- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Namazın arkasından mı yoksa her hangi bi zaman mı okuycaz canım bi de mazeretliyken okuycaz mı? Ben haftaya mazeretlenebilirim. Okunmuyorsa önden bana fazla ver hak geçmesinÇoğunluk burada anladığım kadarıyla. Canlar benim önerim aşağıda. Onaylayanlar beğen ifadesi onaylamayanlar üzgünüm ifadesi bırakırsa oylama yapmış oluruz.
Günlük 70'i geçecek şekilde okuruz. Kişi başı 15-20 tane düşer. Kısa sürede biter, kimseye de külfet olmaz.
Enbiyâ Süresi 87-88 ayetler
Hz. Yûnus'un Balığın Karnında iken Okuduğu Dua :
لَٓا اِلٰهَ اِلَّٓا اَنْتَ سُبْحَانَكَۗ اِنّ۪ي كُنْتُ مِنَ الظَّالِم۪ينَۚ
Lâ ilâhe illâ ente subhaneke innî küntü minez'zalimîn
"Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni tenzih ederim. Gerçekten ben zulmedenlerden oldum !"
Anlamını çok severim bu ayetin. İnsanoğlnu çok iyi anlatır bence. Kabul ederseniz bunu okuruz.
@ M Minikbirmucizemeselesi
@Safir Taht
@minik kalp0753
@ K KurkmantoluS
@ferdaw
@ F FairyTale89
@ Y yasemin_90
@ N Nan85
DantelKiz
Namaz arkasından okunmasına gerek yok bildiğim. Ayet olduğu için abdestli okunması gerekir. Tamam canım, sana fazla veririm. Son arkadaşa da okuyalım, hemen devam etme niyetindeyim.Namazın arkasından mı yoksa her hangi bi zaman mı okuycaz canım bi de mazeretliyken okuycaz mı? Ben haftaya mazeretlenebilirim. Okunmuyorsa önden bana fazla ver hak geçmesin
Tmm canımNamaz arkasından okunmasına gerek yok bildiğim. Ayet olduğu için abdestli okunması gerekir. Tamam canım, sana fazla veririm. Son arkadaşa da okuyalım, hemen devam etme niyetindeyim.
Ben okurum yahu, böyle dert etmeyin. Topiği ben açtığım için yazmıyorum ama mazeretli arkadaşlar yerine hep okuyorum. İçin rahat olsun canım.Tmm canımbenim içim rahat etmiyor mazeretliyken herkese yük gibi hissediyorum.gönüllü okuyan olur okumayan olur hak geçmesin
Allah razı olsun canım herkes bir çok dua da olunca zaten zorlanıyorlar . Okuyamadığım yer muhakkak olur ama en aza indirmekte fayda varBen okurum yahu, böyle dert etmeyin. Topiği ben açtığım için yazmıyorum ama mazeretli arkadaşlar yerine hep okuyorum. İçin rahat olsun canım.
Sana da canım.Hayırlı Cumalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?