• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

Tenisciler kadin miydi? Erkeklerin tenis etegi fantazisini biliyorsunuz :)) Saka bir yana tam ben de buna benzer bir konu accaktim, sizin actiginiz iyi oldu. Dün ben de biriyle bulustum uzun yazismalardan sonra, ayrilirken bir daha ne zaman bulusuruz bile demedi. Erkekler saniyeler icinde karar veriyorlar ya da hevesleri kaciyor bilemiyorum, aslinda beraber uzun zaman gecirdikten sonra sevgi ya da hoslanma basliyor ama iliskiler cok basitlesmis, yozlasmis.
Hahahajs valla kadın değillerdi.

Yazdı mı sonra bi daha??

ay yalnız burada okuduklarımdan sonra acaba erkek miyim diye kendimden şüphelenip, aşağılara baktım, değilmişim dskfdsfld
çiçeğim biz dün geceki yıkık ablalarla aramızda konuşup seni out of context seçtik zaten ajsjakd sen bizim geleceğe olan inancımızsın. Sen bu gözü yaşlı bacılarının intikamısın ajdjadadk

Geçen hafta ilk defa bakın ilk defa heyecanlandığım biriyle tanıştım. O kadar iyi anlaştık ki içim içime sığmadı. Kızım dedim kırdın şeytanın bacağını. Adam 2 gün Mesajlar attı ertesi gün 5 dk bile olsa göreyim diye kıvrandı. 2 kere görüştük. 2. Görüşmeden sonra da yazdı. Çok mutlu olduğunu çok beğendiğini söyledi. Ben de tanıdığıma çok mutlu olduğumu söyledim. Onunla aynı hislere sahip olduğumu dile getirdim.
3. Gün kayıp
Baya kayıp. Whatsappta son görülmesi 20 saat önce storyme bakmış:) e noldu paşam dün iyi ki vardım?

Bugün işi gücü oldukça iyi baya da yakışıklı biriyle olumsuz hava şartları nedeniyle evinde oturduk.
Bu ikisi aynı kisi mi?
Ben farklı algıladım.
Ordan cıkardım:KK66:

mantıksız elti görümce sorunu yaşayan, dünyadan haberi olmayan, kocasının elle tutulur yanı olmamasına rağmen 5 çocuk yapan bu hayatda daha mutlu

gözü açık dikkatli etrafında ne olup bittiğinin farkında olan ve kafası çalışan bir eş isteyende çok mutsuz

konuyu okuyunca aklıma nedense bu geldi

Hay ağzın bal yesin. Eltisiyle bilezik şıngırtadan kadınlar olsak mutluyduk

neden ayrılırken sorsun ki ? zaten o enerjiyi karşılıklı aldıysanız diğer günler mesajlaşırken/konuşurken hadi buluşalım der.
Bilmiyorum bana bir daha yazmaz gibi geldi ayrılırken ki halinden, demek ki almamis enerji

Muhabbetle tanıştığım her yemek, her buluşma fiyasko,
Kendimi övmeyeyim derken, sanırım fazla yerin dibine sokuyorum.
Ortam yok benim :KK70::KK70::KK70:

övme-gömme değil de, iş lafa gelince herkes muhteşem. ben yaşayarak görmek istiyorum direkt. atıyorum bir yere müzik dinlemeye gittik, içkiyi abarttı mı etrafına salça oldu mu gibi gibi

İlk buluşmalarda baştan sona sohbetle ilerleyen biri olarak bir tane bulusmam disinda hiç biri boyle kotu geçmedi. 😂 ( Karşi tarafin bir turlu rahatlayamamasindan kaynakli)

İlk kez buluşacagim kişiyi oncesinde az bucuk taniyor oluyordum zaten. Sohbet asla kasılma ve iş goruşmesi resmiliğinde olmazdi karsimdaki cok heyecanliysa rahatlatirdim genelde hatta bir tanesiyle son oturdugumuz mekan kapanana kadar sohbete dalmisligimiz olmuştu. 😬 Kasılmaktan sohbet edemeyenle uğraşamazdim. 🙄

Ama çok aptalca sorular oluyor,
Sonra gözünün içine bakıyorlar aynı aptal soruya ''ya sen' dememiz için
Ben beceremiyorum.
Tabi yaş itibariyle de yeniden tanıma tanışma ve Onu keşfetme üşeniyorum sanırım. :KK14:

mantıksız elti görümce sorunu yaşayan, dünyadan haberi olmayan, kocasının elle tutulur yanı olmamasına rağmen 5 çocuk yapan bu hayatda daha mutlu

gözü açık dikkatli etrafında ne olup bittiğinin farkında olan ve kafası çalışan bir eş isteyende çok mutsuz

konuyu okuyunca aklıma nedense bu geldi

bence çoğu erkek de bu tip kadınları seçmek taraftarı. diğeri farkındalık yaratıyor, hayatı güzelleştirmeye çalışıyor ve bundan ödleri kopuyor.

övme-gömme değil de, iş lafa gelince herkes muhteşem. ben yaşayarak görmek istiyorum direkt. atıyorum bir yere müzik dinlemeye gittik, içkiyi abarttı mı etrafına salça oldu mu gibi gibi

Eskiden beceremiyordum.
Şimdide yeni biri dediklerinde, uzak gidin kafam kaldırmıyor diyerek yakında menapoza girecek kadın havasına giriyorum. :KK14:

e olabilir. sizin de olmuştur ilk görüşmede "bir daha görüşmem bununla" dediğiniz erkekler.
yada siz deseydiniz ince bir şekilde misal "bir dahakine kahveler benden" diye.
En son randevum eşimle oldu o da 9 yıl önce. Ay eşimle ilk buluşmam da fail :KK70: Ben bu adamla tekrar buluşup üstüne evlendim bir de hahahahha

bence çoğu erkek de bu tip kadınları seçmek taraftarı. diğeri farkındalık yaratıyor, hayatı güzelleştirmeye çalışıyor ve bundan ödleri kopuyor.
çok doğru bir tespit birçok erkek akıllı kadından korkuyor :)

Ama çok aptalca sorular oluyor,
Sonra gözünün içine bakıyorlar aynı aptal soruya ''ya sen' dememiz için
Ben beceremiyorum.
Tabi yaş itibariyle de yeniden tanıma tanışma ve Onu keşfetme üşeniyorum sanırım. :KK14:

Ya oyle karşina oturtup sira sira soru sormaca işi zaten sıkıntı. Mevcut keyifli bir sohbet olur o arada kaynar o bilgiler zaten.
Sohbet keyif vermeli, eşimde en başta dikkatimi çeken şey konuşkan ve güldürebiliyor, sohbeti akiyordu yani kendiliğinden ekstra dikkat dagitici bir şeye ihtiyaci olmadan. Ben de zaten tutuk biri degilimdir sohbet açarim.

Dedigim gibi bir tane buluşmam olmuştu kasılmalı şekilde, sormadigim halde aylik gelirini vs soylemişti sanki evlendirme programindayiz. 😂😂😂 Boyle olmaz elbette.

Ya oyle karşina oturtup sira sira soru sormaca işi zaten sıkıntı. Mevcut keyifli bir sohbet olur o arada kaynar o bilgiler zaten.
Sohbet keyif vermeli, eşimde en başta dikkatimi çeken şey konuşkan ve güldürebiliyor sohbeti akiyordu yani kendiliğinden ekstra dikkat dagitici ihtiyaci olmadan. Ben de zaten tutuk biri degilimdir sohbet açarim.

Dedigim gibi bir tane buluşmam olmuştu kasılmalı şekilde, sormadigim halde aylik gelirini vs soylemişti sanki evlendirme programindayiz. 😂😂😂 Boyle olmaz elbette.
Arkadaş biriyle tanıştırdı beni. Çocuk yüzüme bakmıyor kesinlikle. bana sorular soruyor. En son dedim ki "iş görüşmesinde miyiz bu ne böyle. CV'mi de vereyim mi?" :KK70: arkadaşa dedim bir daha görüşmeyeceğim. Görüştüm mü tabi ki görüştüm. sonrası çok daha fena :KK70:

Arkadaş biriyle tanıştırdı beni. Çocuk yüzüme bakmıyor kesinlikle. bana sorular soruyor. En son dedim ki "iş görüşmesinde miyiz bu ne böyle. CV'mi de vereyim mi?" :KK70: arkadaşa dedim bir daha görüşmeyeceğim. Görüştüm mü tabi ki görüştüm. sonrası çok daha fena :KK70:

Ayy ben oyle sohbet edemeyen tutukluk yapan, konu açilsin diye bekleyenlerle hiç başlamadim benlik bir durum değil. 😬 Ama aylik gelirini soyleyenle 2. Defa buluşmuştum gözümü para mi bürümüş napmişsa. 😂 Ama berbatti.

sdjfkdsjls
hşş kimse yıkık değil
kalkın çabuk ayağa
:emir_bebek::emir_bebek:Benim kalkışlar şu şekil sana uyarsa kalkayım akskakd

Eskiden beceremiyordum.
Şimdide yeni biri dediklerinde, uzak gidin kafam kaldırmıyor diyerek yakında menapoza girecek kadın havasına giriyorum. :KK14:
Buna kızdım işte yok öyle menapozlu kadın tribi. Deneye yanıla olacak ❤️ Yılmak yok yola devam

En son randevum eşimle oldu o da 9 yıl önce. Ay eşimle ilk buluşmam da fail :KK70: Ben bu adamla tekrar buluşup üstüne evlendim bir de hahahahha

Umut vadeden konuşmalar bunlar akskakd noldu nolur anlat

Sen baya bomba çıktın bacımsu :halay:

Back