belki bende farkındayım ama sanki başka carem yok gibi be canım anne evi olmuyor koca evi olmuyor ben ne yapayım kiSen dayak yiyeceğine o yesin , o kimki seni dövüyor kötü söz söylüyor!! Bu iş böyle gitmez canım kardeşim o adam düzelmez
öğrenmesin diye sen çabaladıkça da o kendi çöplüğünde böyle öter işteaynı sehirde yaşıyorz ailem durumu ögrenmesin sonuç dönülmez olu diye ben çabalıyorum
ben küçük bir ilçede yaşıyorum telden terapi almaya çalıştım bana boşan dedi pek fayda göremedim yeni bir doktor arastırıyorumBence kesinlikle psikolojik yardım almanız gerek... Hem sizi doğru yönlendirebilecek, hem de sağlıklı kararlar almanızı sağlayacak bir Uzman görüşüne ihtiyacınız olabilir.
hayır çok isterdim bi abimin falan olmasını bilemezsin ama yok hiç destekçim yok kardeşim var kend aleminde biri umrunda değil ki dünye benim derdimle ilgilensin bi o başka kimsem yok annem pasif bir kadınöğrenmesin diye sen çabaladıkça da o kendi çöplüğünde böyle öter işte
yok mu ablan kardeşin . farklı bi şehirde. az git de kafanı dinle.
eşinin de gözünü korkut.
kendin çözüm üretmek zorundasın o zaman.hayır çok isterdim bi abimin falan olmasını bilemezsin ama yok hiç destekçim yok kardeşim var kend aleminde biri umrunda değil ki dünye benim derdimle ilgilensin bi o başka kimsem yok annem pasif bir kadın
Bu şekilde lütfen düşünme biraz daha dene ama tekrar şiddet görürsen yalvarırım ailene haber ver .. Bu adamın elinde heder olmabelki bende farkındayım ama sanki başka carem yok gibi be canım anne evi olmuyor koca evi olmuyor ben ne yapayım ki
evet duramıyorum bende konuşuyorum zaten şidette orda başlıyor cevap vermem onun resmen delirtiyor sussam onun dediğini yapsam onun isediği o zamten ama dayanamıyorum kikendin çözüm üretmek zorundasın o zaman.
evde hep susuyor musun . yoksa kavgada sen de konuşuyor musun.
bebeğigimi düşünüyorum onun gözü önünde oluyor hersey öldürse gözümde yok ama bebeğim heç olur babalık yapamaz tek başınaBu şekilde lütfen düşünme biraz daha dene ama tekrar şiddet görürsen yalvarırım ailene haber ver .. Bu adamın elinde heder olma
Bebeğini düşünüyorsan zaten çoktan babanın yanında olman gerekirdibebeğigimi düşünüyorum onun gözü önünde oluyor hersey öldürse gözümde yok ama bebeğim heç olur babalık yapamaz tek başına
sağol desteğin için allah benide görecek bu kötü günler gececek bu bir imtahan farkındayım dayanmam lazım biliyorum ama artık hastalanmaya başladım pisikolojikte fizikselde rahatsızım ama gececek allah akıl versin onacanım ya çok üzüldüm
hep içine atmışsın derdini sıkıntını
kimselerede belli etmiyorsun
aynı ben
öyle bir eşe yapacak tek şey DUA..
eğer boşanmayacaksan
sabır lazım..sabır lazım..sabır lazım
burda boşan boşan diyenler ne kadar kolay değil mi boşanmak ?
çok kolay sanıyorlar..
tamam böyle yaşamakta kolay değil ama
elinden geleni yapıyorsun evladın için
tutunmaya çalışıyosn..
inşallah rabbim yardımcın olur canım
çok dua et..
sabır et vede sakın isyan etme
belkide rabbim seni imtihan ediyordur..
tevekkül et canım
ya hayır konuşmak iletişim kurmak destek olmsı ya bu adam benim eşim ev arkası bile olsa ondan ii olurdu ya bana hiç destek omuyor bi gün sormaz nasılsın diyeüstüne çok mu düşüyorsun mesela nefes aldırmayacak kadar dırdır mı ediyorsun ?
babamın yanı ii olsa emin ol bir dk durmam giderim ama değil be canım keske olsaydı bun kahruı dayagı cekilirmi benim yerime koysana kendini ben delimiyim çekeyimBebeğini düşünüyorsan zaten çoktan babanın yanında olman gerekirdi
yani eğer sen sustuğun zaman kavga çıkmıyorsa sen de bi süre sus .evet duramıyorum bende konuşuyorum zaten şidette orda başlıyor cevap vermem onun resmen delirtiyor sussam onun dediğini yapsam onun isediği o zamten ama dayanamıyorum ki
Canım bir 183 ararmısın ordaki uzmanlara bir danışırmısın sana bizden daha çok yardımcı olabilirler..babamın yanı ii olsa emin ol bir dk durmam giderim ama değil be canım keske olsaydı bun kahruı dayagı cekilirmi benim yerime koysana kendini ben delimiyim çekeyim
keske farkında olsa ben farkındayım dündenberi düşünüyorum ve yapacak tek bir sey var onu evde yok gibi düşünmek konuşmamk yok saymak yemeği yap çamasırı yıka bebeğe bak ve uyu küsmek onun için en kötüsü kavgadan korkmaz küsmekten korktugu kadar sabatan küs geldi işe ve idincede ne derse desin cevap vermiycem zorunlu halllerin dışında konuşmuycam iilikle olmadı kavgayla olmadıb bide böyle deneyimyani eğer sen sustuğun zaman kavga çıkmıyorsa sen de bi süre sus .
sonra halledersiniz
zaten iki kişi şiddetli bağrışırsa kavga daha da alevleniyor.
kullandığın kelime de onun damarına basan şeyler olmasın mümkünse.
akıl ve mantık çerçevesinde konuşuyorsundur eminim.
kavga çocuk için de büyük travma haberin olsun.
eşin de bunu bilmeli.