iiletişim kuramıyoruz ya daha doğrusu konuşmuyoruz yemeği önüne gelsin kumandayı ver önünden çekil git ve konuşmasam tadımdan yenmez sanırım adam bekar ben evde yokum gibi davranıyor ben varmıyım yokmuyum umrunda değil en ufak bir sorunda basıyoo küfürü banaTam olarak ne konuda anlasamiyorsunuz? Kavgalarin temel sebebi ne sizce?
adamın umrunda değilim varsa yoksa kendi bende evde hizmetçi gibiyimnelerden kavga ediyorsunuz biraz anlat bakalım
Öncelikle esinizin iyi olduğu zamanlar hic mi yok onu düşünün?iiletişim kuramıyoruz ya daha doğrusu konuşmuyoruz yemeği önüne gelsin kumandayı ver önünden çekil git ve konuşmasam tadımdan yenmez sanırım adam bekar ben evde yokum gibi davranıyor ben varmıyım yokmuyum umrunda değil en ufak bir sorunda basıyoo küfürü bana
yÖncelikle esinizin iyi olduğu zamanlar hic mi yok onu düşünün?
Bu konularda benim önerim bosanmak yada evlilik terapistine gitmekten önce 1 kere olsun deneyin diyorum. Onu degistirmek istiyorsunuz önce kendiniz değişin. O kadar iyi davranin ki mesela geldiğinde ilgili olun sevdiği şeyleri yapin. Seni seviyorum askim diyin. Giyinin suslenin makyaj yapin supriz hazirlayin. Mesela kumandayi istiyor dediniz kumandayi verip televizyon izlerken sarilin. Mumkunse cocuk biraz erken yatsin ya da yaninizda olsun o da, sorun degil
"Ne var niye böylesin" derse de evliligimizi ihmal ettiğimizi düşünüyorum o yüzden bundan sonra daha ilgili olacağım diyin. Ve en önemlisi sabırlı olun 2 3 hafta belki de daha fazla hep güleryüzlü olup degismesini bekleyin. Hemen sonuc vermeyebilir benim dedigim sey. Ha zaman gecer yine olmazsa degismezse istediğinizi yapabilirsiniz gönül rahatligi ile. Bu ilişki icin ben elimden geleni yaptm dersiniz en azindan
benim çocuğum var demesi ne kolay pisikolgda aynı seyi dedi ama ya bebeğimin hali ne olacak aslında ii biriydi eşim nasıl olduda bu hale geldi anlamıyorum şidet gün geçtikçe artıyor sonuçta budurumda bebeğim için sağlıksız ben çözüm bulmak istiyorumadamın umrunda değilseniz boşanın gitsin neden düzeltmeye çalışmak ? sizin de gururunuz var o sizi nasıl mutlu etmeliyim diye düşünmesi gerekirken
benim çocuğum var demesi ne kolay pisikolgda aynı seyi dedi ama ya bebeğimin hali ne olacak aslında ii biriydi eşim nasıl olduda bu hale geldi anlamıyorum şidet gün geçtikçe artıyor sonuçta budurumda bebeğim için sağlıksız ben çözüm bulmak istiyorum
Herkesin derdi baska iste. Allah yardimcin olsun..iiletişim kuramıyoruz ya daha doğrusu konuşmuyoruz yemeği önüne gelsin kumandayı ver önünden çekil git ve konuşmasam tadımdan yenmez sanırım adam bekar ben evde yokum gibi davranıyor ben varmıyım yokmuyum umrunda değil en ufak bir sorunda basıyoo küfürü bana