-
- Konu Sahibi mntahamm33
Karin gerdirme operasyonu mu? Hic cekici bir fikir degil . Spor da is gorur bence. Ben de bu konuyu arastiriyorum. Yani benim de kilo sorunum yok aldigim 25 kilo hemen gitti ama iki yildir ozellikle gobegim toparlanmadi. Tum vucudum zaten sikilasmali ama gobek sonmus bir balon goruntusunden hallice. Yani kizlar tek dert kilo vermek degil. Verdikten sonra da sikilasmak. Lakin saatlerce spor salonlarinda vakit harcayamam arastiriyorum iste suan bakalim isimi gorecek birsey cikar mi? Bulursam sizimle de paylasirim. Ya da bildiginiz bir yontem varsa paylasin lutfen . Cok sikildim bu durumdan
25 dakika süren focus t25 programı var.
Zumba mi???Doğum falan bahane tatlım 1. Sezeryan sonrası azıcık adama benzedim yıllardır bir deri bir kemik gezdim ortalıkda 43 kgdan 50 kg oldum oh be dedim 2. Sezeryan sonrası 55 kg oldum amannn beee ben kg almıyorumkiii dedim ne bulduysam yedim 65 kg oldum 3. Sezeryan sonrası 65 kg kaldım hemen yediklerimi kontrol altına alıp fıtnessa yazıldım 6 ay bile olmadan fıstık gibi oldım 55 kgya düştüm spor yaptığımdan süper bir görünüm sağladım sonra ramazan ayı girdi fitness ve yediklerimin kontrolünü kaybettimtekrar 65 kg oldum isveç diyeti yaptım 60 kgya düştüm ertesi hafta 75 kgyu tartıda gördüm oldum duba gibi kesinlikle vermek isteyen verir ne yapar ne eder verir sezeryan falan bahane istersen verirsin hiç korkma şimdi 46 yaşında 15 lik gibi fiziğe sahip 2 çoçuk annesi taylandlı arkadaşım yaptıklarını bende deneceğiz tek çözüm zumbaymış garanti veririm bütün taylandlı doğum yapan anneler bol sebze et olarak sadece balık be zumbayla bu görümüne sahip oluyoruz dedi hergün arıyor başladınmı zumbaya diye nerdeeee yorgunlukdan eve zor atıyorum ama haftaya düzen kurup başlamayı düşünüyorum akşam 10 olurmukiii acep diye düşünüyorum çünkü o saatte evde oluyorum
Evet canım hergün ama hergün kadın söylüyor zumba yap gerisini gör diye valla dün bi süslemiş 46 yaşında değil 15 lik genç kızlar gibiydi türk arkadaşla şöyleree bir iç geçirdik iki koca totolı olarak giydiklerimizde yakışmadıZumba mi???
İyi guzel de iki kucuk cocugum var benim oyle saatlerimi harcayamam ki. Ama dans dersi almak isterdim ciddenEvet canım hergün ama hergün kadın söylüyor zumba yap gerisini gör diye valla dün bi süslemiş 46 yaşında değil 15 lik genç kızlar gibiydi türk arkadaşla şöyleree bir iç geçirdik iki koca totolı olarak giydiklerimizde yakışmadıbide ben 3 çoçuk annesiyim türk arkadaş daha kilolu ve bekar o dahada içlendi
Bir de benim kucugum iki yasinda olcak temmuzda ve ben 40'im cikmadan tum kilolarimi vermistim. Kilo sorunum yok. 49 kiloyum suan. Almaya calisiyorum hatta. 52 olsam super olacak. En buyuk derdim sıkılaşmak. İkincisi kilo almakEvet canım hergün ama hergün kadın söylüyor zumba yap gerisini gör diye valla dün bi süslemiş 46 yaşında değil 15 lik genç kızlar gibiydi türk arkadaşla şöyleree bir iç geçirdik iki koca totolı olarak giydiklerimizde yakışmadıbide ben 3 çoçuk annesiyim türk arkadaş daha kilolu ve bekar o dahada içlendi
Ya spor yapabildikten sonra her turlu toplar. Sorun ona vakit ayirmakta. Hadi ayirdin daha once spor yapmadiysan hocan olmali. E buna butce lazim. Madem butce ayiriyorum bari vakitten kazanayim, kisa sursun ve hamallik yapmiyim. Yanimda kiyafetdi havluydu tasimiyim diyerekten listeme tama uyan bir spor buldum sukur. Gidicem ilk firsatta. Buraya da yazicam gelismeleri. Birilerine faydam olur belki. Bir vakit ayirirsam :)))Ben 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 1 hafta kala 88 kilodaydım.. sezaryendi benimkisi de. Doğumdan sonra 3 ay kadar hala hamileymisim gibi görünüyordumaradan 3.5 yil gecti simdi 66 kiloyum. Hala biraz göbegim var diyette yapmadım sporda. spor yapsam toplayacak gibi ama
Canım bende evde internetten açıp yapacam youtube bakdım dolu var video ordan yapıcam yoksa benimde özel ders alacak zamanım yokİyi guzel de iki kucuk cocugum var benim oyle saatlerimi harcayamam ki. Ama dans dersi almak isterdim cidden
Hmmm mantikli :). Dur ben de bi bakayim o halde. Cocuklara da eglence cikar :)))Canım bende evde internetten açıp yapacam youtube bakdım dolu var video ordan yapıcam yoksa benimde özel ders alacak zamanım yok
Ooooo süpersin sıkılaşmak için plates yap tatlım kilon yok madem plates birebir sıkılaşmak için zumba daha çok kilo verdirttiriyormuş sen yapma dahada zayıflarsın arkadaşım çok zayıf ve zumbayla zayıflamış başka arkadaşlarınında resmini gösterdi onlarda aynı şekilde ve2-3 çoçukları olmalarına rağmen taş gibiler çok özendim çokkkkkBir de benim kucugum iki yasinda olcak temmuzda ve ben 40'im cikmadan tum kilolarimi vermistim. Kilo sorunum yok. 49 kiloyum suan. Almaya calisiyorum hatta. 52 olsam super olacak. En buyuk derdim sıkılaşmak. İkincisi kilo almak
Ebru şallıyla pilates yap sıkılaşmaya birebir ablam acayip sıkılaştı oda zayıftı doğum sonrası ama yumuşacık göbüşü vardı ebru şallıyla pilates yapa yapa sıkılaştı tavsiye ederimHmmm mantikli :). Dur ben de bi bakayim o halde. Cocuklara da eglence cikar :)))
Plates mi? Cok zor gorunuyor ya o. Bir de beni bana birakmamak lazim . Disiplin lazim bana :)Ebru şallıyla pilates yap sıkılaşmaya birebir ablam acayip sıkılaştı oda zayıftı doğum sonrası ama yumuşacık göbüşü vardı ebru şallıyla pilates yapa yapa sıkılaştı tavsiye ederim
evet disiplin sart bana gorede pilates kolay zumba daha zor geldiPlates mi? Cok zor gorunuyor ya o. Bir de beni bana birakmamak lazim . Disiplin lazim bana :)