tamam bu aile şiddet hattı değimiydi kimlik bilgilerimi vererem amaCanım bir 183 ararmısın ordaki uzmanlara bir danışırmısın sana bizden daha çok yardımcı olabilirler..
olabilir.keske farkında olsa ben farkındayım dündenberi düşünüyorum ve yapacak tek bir sey var onu evde yok gibi düşünmek konuşmamk yok saymak yemeği yap çamasırı yıka bebeğe bak ve uyu küsmek onun için en kötüsü kavgadan korkmaz küsmekten korktugu kadar sabatan küs geldi işe ve idincede ne derse desin cevap vermiycem zorunlu halllerin dışında konuşmuycam iilikle olmadı kavgayla olmadıb bide böyle deneyim
sağol desteğin için allah benide görecek bu kötü günler gececek bu bir imtahan farkındayım dayanmam lazım biliyorum ama artık hastalanmaya başladım pisikolojikte fizikselde rahatsızım ama gececek allah akıl versin ona
ya hayır konuşmak iletişim kurmak destek olmsı ya bu adam benim eşim ev arkası bile olsa ondan ii olurdu ya bana hiç destek omuyor bi gün sormaz nasılsın diye
sonuna kadar hak veriyorum son kez belki bir çözüm bulurum benim görmediğim bişeyler vardır düzelir belki işte...
dediğim gibi kendine çeki düzen önce..cool takıl işte...hem ona çok değer ver hemde rahat davran....sakın olmalıyım onun farkındayım sakin ve sabırlı beni kaybetmek üzere oldugunu anlamalı ciddi olugumu görmesi lazım ama nası
Cahil misin bilmem de sorumluluğu çocuğun üzerine yıkıyorsun. Boşanan nasıl boşanıyor o çocuklar ölüyor mu yani. Bahane sadece.yorum süper umarım allah karsılastırmaz benim gibi durumla uzaktan davulun sesi güzel sanırım bizde cahil hiç birsey bilmez insanlarız sen herseyi biliyorsun baksana
O değişmiyorsa siz değişim hem şekil hem de davranış olarakkime ne diyeceğim bilemiyorum ama bu düzen böyle gitmiyor eşimle(olmaz olsun)hergün kavga ediyoruz bariz küfür ediyor bana bide üstüne itip kakıyor boşanamıyorum çocuğum var yuvamı yıkmak istemiyorum aslında iyi biriydi bu hale nasıl geldik bilmiyorum asıl istediğim boşanmak değil onu düzeltmek ne yapmalıyım bana değer versin çocuğuma değer versin istiyorum nasıl olacak bilmiyorum bence psikolğa gitmeli ama gitmiyor ben gitmeyi denedim sonuç alamadım deneyimli benim gibi sorun yaşamış çözmüş arkadaşlardan yardım bekliyorum
Olabilecek en sorunlu adamlardan. Bir psikoloğa ve evlilik terapistine gitmek zorundasınız bu evliliği kurtarmak için. Bunun dışında başka bir yol olduğuna inanmıyorum. Karakter yapısı olmuş adamın, vazgeçiremezsin. Bir uzman eli değmeli. Ama bu derece varlığını görüp önemsemeyen adam, evliliğini önemseyip de bunu yapar mı Allah bilir.. Ailesini falan katsan araya ikna için ?iiletişim kuramıyoruz ya daha doğrusu konuşmuyoruz yemeği önüne gelsin kumandayı ver önünden çekil git ve konuşmasam tadımdan yenmez sanırım adam bekar ben evde yokum gibi davranıyor ben varmıyım yokmuyum umrunda değil en ufak bir sorunda basıyoo küfürü bana
keske öyle biri olsaydı ama yok söyleyebileceğim ve çözüm olacak biri hayat boyu sorumluluklarım hep benim üstümdeydi yardım isteyemedim ki ona sözü gececek biri olmasını isterdim canımİnşallah düzelir bu tarz seyleri bende yasadim. ama sakın sessiz kalma mutlaka birileri bilmeli senin canin kanindan o adama sen napiyosun ona el kadiramazsin cok sinirliysen cek kapini cik ofkeni hallet diyen biri. Benim bakış acim hep şuydu ailem.beni büyütmek icin ne emekler verdi ve biri bana kötü muamele yi nasil yapar bu kahredici utanc verici oluyo. Esimin annesi söyledim hic bi ise yaramiyor bu.kavgalarda o bana vurduysa bende ona vurdum dahada gözu donuyor du apartmana sesimi duyuyordum o utansin benim utanacak biseyim yok diye. Ama aileme diyemiyordum. Sonunda abime sonra ablama söyledim. Abim pek etkili olmadi ama ablam konustu ben rahatladim bu etkili oldu yinede kafamin kosesinde bosanma vardı hic beklemdigm anda hamileyim şimdi ve allaha Şükür iyi Durumlar. Kesinlikle sessiz kalinmamali annen baban olmasa da dayi amca senin akraban bu kıza böyle davranamazsin diye bir yakinina mutlaka anlat. İnşallah senin ve herkesin evine huzur girer.
amin ama o konu değil sorun olan bence sevgisiz büyümüş ben ona bağlıyorum bencil paylaşmayı bilmiyor hayatı bile paylaşmıyor baksanaKonu cinsellik olabilir mi acaba?
Mutsuzlugunu bu sekilde cikariyor olabilir mi ki? ;(
Allah sabir versin kardesim...