Gelinlik Modelleri Berdan Mardini'nin Eşinin Gelinliği :)

hergun medyada gördüklerımızden degil en azından..hayırlı olur inş.
gelinlikte fena deigl.

ya ben anlamıyorum, hani şimdi yarası var gocunacak da diyebilirsiniz, evet gocundum çunku bende kilolu birinsanım düünüm var düğün olana kadar zayıflarım yada zayıflamam ona göre bir model de bulurum bulmam ama bakıyorum yorumlara tamam modeli beğenmemiş olabilirsiniz gelini de ama mesut bir gunlerinde poz vermiş bir geline de şişkocuk, şişko, hamile mi gibi şeylerde söylenmez. Yazmak belki kolay geliyor olabilir (belki çok ciddiye alınması gerekmiyor yazdıklarınızın oyle de düşünebilirsiniz) ama kimsenin kimseyi rencide etmeye hakkı yok. O kişi bunu okur okumaz okusa da belki takmaz ama bazı arkadaşlar tarzım deil demiş beğenmedim demişgörüş paylaşmış. Ama böyle alay ede ede yok şişkocuk yok karnı ıkmış güzel deil filan gibi şeylerde bir geline yakışacak sıfatlarda değil. Her yıl kardeşlerinizden, yeğenlerinizden, sevdiklerinizden birievleniyordur mutlaka, hepsi dünya güzeli mi. Onlar içinde böyle yorumlar mı yapıyorsunuz. belki fazla ciddiye aldım bu kadar yazdım ama bence her yerde birilerini rencide eder miyiz diye bir sormak gerek kendi kendimize.

senden çocuğum olsun istiyorum diye diye nihayet çocuk yapacak birini buldu yanibenneyaptımki

Kızdaki göbek ne öyle allasen. İnsan içine çeker bari.:umursamaz: Yoksa şimdiden 1.çocuğun temelini filanmı attılar. Ne de olsa moda artık hamileyken evlenmek:olmaz:

Gelinlik fena değilde duvak taç, saçlar berbat.akannehir

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

ay bu kadar suratsız gelin mi olur, insan yalandan bari gülümser biraz ayol:hulya:

aysu baceoğlunun mankenliği bırakıp göbeklenmiş kendini salmış hali boshayallersmile

kızı yerden yere vurduk ya, burayı okusa depresyona girer valla:roflol:
yanlız şuraya yazıyorum, bakın yazdım, bunların evliliği bi yastıkta kocamaz
:hulya:

en çok şu sözüne sinir oldum evlenilecek kızlar var eğlenilecek kızlar var söyleyişine

gelinliğe gelince çok süslü olduğundan pek beğenmedim gelinlik anlayışım sade olacak fazla süslü olmayacak
:sm_cool::dilcikar:

ben bayildim bu gelinlige, tvde görür görmez modeli aklima kazidim, kesin diyodum kkda biri acar baslik ve öylede oldu :)
göbek kisminda taslar cok hos bence, cok degisik bi gelinlik.

ilk bakista gelinlik güzel gibi ama inceledikce cok abarti olmus isiltilar falan, kokos olmus..
saclarini begendim sadece...

sadece çocuk sahibi olmak için evlenmiş yoksa sevdiği için felan değil yaniikaydirigubbakcemile3
adamın yaptığı açıklamaya bak:Flört etmedik, ben evliliği çok ciddiye alan bir insanım. O yüzden hemen çocuk sahibi olmak için evlendim.

bide evliliği ciddiye alan bir insan olmaduğunu vede bunun için flört etmediğini sölemiş ama flört eden adamlar evliliği ciddiye almıyrmu acaba kötükedihüso

Gelinlikten ziyade gelinin fiziği konuşulmuş çok garip bir milletiz vesselam; Bu arada gelinlik te güzel değil bence..

Bu şıngırdak gelinliğin fiyatını biliyor musunuz arkadaşlar.Duyunca şok oldum.
40 BİN eURO:tomato:

ben gelinliğe bayıldım arkadaşlar.kızın fiziği zaten o kadar iyi değil göbek flaan kollara bak dımbıl dımbıl ama tatlı bi kız.hoş olmuş.

Back