bu insanları anlamıyorum ve hiçbir şeyde demiyorum, Allahından bulsunlar. ne yaşayacak umudum kaldı ne beklentim.
Bunca olumsuz şeyin üzerine birkaç günlüğüne şehir dışına çıktım. Daha beter olup düşündüğümden erken döndüm. Şu toparlamaya çalıştığım birkaç günde yeni bir okuma yapalım mi eski kadroyla dedim, kimler katılmak ister?
Yok canım sen gel, yerimiz var.Katılmayan olursa eski grubunuzdan yerine gecebilirim![]()
Ne bileyim canım, çok kötü oldum. Ne biçim insan bunlar. Allahından bulsunlar. Sağ ol canım desteğin için. Katıldığın için de sağol.ALLAH büyük canım bir kapıyı kapatınca daha iyisini açar inşallah
biz senin yanındayız manevi
sıkma tatlı canını
ben katılırım ama adetim şuan bitmesini beklilyorum canım![]()
Ne bileyim canım, çok kötü oldum. Ne biçim insan bunlar. Allahından bulsunlar. Sağ ol canım desteğin için. Katıldığın için de sağol.
Canım öğretmenim ama iş bulamadığımdan web tasarım ve yazarlık yaptığım da oluyor. Allah size de kolaylık versin, insanlar çok tuhaf oldu artık.öyle canım bnm eşimede yaptılar onu 2 hafta çalıştırıp sonra başkasını alıp işten çıkardılar
dengesizler.
ne iş üzerine arıyorsun canım
kısa olur canım, yine iştiare yaparız, ortak karar veririz. Ekledim seni listeye.ferdaw ❤❤❤Bazen herşey üst üste gelir maalesef ama elbet geçer , keşke elimizden birşey gelse. Sakın umutsuzluğa düşme , vesveselere kapılma .Allah kalbine ferahlık , önüne bereketli hayırlı yollar açsın .
Duadan başka birşey yok elimizde , mümkün oldupunca bırakmamak devam etmek gerek .Bir aksilik çıkmazsa kısa dualara bende devam etmek isterim .