• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

:emir_bebek::emir_bebek:Benim kalkışlar şu şekil sana uyarsa kalkayım akskakd

Buna kızdım işte yok öyle menapozlu kadın tribi. Deneye yanıla olacak ❤️ Yılmak yok yola devam

Umut vadeden konuşmalar bunlar akskakd noldu nolur anlat

Sen baya bomba çıktın bacımsu :halay:

Daha çok var bende :D Şu kadar söyleyeyim eşim ilk buluşmamızda bana "aramızda bir şey olacağını düşünüyorsan düşünme çünkü olmayacak. En fazla arkadaş oluruz" demişti :D

Diğer çocukla sonrasında bir daha görüştüm bana 2. buluşmada dedikleri ; pantolon giymesen olmaz mı?, Facebook profilinde neden fotoğrafın var herkes görüyor seni, erkek arkadaşı olamaz bir kızın :D

Ayy ben oyle sohbet edemeyen tutukluk yapan, konu açilsin diye bekleyenlerle hiç başlamadim benlik bir durum değil. 😬 Ama aylik gelirini soyleyenle 2. Defa buluşmuştum gözümü para mi bürümüş napmişsa. 😂 Ama berbatti.
Bir tanesine de şey demiştim ben evlenmeyi düşünmüyorum okuyacağım. Sen evlenmek istiyorsun belli ki beni bekleme başkasını bul :D Okudum mu tabi ki hayır hahahhaha 25 yaşından sonra ne okulu okul mu kalmış

Daha çok var bende :KK70: Şu kadar söyleyeyim eşim ilk buluşmamızda bana "aramızda bir şey olacağını düşünüyorsan düşünme çünkü olmayacak. En fazla arkadaş oluruz" demişti :KK70:
enişte beydeki öngörü peki akdkakdka

Taniscak adam kalmadi valla.

Bende de durum aynı aslında da sana motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Bitti dünkü sondu 🥺

Daha çok var bende :KK70: Şu kadar söyleyeyim eşim ilk buluşmamızda bana "aramızda bir şey olacağını düşünüyorsan düşünme çünkü olmayacak. En fazla arkadaş oluruz" demişti :KK70:

Diğer çocukla sonrasında bir daha görüştüm bana 2. buluşmada dedikleri ; pantolon giymesen olmaz mı?, Facebook profilinde neden fotoğrafın var herkes görüyor seni, erkek arkadaşı olamaz bir kızın :KK70:

dedi ve çocuğunuz var :)

:emir_bebek::emir_bebek:Benim kalkışlar şu şekil sana uyarsa kalkayım akskakd

Buna kızdım işte yok öyle menapozlu kadın tribi. Deneye yanıla olacak ❤️ Yılmak yok yola devam

Umut vadeden konuşmalar bunlar akskakd noldu nolur anlat

Sen baya bomba çıktın bacımsu :halay:

kalk kalk yılmak yok :)

Şey gibi hissediyorum böyle yetişkinliğe geçişte bi dönem varmış herkes o zaman yolunu bulmuş benim kafam iyiymiş de ortada sap gibi kalmışım. Kritik zamanı da kaçırınca ☺️ Arkadaşlarımın çocukları okula başladı ben tenis macı iste
Aynen öyle bir his

Şey gibi hissediyorum böyle yetişkinliğe geçişte bi dönem varmış herkes o zaman yolunu bulmuş benim kafam iyiymiş de ortada sap gibi kalmışım. Kritik zamanı da kaçırınca ☺️ Arkadaşlarımın çocukları okula başladı ben tenis macı iste
ben sizin çok eğlenceli olduğunuzu düşünüyorum o kritik zamanlarda da sizi keşfedemeyenlerin kendi kaybı

belkide bir aptala katlanmak zorunda olmadığınız için şanslısınız :) hiç belli olmaz bu işler bir bakarsınız birşey başka birşeye sebep olur istediğiniz herşey bir anda olur

birşeyler gecikiyorsa olamadığı için değil daha iyisi olacağı içindir ;)

R -Rosa- hizuran hizuran @minnos01 N nscckts
@Katipsondanbir @uyudu C Calcifer @KudrAlobar hemen anıma bakın :KK70: ve bundan sonra bana daha çok sahip çıkınnn hxhshdhs
Ahahah adam yine iyiymiş dürüst davranmış 😆😆😆 benim de bir tane var tam "date" sayılmaz gerçi de. Aklıma geldi. Oda arkadaşım ya dur çok efendi bir arkadaşım var tanışın bakalım ne olacak hem de "doktor" diye tanıştırmak istedi. Ben bu işte bir pislik var ama dur bakalım, zaten yapacak işim de yok gidelim dedim. 6 kişilik odada kalıyorum o zaman. Herkes heyecanlı, millet toptan " gideliimmm" demez mi 😆 toplandık hepimiz cafeye gittik.Kızlardan ikisi oğlanı karşılamaya?? Aşağı indi ben kafede oturuyorum içim sıkılmaya başlamış.

Çocuk geldi tipini de hiç beğenmedim Allah affetsin. Neyse zoraki tanıştık. O da beni beğenmedi herhalde yanımdaki kızlardan birine baktı durdu. O da beni beğenmemiş meğer. Ertesi gün arkadaşa ya x daha iyiydi aramı onunla yapsana demiş 😆😆😆 sonra tüm oda katıla katıla güldük.

Son düzenleme:
ben sizin çok eğlenceli olduğunuzu düşünüyorum o kritik zamanlarda da sizi keşfedemeyenlerin kendi kaybı

belkide bir aptala katlanmak zorunda olmadığınız için şanslısınız :) hiç belli olmaz bu işler bir bakarsınız birşey başka birşeye sebep olur istediğiniz herşey bir anda olur

birşeyler gecikiyorsa olamadığı için değil daha iyisi olacağı içindir :KK66:

İnşallah öyle olur :KK15:

Back