berbat giden evliliğim

[QUOTsizeçça, post: 39912689, member: 442929"]YORUMLAR için teşekkürler kızlar ama yıkıcı değil yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var bende biliyorum dayak kötü yaşadıklarım kötü ama bende kendimce ne yapabilirim diyorum ben bu adamı sevdim de evlendim bu hale gelmemize sasiriyorum belki yaşamasm bende sizler gibi düzelmez bas gt de getirirdim ama iş öyle değil son durum 2 gündür sessizim uzuk duruyorum işin ciddiyeti anlamasını bekliyorum istediğim kuru bir özür hediye falan değil yıktığını onarması zamanla göreceğim kaybetme korkusunu yaşamalı yoksa akıllanmayacak eşim ...[/QUOTE]
Adam size tokat attığında bile hiçbi şey yapmamışsınız iki surat asınca mı kaybetme korkusu olacak. Kendinizi kandırmayın. Hem seven insan da kaybetme korkusu olur? Sizce eşiniz sizi seviyor mu?

sanırım genel düşünce bu adamdan bişey olmaz boşan gitsin konuya pozitif yapıcı yorum yapan arkadaşlara teşekkürler ben ayrılmayı düşünmediğimi söylemem rağmen oturdukları yerden ahkam kesenlere hiç lafım yok allah yaşatmasın demesi kolay yaşaması zor destek için açtıgım bu yazı sanırım bana destek olmaktan çok öteye gitti ben çözüm arıyordum herneyse ilginiz için sağolun ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…