- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
Guzel kardesim.yazik degil mi sana.yuvani dagitmayacagim diye cektigin eziyete deger mi.yaaa ben çok inciniyorum artık tokada attı döverim öldürürüm sunu yaparım bunu yaparım diye tehtitde ediyor ailen bilse bir gün durdurmaz zaten onlara duyurmadan çözmeye çalıştım ama olmadı
y
ben psikolgla görüştüm telden bana direk boşan dedi şaşırdım kaldım 2-3 defa konuşma fırstım olmuşken hemen boşan dedi ben ne yapıyorum anlatayım küsüyorum sadece ya insan suratına tokadı yeyince ne yaparki düşünsene babamdan bir tokat yemeden büyüdüm giyimden kuşamdan hiç anlamz umrunda bile olmadı denedim hani mum yakarsında elektirikmi giiti derya benim ki öyle
yorum süper umarım allah karsılastırmaz benim gibi durumla uzaktan davulun sesi güzel sanırım bizde cahil hiç birsey bilmez insanlarız sen herseyi biliyorsun baksanaBoşanan ailelerin çocuklarının hepsi kafalarında huniyle mi geziyor. Çocuk bahane koca dayağı şahane.
sonuna kadar hak veriyorum son kez belki bir çözüm bulurum benim görmediğim bişeyler vardır düzelir belki işte...o el bir kere kalktiysa bidaha inmez..yani cok zor..
ve kiz evlat buyutuyorsunuz,ayni siddeti kizina gosterirse ilerde?
bakin sahipsiz de degilsiniz,aileniz arkanizda..
en azindan bi sureligine evden ayrilin ailenizin yanina gidin,gorusmeyin esinizle.
bu iki tarafa da iyi gelir kafanizi toplar ne yapmak istediginize karar verirsiniz.
bi kere geliyoruz su hayata,deger mi onun bunun tokadini kufrunu sindirerek gecirmeye
emin ol değmez bende farkındayım bu durum çocuğum için daha kötü ve daha kötü olmadan ne yapabilirim derdindeyim zaten tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır o bizi kaybetmeden gercekleri görmesini istiyorum sadeceo el bir kere kalktiysa bidaha inmez..yani cok zor..
ve kiz evlat buyutuyorsunuz,ayni siddeti kizina gosterirse ilerde?
bakin sahipsiz de degilsiniz,aileniz arkanizda..
en azindan bi sureligine evden ayrilin ailenizin yanina gidin,gorusmeyin esinizle.
bu iki tarafa da iyi gelir kafanizi toplar ne yapmak istediginize karar verirsiniz.
bi kere geliyoruz su hayata,deger mi onun bunun tokadini kufrunu sindirerek gecirmeye
Şimdi sana şiddet uyguluyor. Ya çocuğun büyüdüğünde onada vurursa..[/QUOT
onu yapamaz o kadar uzun zaman bu sorunlarla yaşayamam zaten çözmem yada gitmem lazımŞimdi sana şiddet uyguluyor. Ya çocuğun büyüdüğünde onada vurursa..