berbat giden evliliğim

çocuğun var diye boşanmıyorsun ama şiddetin, küfürün olduğu bir ortamda nasıl sağlıklı bir birey yetişebilir? bir çocuğun büyümesi için babaya değil huzurlu bir ortama ihtiyacı var. adam sana saygı duymuyor, itip kakıyor, küfür ediyor, hizmetçisi gibi davranıyor ama sen hala çocuğum var diyorsun. asıl çocuğun olduğu için boşanmalısın zaten

Bir de soyle dusun. Belki o da bitirmek istiyordur da senin gitmen icin sartlari zorluyordur.Cunku evliligi bitirelim dese bahanesi yok, herseyi tamtakir hazir yapiliyor.Aldatiyor da olabilir cunku genelde oyle adamlar bitmesi icin boyle yollara basvuruyorlar. Seven insan kusur aramaz kusurlari da gormez. Sevmeyen insan ise agzinla kus da tutsan kusur arar.
Ben duzeleni hic gornedim. Sen dene belki duzelir ama sana soyleyim sen gitmeyince o gidebilir cunku bence bahane yaratiyor. Bu arada sana tavsiyem sen gitme onu kapinin onune koy. Bak nasil sasiriyor. Birak gururun kalsin hic degilse sende.

[QUa, post: 39856466, member: 294067"]Tokat yedigin anda kapiyi kapatip cikmazsan yumruk olarak geri doner[/QUOTE]
Size katılıyorum kızlar yakın arkadaşım boşan kurtul duzelmez diyor isim var kendimi maddi olarak devam ederim kızım babasız büyüyecek bir gün keşke deme mek için ugrasiyorum

TE="sonanda, post: 39856425, member: 472867"]Bir de soyle dusun. Belki o da bitirmek istiyordur da senin gitmen icin sartlari zorluyordur.Cunku evliligi bitirelim dese bahanesi yok, herseyi tamtakir hazir yapiliyor.Aldatiyor da olabilir cunku genelde oyle adamlar bitmesi icin boyle yollara basvuruyorlar. Seven insan kusur aramaz kusurlari da gormez. Sevmeyen insan ise agzinla kus da tutsan kusur arar.
Ben duzeleni hic gornedim. Sen dene belki duzelir ama sana soyleyim sen gitmeyince o gidebilir cunku bence bahane yaratiyor. Bu arada sana tavsiyem sen gitme onu kapinin onune koy. Bak nasil sasiriyor. Birak gururun kalsin hic degilse sende.[/QUOTE]
Esim beni sevmiyor bence evlenmiş olmak için evlenmiş boşanmak teklif ettim bebek için çok daha iyi olur hiç birşey istemem bebeği alır giderim dedim bırakmam diyor bebeği vermem diyor önüme

yaaa ben çok inciniyorum artık tokada attı döverim öldürürüm sunu yaparım bunu yaparım diye tehtitde ediyor ailen bilse bir gün durdurmaz zaten onlara duyurmadan çözmeye çalıştım ama olmadı
Guzel kardesim.yazik degil mi sana.yuvani dagitmayacagim diye cektigin eziyete deger mi.
Annen babam senin boyle mutsuz evliligin icinde oldugunu bilseler nasil perisan olurlar...onlara bunu neden yasatiyorsun..
Ailen arkandaysa kac kurtul.
Bu adam duzelmez..cevremde kufur ve siddet mailli hic bir es duzelmedi.
O cocugunuzuda boyle mutsuz bi evlilige mahkum etmeye hakkiniz varmi.
Yasayacaklarindan korkuyorsun belki.
Ben cok uzuldum haline...dilerim rabbim yardimcin olur insallah.

Bebek bende kalır hukuken de ama eşimin ruhsal Sağlık soruları var delirir bu sonuca banada zarar verebilir ölümden Zere kadar korkmuyorum bebeğim nolur

Canimm yaa çok üzüldüm allah yardimcin olsun gerçekten ilgisiz bi koca cokkk zor pskilolojik olarak insan cökuyo bitiyor zaten... Kendi ayaklarinin üstünde durabiliyorsun çok şükür ki seni destekleyen bi ailende varmis bence al adamii karsina ciddi şekilde konuş baktin olmuyor hadi eyvallah sen yoluna ben yoluna deyip kapilari kapatacaksin evladin ancak bu şekilde huzurla büyüyebilir bence

[QUOTlent_women, post: 39856556, member: 658927"]Guzel kardesim.yazik degil mi sana.yuvani dagitmayacagim diye cektigin eziyete deger mi.
Annen babam senin boyle mutsuz evliligin icinde oldugunu bilseler nasil perisan olurlar...onlara bunu neden yasatiyorsun..
Ailen arkandaysa kac kurtul.
Bu adam duzelmez..cevremde kufur ve siddet mailli hic bir es duzelmedi.
O cocugunuzuda boyle mutsuz bi evlilige mahkum etmeye hakkiniz varmi.
Yasayacaklarindan korkuyorsun belki.
Ben cok uzuldum haline...dilerim rabbim yardimcin olur insallah.
[/QUOTE]
Amin canim ama kendimi çok çaresiz hissediyorum bebegimede kendime de ağlama kan başka bişey yok

Emin olun sizi cok iyi anlıyorum boşa kürek çekiyorum gazetelerin 3. Sayfa haberi olurum diye korkuyorum babam duysa eşimi ne yapar düşünmüyorum

DüZelmiyor kardeş, ya bu deveyi güdeceksin, ya o diyardan gideceksin. Olumlu olumsuz yanlarını ölçüp tartarsın ama şiddet girmişse düzelmiyor. Eli bir kere uzanan yine uzatıyor o eli. Bu durumda susmak tokat atana diğer yanağını çevirmek demek. İşe yaramıyor. Tokat atana yumrukla cevap vermek lazım. O da fiziki olarak sıkıntılı olduğu için o yumruğu bir müddet ayrılarak, psikolojik baskı yaparak atmak lazım.

Eşindir, afedersin ama bu eşekler ancak dayaktan anlıyorlar. Aynı şekilde bir erkeğe vursa ve o erkek onu bir güzel dövse bakalım bir daha elini kaldırabilir mi? Ne güzel dünya, gücünü yetirebildiğin için vur, o kadın sana hayatını adamış, umrunda değil, çünkü gitmeyeceğini biliyor.

Dua et Allah ın sana hayırlı bir kapı göstermesi için ama şu anda kalacaksan onunla tartışmaya girme. Tartışmaya dönecek konulardan sakın. Olan sana olur, fiziki acısı geçer de ruhsal tahribatı tamir edilemez olur hem sende, hem çocuğunda. Aileni de durumundan haberdar et, gerekirse yanında olurlar inşallah.

genel olarak kimsenin yorumlarını okumadan cvp veririm ama özellikle senin cevaplarını okudum inanın içim sızladı.ben şiddet uygulayan birin düzelecegini düşünenlerden degiim .seni 3. sayfa haberlerine kadar düşürebilecegini düşündügün insandan (o anlayışta ,)birinden birşey bekleme . eşinin kanundan hukuktan haberi yok galiba . onun vermesine kalmıştı karar . hayat hep zor evli olup böyle yaşamak mı birde çoçugnda büyüyecek ayrılıp kafa rahat hayat zorluklarıyla mücadele etmek mi?kokmaa sen korkunu yendikçe eşinin karşısında o zayıflayacak. herşey çoçuklarımız için

Psikologunuz öyle dediyse ciddi ciddi bi düşünmekte yarar var. Ama telefondan olacak is değil bu. Bosanirsaniz daha mutlu olacaginiza inaniyorsaniz bosanin

o el bir kere kalktiysa bidaha inmez..yani cok zor..
ve kiz evlat buyutuyorsunuz,ayni siddeti kizina gosterirse ilerde?
bakin sahipsiz de degilsiniz,aileniz arkanizda..
en azindan bi sureligine evden ayrilin ailenizin yanina gidin,gorusmeyin esinizle.
bu iki tarafa da iyi gelir kafanizi toplar ne yapmak istediginize karar verirsiniz.
bi kere geliyoruz su hayata,deger mi onun bunun tokadini kufrunu sindirerek gecirmeye

Boşanan ailelerin çocuklarının hepsi kafalarında huniyle mi geziyor. Çocuk bahane koca dayağı şahane.
yorum süper umarım allah karsılastırmaz benim gibi durumla uzaktan davulun sesi güzel sanırım bizde cahil hiç birsey bilmez insanlarız sen herseyi biliyorsun baksana

sonuna kadar hak veriyorum son kez belki bir çözüm bulurum benim görmediğim bişeyler vardır düzelir belki işte...

emin ol değmez bende farkındayım bu durum çocuğum için daha kötü ve daha kötü olmadan ne yapabilirim derdindeyim zaten tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır o bizi kaybetmeden gercekleri görmesini istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…