Canım sonradan eklediğin duayı bu dua bitince yapsak olur mu isteğe bırakınca biri okur biri okumaz. Bu ayet bitikten sonra okuyalım olur mu
Canım sonradan eklediğim için belki okumak istemezler dedim. Başta öyle konuşmamıştık diye. Diğer arkadaşlar da bir görsün mesaji, o zaman netleşir biraz daha.Katılıyorum
Genel olarak evet canım.Birde yine bereket rızık duasimi
Canım sonrada ki dua yı okumuyoruz değil miCanım sonradan eklediğim için belki okumak istemezler dedim. Başta öyle konuşmamıştık diye. Diğer arkadaşlar da bir görsün mesaji, o zaman netleşir biraz daha.
Ben okudum kuzum 1 dk bile sürmediCanım sonrada ki dua yı okumuyoruz değil mi
Canım ben okuyamam diğerini . Ben sadece üstteki dua okunacak diye girdim. Toplu okuyup kişi sayısına göre Allahım şu kadarı şu kişi için okudum deyip duasını edicem hasta olmak üzereyim bu şekilde okuyamamBen okudum kuzum 1 dk bile sürmedi
Tamam canım sen bilirsinCanım ben okuyamam diğerini . Ben sadece üstteki dua okunacak diye girdim. Toplu okuyup kişi sayısına göre Allahım şu kadarı şu kişi için okudum deyip duasını edicem hasta olmak üzereyim bu şekilde okuyamam
İsteğe bağlı canım. Güzel bir dua olduğu için ekledim.Canım sonrada ki dua yı okumuyoruz değil mi
@Safir Taht (12 )
@ M Minikbirmucizemeselesi (15)
minik kalp0753 (12)
@ K KurkmantoluS (12)
@ferdaw (12)
F FairyTale89 (Mazeretli) (Yerine ben okuyorum.)
Y yasemin_90 (12)
@ N Nan85 (12)
@DantelKiz (12)
Canım herkes kabul etti mi isteyen okusun isteyen okumasın olayını. Eğer kabul ediyorlarsa ben okumaya dahil olacam.200 tane okudum 15 tanesi için niyet edip ilk arkadaşın duasını yapcam yok olmaz derlerse regli olacam günüm geldi çıkayım ya da ne yapayım benim günüm uzun sürüyor çünkü belki bir iki kişiyi okuyup hasta olcamİsteğe bağlı canım. Güzel bir dua olduğu için ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?