dün akşam başladım bile :)O değişmiyorsa siz değişim hem şekil hem de davranış olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşam başladım bile :)O değişmiyorsa siz değişim hem şekil hem de davranış olarak
dediğin doğru olabilir ama 2. bebek gibi bir planım yok bunla ancak ilgileniyorum aileler çözebilse keske ama imkansız ona kimsenin sözü geçmez tamam der bildiğini okursimdi bebegimiz var dersin duzelmesini beklersin.
ama sonrada 2 ci bebegini dogurursun
persembenin gelisi carsambadan belli degilmi sizce
adam parmagini oynatmiyor ailesi icin
siz evlilik kararini tek basinizami aldiniz
ciddi ciddi bir konusmaniz gerek
bunu tek basiniza cozmeniz imkansiz
madem yardim almayi red ediyor
ozaman aileler bilmeli sizi astigini dusunuyorum ben
sağol canım ama herkes aile diyor ama açıksası faydası olmaz ailesi ilede arası ii değil kuzenler falan girse araya tatam der bildiğini okur biliyorum huyunu ben yardım alıcam psikolojik olarak sağlam durmalıyım onun farkındayımOlabilecek en sorunlu adamlardan. Bir psikoloğa ve evlilik terapistine gitmek zorundasınız bu evliliği kurtarmak için. Bunun dışında başka bir yol olduğuna inanmıyorum. Karakter yapısı olmuş adamın, vazgeçiremezsin. Bir uzman eli değmeli. Ama bu derece varlığını görüp önemsemeyen adam, evliliğini önemseyip de bunu yapar mı Allah bilir.. Ailesini falan katsan araya ikna için ?
yazın için çok teşekkürler çok begendim senle aynı fikirdeyim :) dün akşam başladım bileSabatuna, esinin sana ve cocuguna deger vermedigini yaziyorsun.
Bundan sonra kendine cok iyi deger ver ve cocugunada ayni sekilde. Muhakkak sosyalles yani sadece esin ve cocugun olmasin etrafindaki insanlar, yasitlarin bayanlarla etkinlikler yapin, cocuklarinizla birlikte. Bak baharda geldi, havalarda düzelecek, yani evde oturma sadece. Sen sosyallestikce hayata görüs acin degisecek ve anlayacaksinki sadece o önemli degil hayatinda. Mutlu olmaya calis ve mutluymussun gibi görün, enerjik ol, hareketli ol, bakimli ol, onu fazla önemseme. Güclü olmaya calis ve küfür ettiginde, bu sözlerin ona hic yakismadigini söyle. Zamanla yaptiklarindan utanacak, emin ol.
Erkekler disi gectigi kadinlara sadece bunu yapabiliyor, karsisinda güclü bir karekter olsa güvenemzler kendilerine. Hic korkma, karsisinda güclü bir anne imaji ver.
Basaracagindan eminim. Güzel günler seni bekliyor !
Kusura bakma, izninle bende cevap vermek istiyorum.umrunda olmadığınız bi adamdan neden medet umuyorsunuz?
Himm.. Canim konu oyle olursa erkekler huzursuzluk cikariyor ya hani, ters giden biseyler, tatmin olamamak.. ne bileyim insan sevdigi,arzuladigi kadini uzer mi?amin ama o konu değil sorun olan bence sevgisiz büyümüş ben ona bağlıyorum bencil paylaşmayı bilmiyor hayatı bile paylaşmıyor baksana
bunları yapmaya çalışırken daha da mutsuz olamayacakmı?Kusura bakma, izninle bende cevap vermek istiyorum.
Cünkü cocugu var ve belki yuvami kurtaririm diye düsünüyor, onu cok iyi anlayabiliyorum. Sadece kocasinin karsisinda cok güclü olmasi sart ve yavas yavas öyle bir degisim yasayacakki bu sefer koca onun pesinden kosacak.
Cünkü akli basinda bir bayan ve basaracagindan eminim. Yeterki cani gönülden istesin.
y
ben psikolgla görüştüm telden bana direk boşan dedi şaşırdım kaldım 2-3 defa konuşma fırstım olmuşken hemen boşan dedi ben ne yapıyorum anlatayım küsüyorum sadece ya insan suratına tokadı yeyince ne yaparki düşünsene babamdan bir tokat yemeden büyüdüm giyimden kuşamdan hiç anlamz umrunda bile olmadı denedim hani mum yakarsında elektirikmi giiti derya benim ki öyle
yorum için teşekkürler :Kusura bakma, izninle bende cevap vermek istiyorum.
Cünkü cocugu var ve belki yuvami kurtaririm diye düsünüyor, onu cok iyi anlayabiliyorum. Sadece kocasinin karsisinda cok güclü olmasi sart ve yavas yavas öyle bir degisim yasayacakki bu sefer koca onun pesinden kosacak.
Cünkü akli basinda bir bayan ve basaracagindan eminim. Yeterki cani gönülden istesin.
bu durumu doğru bulmadığım ortada ben bu adamla sevdim de evlendim böyle biri değildi bırakıp gitmek tabi ki bir secenek ama ben biraz daha bişeyler yapabilirmiyim diye bakıyorum emin ol bu durum beni çok üzüyor zatenSizi sevip, size değer vermiyor. Bu şekilde evlilik mi olur. Cehennemi yaşıyorsunuz resmen. Bir de tokat atmış size ve artık o tokata rağmen siz kabullendiğiniz için şiddet olayını da kabullenmiş. Gayet rahatça uygulayabileceği birşey olarak görüyor. Tepemi attırma öldürürüm seni noktasında kafası rahat. Kendinize acıyın. Önce kendinizi sevin. Siz böyle bir muamele görmeye, böyle bir hayat sürmeye layık değilsiniz. Siz kendinizi buna layık bulursanız herkes sizi buna layık bulur. !
benim ümidim var olasa zaten suan bunları yaşamazdımbunları yapmaya çalışırken daha da mutsuz olamayacakmı?
yeni yeni tanışmıyorlar,
var olan bir tanışıklığın üzerine adam umursamaktan cayıyor.
bir kez yok saymış ikinci kez saymayacakmı?
evet tokat attı doğru bunun yanlış oldugunu anlamsını istiyorum bende eskiye dönmeyi ...Sizi sevip, size değer vermiyor. Bu şekilde evlilik mi olur. Cehennemi yaşıyorsunuz resmen. Bir de tokat atmış size ve artık o tokata rağmen siz kabullendiğiniz için şiddet olayını da kabullenmiş. Gayet rahatça uygulayabileceği birşey olarak görüyor. Tepemi attırma öldürürüm seni noktasında kafası rahat. Kendinize acıyın. Önce kendinizi sevin. Siz böyle bir muamele görmeye, böyle bir hayat sürmeye layık değilsiniz. Siz kendinizi buna layık bulursanız herkes sizi buna layık bulur. !
tv de kadın programlarına çıkan bir dr kendisi ve ünlü malesef ismini verip deşifre atmak istemiyorum 4. görüşmemizdi sanırım zaten sonuç alamayacagımı görünce bir daha aramadım biekusura bakma ama psikolog ile telden görüşme olmaz bu 1
2. hiçbir psikolog konu ve çözümleri için uğraşmadan direk boşan-bitir demez diyemez
sizi psikolog adı ile birisi kandırıyor dalga geçiyor olmasın bu psikoloğu nerden buldunuz acaba
Bunun herkes yanlış olduğunu bilir zaten. Yaptıysa bildiğine göre yapmayı seçiyor demek. Konuşun ama zaten bunu yapabilen bir insan anlamaz sizi.evet tokat attı doğru bunun yanlış oldugunu anlamsını istiyorum bende eskiye dönmeyi ...