Gelinlik Modelleri Berdan Mardini'nin Eşinin Gelinliği :)

öylesi bir düğüne mekana göre çok basit ve özentisiz bir gelinlik 40 bin euro ödemiş birde bence 1000 tl kirayla bundan kat be kat güzel gelinlik bulabilirdi

En az 3 en fazla 5 sempatiksalakcinni

Senden çocuğum olsun değil çocuklarım olsun deseydi barim sempatiksalakcinni

Senden çocuklarım olsun istiyorum
Böyle sürü gibim evde koşussunlar
Görenlerin içini yaksın yakamazsa evimizi neyim yaksın istiyorum sempatiksalakcinni

gelinliğe gelince benim hoşuma gitmedi ya ne bilim bayanın üstünde iyi durmamış bayanssulusmile

göbek ne öyleeee:)))ve imam nikahı yapılmış sadece resmi nikah olmamışlar olmayacaz diyo berdan:))komedi ya tam komedi

sade düz beyaz bi elbise bile daha hoş olurmuş bune ayol abajur gibi hiç beğenmedim ben ya

Tercih meselesi tabi ama gelinliği hiç beyenmedim ya.. göbeği filan kapatacak başka model tercih edebilirdi sankiiii :)))

GELİNLİK ASLINDA GÜZELboshayallersmileAMA GELİN KİLOLU OLDUĞU İÇİN YAKIŞMAMIŞ:umursamaz:SAÇI,MAKYAJIDA VASAT

kız etli butlu ve göbekli evet ama bence gelinliğin modelide yanlış...öyle balık etli hafif göbekli birine öyle gelinlik olmaz...model direk bel ve göbek çevresine odaklanmış...yani o kısmı ön plana çıkarmış...oysaki o kısmı örten,oraya dikkat çekmeyen bir model giymeliydi...eminim normalde o kadar göbek yoktur ve belide o kadar kalın değildir...

gelinliği çok kıro işi buldum ben....özellikle alt kısmı....

tabi mutluluklar dilerim yinede...

kilosundan konusup durmussunuz. sizin kilonuzu merak ettim dogrusu. kilolu olanlar gelinlik giymesinler mi yani?
tövbe tövbe

hic benmedim.. demek parayla güzellik olmuyormus:))

Kiz birde estetisyen yani saç baş hiç hoş degil ya zaten berdanida hic sevmem gelinlikte olmamis kiz 21 yasinda bu ne tasmis hertzraftan burdan bircok tanidik gitti kinaya dugune

Back