berbat giden evliliğim

kızalr siz yorumlarını yapın ben netten çıkmam lazım fırsat buldukça cevap veririm allah razı olsun hepinizden yuvanızda mutlu olun kimse benim düşdüğüm duruma düşmesinnnnn

olabilir.
bi de sadece ev işi yapıp çamaşır asıp yemek pişirip kendini paralama.
mutlaka kendine bak. güzelce giyin ve çık dışarı . alışveriş yap. markete git.
komşuya geç. ama farklı bi ortamda bulun
erkekler bu durumu" seni güçlenmiş olarak algılıyor". unutma.

ALLAH TABİKİDE GÖRÜYOR ŞÜPHESİZ AMENNA..
SEN ALLAHA BIRAK GERİSİNİ DÜŞÜNME CANIM YA..
BU GÜNLERDE GEÇECEK İNŞALLAH..

ya hayır konuşmak iletişim kurmak destek olmsı ya bu adam benim eşim ev arkası bile olsa ondan ii olurdu ya bana hiç destek omuyor bi gün sormaz nasılsın diye

çok kötü bir durum adam tamamen kafasında seni bitirmiş sanırım sadece evi sıcak yuvası olsun diye evliliği yürütüyor
peki sen ne istiyorsun
düzelir mi sence
biraz dene ama olmazsa bence kendine bir yol çiz

sonuna kadar hak veriyorum son kez belki bir çözüm bulurum benim görmediğim bişeyler vardır düzelir belki işte...

insallah gonlunce olur ve duzelir hersey..Allah`in isimlerinde El-Vedud okuyun bol bol,esleri yakinlastirir kalperi yumusatir.

yorum süper umarım allah karsılastırmaz benim gibi durumla uzaktan davulun sesi güzel sanırım bizde cahil hiç birsey bilmez insanlarız sen herseyi biliyorsun baksana
Cahil misin bilmem de sorumluluğu çocuğun üzerine yıkıyorsun. Boşanan nasıl boşanıyor o çocuklar ölüyor mu yani. Bahane sadece.

[QUOTviselen, post: 39868487, member: 628632"]Cahil misin bilmem de sorumluluğu çocuğun üzerine yıkıyorsun. Boşanan nasıl boşanıyor o çocuklar ölüyor mu yani. Bahane sadece.[/QUOTE]
Evet doğru tahmin cahil biriyim sorumlu arıyorum Bebeğimi buldum siz başınıza gelirse istediğiniz gibi davranın yıkıcı yorumlarınızı uygulayınız kendi hayatinizda

OTE="lorrinka, post: 39863025, member: 502568"]insallah gonlunce olur ve duzelir hersey..Allah`in isimlerinde El-Vedud okuyun bol bol,esleri yakinlastirir kalperi yumusatir.[/QUOTE]
Cok sagol canım işallah herşey yoluna girer Kara gün kararı kalmaz ya bi çözüm bulurum bende

[QUOTEe g i a n, post: 39861153, member: 546527"]çok kötü bir durum adam tamamen kafasında seni bitirmiş sanırım sadece evi sıcak yuvası olsun diye evliliği yürütüyor
peki sen ne istiyorsun
düzelir mi sence
biraz dene ama olmazsa bence kendine bir yol çiz[/QUOTE]
Zaman gosterecek

İnşallah düzelir bu tarz seyleri bende yasadim. ama sakın sessiz kalma mutlaka birileri bilmeli senin canin kanindan o adama sen napiyosun ona el kadiramazsin cok sinirliysen cek kapini cik ofkeni hallet diyen biri. Benim bakış acim hep şuydu ailem.beni büyütmek icin ne emekler verdi ve biri bana kötü muamele yi nasil yapar bu kahredici utanc verici oluyo. Esimin annesi söyledim hic bi ise yaramiyor bu.kavgalarda o bana vurduysa bende ona vurdum dahada gözu donuyor du apartmana sesimi duyuyordum o utansin benim utanacak biseyim yok diye. Ama aileme diyemiyordum. Sonunda abime sonra ablama söyledim. Abim pek etkili olmadi ama ablam konustu ben rahatladim bu etkili oldu yinede kafamin kosesinde bosanma vardı hic beklemdigm anda hamileyim şimdi ve allaha Şükür iyi Durumlar. Kesinlikle sessiz kalinmamali annen baban olmasa da dayi amca senin akraban bu kıza böyle davranamazsin diye bir yakinina mutlaka anlat. İnşallah senin ve herkesin evine huzur girer.

Konu cinsellik olabilir mi acaba?
Mutsuzlugunu bu sekilde cikariyor olabilir mi ki? ;(
Allah sabir versin kardesim...

O değişmiyorsa siz değişim hem şekil hem de davranış olarak

simdi bebegimiz var dersin duzelmesini beklersin.
ama sonrada 2 ci bebegini dogurursun
persembenin gelisi carsambadan belli degilmi sizce
adam parmagini oynatmiyor ailesi icin
siz evlilik kararini tek basinizami aldiniz
ciddi ciddi bir konusmaniz gerek
bunu tek basiniza cozmeniz imkansiz
madem yardim almayi red ediyor
ozaman aileler bilmeli sizi astigini dusunuyorum ben

Olabilecek en sorunlu adamlardan. Bir psikoloğa ve evlilik terapistine gitmek zorundasınız bu evliliği kurtarmak için. Bunun dışında başka bir yol olduğuna inanmıyorum. Karakter yapısı olmuş adamın, vazgeçiremezsin. Bir uzman eli değmeli. Ama bu derece varlığını görüp önemsemeyen adam, evliliğini önemseyip de bunu yapar mı Allah bilir.. Ailesini falan katsan araya ikna için ?

Sabatuna, esinin sana ve cocuguna deger vermedigini yaziyorsun.
Bundan sonra kendine cok iyi deger ver ve cocugunada ayni sekilde. Muhakkak sosyalles yani sadece esin ve cocugun olmasin etrafindaki insanlar, yasitlarin bayanlarla etkinlikler yapin, cocuklarinizla birlikte. Bak baharda geldi, havalarda düzelecek, yani evde oturma sadece. Sen sosyallestikce hayata görüs acin degisecek ve anlayacaksinki sadece o önemli degil hayatinda. Mutlu olmaya calis ve mutluymussun gibi görün, enerjik ol, hareketli ol, bakimli ol, onu fazla önemseme. Güclü olmaya calis ve küfür ettiginde, bu sözlerin ona hic yakismadigini söyle. Zamanla yaptiklarindan utanacak, emin ol.
Erkekler disi gectigi kadinlara sadece bunu yapabiliyor, karsisinda güclü bir karekter olsa güvenemzler kendilerine. Hic korkma, karsisinda güclü bir anne imaji ver.
Basaracagindan eminim. Güzel günler seni bekliyor !

keske öyle biri olsaydı ama yok söyleyebileceğim ve çözüm olacak biri hayat boyu sorumluluklarım hep benim üstümdeydi yardım isteyemedim ki ona sözü gececek biri olmasını isterdim canım

Konu cinsellik olabilir mi acaba?
Mutsuzlugunu bu sekilde cikariyor olabilir mi ki? ;(
Allah sabir versin kardesim...
amin ama o konu değil sorun olan bence sevgisiz büyümüş ben ona bağlıyorum bencil paylaşmayı bilmiyor hayatı bile paylaşmıyor baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…