berbat giden evliliğim

simdi bebegimiz var dersin duzelmesini beklersin.
ama sonrada 2 ci bebegini dogurursun
persembenin gelisi carsambadan belli degilmi sizce
adam parmagini oynatmiyor ailesi icin
siz evlilik kararini tek basinizami aldiniz
ciddi ciddi bir konusmaniz gerek
bunu tek basiniza cozmeniz imkansiz
madem yardim almayi red ediyor
ozaman aileler bilmeli sizi astigini dusunuyorum ben
dediğin doğru olabilir ama 2. bebek gibi bir planım yok bunla ancak ilgileniyorum aileler çözebilse keske ama imkansız ona kimsenin sözü geçmez tamam der bildiğini okur

Olabilecek en sorunlu adamlardan. Bir psikoloğa ve evlilik terapistine gitmek zorundasınız bu evliliği kurtarmak için. Bunun dışında başka bir yol olduğuna inanmıyorum. Karakter yapısı olmuş adamın, vazgeçiremezsin. Bir uzman eli değmeli. Ama bu derece varlığını görüp önemsemeyen adam, evliliğini önemseyip de bunu yapar mı Allah bilir.. Ailesini falan katsan araya ikna için ?
sağol canım ama herkes aile diyor ama açıksası faydası olmaz ailesi ilede arası ii değil kuzenler falan girse araya tatam der bildiğini okur biliyorum huyunu ben yardım alıcam psikolojik olarak sağlam durmalıyım onun farkındayım

Sabatuna, esinin sana ve cocuguna deger vermedigini yaziyorsun.
Bundan sonra kendine cok iyi deger ver ve cocugunada ayni sekilde. Muhakkak sosyalles yani sadece esin ve cocugun olmasin etrafindaki insanlar, yasitlarin bayanlarla etkinlikler yapin, cocuklarinizla birlikte. Bak baharda geldi, havalarda düzelecek, yani evde oturma sadece. Sen sosyallestikce hayata görüs acin degisecek ve anlayacaksinki sadece o önemli degil hayatinda. Mutlu olmaya calis ve mutluymussun gibi görün, enerjik ol, hareketli ol, bakimli ol, onu fazla önemseme. Güclü olmaya calis ve küfür ettiginde, bu sözlerin ona hic yakismadigini söyle. Zamanla yaptiklarindan utanacak, emin ol.
Erkekler disi gectigi kadinlara sadece bunu yapabiliyor, karsisinda güclü bir karekter olsa güvenemzler kendilerine. Hic korkma, karsisinda güclü bir anne imaji ver.
Basaracagindan eminim. Güzel günler seni bekliyor !
yazın için çok teşekkürler çok begendim senle aynı fikirdeyim :) dün akşam başladım bile

umrunda olmadığınız bi adamdan neden medet umuyorsunuz?

umrunda olmadığınız bi adamdan neden medet umuyorsunuz?
Kusura bakma, izninle bende cevap vermek istiyorum.
Cünkü cocugu var ve belki yuvami kurtaririm diye düsünüyor, onu cok iyi anlayabiliyorum. Sadece kocasinin karsisinda cok güclü olmasi sart ve yavas yavas öyle bir degisim yasayacakki bu sefer koca onun pesinden kosacak.
Cünkü akli basinda bir bayan ve basaracagindan eminim. Yeterki cani gönülden istesin.

Sizi sevip, size değer vermiyor. Bu şekilde evlilik mi olur. Cehennemi yaşıyorsunuz resmen. Bir de tokat atmış size ve artık o tokata rağmen siz kabullendiğiniz için şiddet olayını da kabullenmiş. Gayet rahatça uygulayabileceği birşey olarak görüyor. Tepemi attırma öldürürüm seni noktasında kafası rahat. Kendinize acıyın. Önce kendinizi sevin. Siz böyle bir muamele görmeye, böyle bir hayat sürmeye layık değilsiniz. Siz kendinizi buna layık bulursanız herkes sizi buna layık bulur. !

amin ama o konu değil sorun olan bence sevgisiz büyümüş ben ona bağlıyorum bencil paylaşmayı bilmiyor hayatı bile paylaşmıyor baksana
Himm.. Canim konu oyle olursa erkekler huzursuzluk cikariyor ya hani, ters giden biseyler, tatmin olamamak.. ne bileyim insan sevdigi,arzuladigi kadini uzer mi?
Psikolojik destek almayi da istemez esin sanirim..
Bosanma ama duzeltebilirsen duzeltmeye calis, onu sevdigini soyle,derdini paylas,gezmelere gidin,huzurlu ortamlar yarat,surpriz yap, gonlunu hos tut ki bu yaptiklarinin nedenini sor ona sorguya cekmeden..
Olivia nin da dedigi gibi kendine zaman ayir, kendini gelistir, bakimli ol,onu onemsemedigi gorurse o kosar pesinden bu sefer.. seni cepte gormesin.
Insallah duzelirsiniz..
Bazen bize de geliyorlar, cok uzun surmuyor allahtan.. sabret canim, ha baktin olmadi kendi benliginden birseyler eksiliyor o zaman karar senin canim.. dilerim mutlu olursunuz hep..
Sevgiler...

Cünkü cocugu var ve belki yuvami kurtaririm diye düsünüyor, onu cok iyi anlayabiliyorum. Sadece kocasinin karsisinda cok güclü olmasi sart ve yavas yavas öyle bir degisim yasayacakki bu sefer koca onun pesinden kosacak.
Cünkü akli basinda bir bayan ve basaracagindan eminim. Yeterki cani gönülden istesin.
bunları yapmaya çalışırken daha da mutsuz olamayacakmı?
yeni yeni tanışmıyorlar,
var olan bir tanışıklığın üzerine adam umursamaktan cayıyor.
bir kez yok saymış ikinci kez saymayacakmı?

Cisem hersey öyle kolay degil, yani " Armut pis agzima düs " degil hayat, tabiki yuvan icin eger bu evlilikte bir umut görüyorsan ve kendinede güveniyorsan ve savasmak icin deger diyorsan, yapmak lazim cünkü bir cocukda var bu evliligin meyvesi.
Fakat adam zaten senden sogumussa ve seni sevmiyorsa artik ve bu evliligi noktalamak istiyorsa o zaman care yok, keske o bebegide yapmasaymis konusahibi derim. Zaten ne oluyorsa cocuklara oluyor, düsünmeden cocuk yaptiklari icin, en cok üzülen cocuklardir.

y
ben psikolgla görüştüm telden bana direk boşan dedi şaşırdım kaldım 2-3 defa konuşma fırstım olmuşken hemen boşan dedi ben ne yapıyorum anlatayım küsüyorum sadece ya insan suratına tokadı yeyince ne yaparki düşünsene babamdan bir tokat yemeden büyüdüm giyimden kuşamdan hiç anlamz umrunda bile olmadı denedim hani mum yakarsında elektirikmi giiti derya benim ki öyle

kusura bakma ama psikolog ile telden görüşme olmaz bu 1
2. hiçbir psikolog konu ve çözümleri için uğraşmadan direk boşan-bitir demez diyemez
sizi psikolog adı ile birisi kandırıyor dalga geçiyor olmasın bu psikoloğu nerden buldunuz acaba

yorum için teşekkürler :

Sizi sevip, size değer vermiyor. Bu şekilde evlilik mi olur. Cehennemi yaşıyorsunuz resmen. Bir de tokat atmış size ve artık o tokata rağmen siz kabullendiğiniz için şiddet olayını da kabullenmiş. Gayet rahatça uygulayabileceği birşey olarak görüyor. Tepemi attırma öldürürüm seni noktasında kafası rahat. Kendinize acıyın. Önce kendinizi sevin. Siz böyle bir muamele görmeye, böyle bir hayat sürmeye layık değilsiniz. Siz kendinizi buna layık bulursanız herkes sizi buna layık bulur. !
bu durumu doğru bulmadığım ortada ben bu adamla sevdim de evlendim böyle biri değildi bırakıp gitmek tabi ki bir secenek ama ben biraz daha bişeyler yapabilirmiyim diye bakıyorum emin ol bu durum beni çok üzüyor zaten

bunları yapmaya çalışırken daha da mutsuz olamayacakmı?
yeni yeni tanışmıyorlar,
var olan bir tanışıklığın üzerine adam umursamaktan cayıyor.
bir kez yok saymış ikinci kez saymayacakmı?
benim ümidim var olasa zaten suan bunları yaşamazdım

evet tokat attı doğru bunun yanlış oldugunu anlamsını istiyorum bende eskiye dönmeyi ...

kusura bakma ama psikolog ile telden görüşme olmaz bu 1
2. hiçbir psikolog konu ve çözümleri için uğraşmadan direk boşan-bitir demez diyemez
sizi psikolog adı ile birisi kandırıyor dalga geçiyor olmasın bu psikoloğu nerden buldunuz acaba
tv de kadın programlarına çıkan bir dr kendisi ve ünlü malesef ismini verip deşifre atmak istemiyorum 4. görüşmemizdi sanırım zaten sonuç alamayacagımı görünce bir daha aramadım bie

size tokat atan bir adam için
boşanmak istemiyorum diyosunuz

dayak affedilecek bişey değildir.
bir yapan iki yaparrr üç yapar derken devamı gelir

ahkam kesmek niyetinde değilim haddim de değil ama
boşa çaba sarfetmeyin derim

babamdan bir tokat bile yemedim demişsiniz
babanız sizi dayak yiyesiniz diye mi evlendirdi
kimbilir duysa ne kadar üzülür

herkes kendi değerini kendisi belirler
kendi değerinizi bilin veee size şiddet uygulayan bir insanla birlikte olmayın

YORUMLAR için teşekkürler kızlar ama yıkıcı değil yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var bende biliyorum dayak kötü yaşadıklarım kötü ama bende kendimce ne yapabilirim diyorum ben bu adamı sevdim de evlendim bu hale gelmemize sasiriyorum belki yaşamasm bende sizler gibi düzelmez bas gt de getirirdim ama iş öyle değil son durum 2 gündür sessizim uzuk duruyorum işin ciddiyeti anlamasını bekliyorum istediğim kuru bir özür hediye falan değil yıktığını onarması zamanla göreceğim kaybetme korkusunu yaşamalı yoksa akıllanmayacak eşim ...

X