• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

neden ayrılırken sorsun ki ? zaten o enerjiyi karşılıklı aldıysanız diğer günler mesajlaşırken/konuşurken hadi buluşalım der.
bence bu bir kıstas değil yani ilk buluşma sonunda ikincisini planlaması şart değil ama bana birkaç kez denk geldi. ee bi daha ne zaman görüşürüz, şu gün boş musun gibisinden şeyler. bence sonradan mesajlaşırken sorsa daha iyi di mi belki düşüneceğim ahahaha. sorduğu an cevap vermek durumunda kalıyoruz böyle. uzun zaman sonra sahiden bişeyler hissettiğim ama benim için tam hayal kırıklığı olan kişi de ilk buluşmada buluşmanın 30. dk'sında falan hatta iş çıkışlarında böyle buluşsak olur mu (saat onun işi yüzünden bir tık geç oluyordu) demişti. eve bırakırken de arabada 'mutlaka görüşelim, konuşalım' demişti ısrarcı bir havada. ha sonra noldu, fos. sözlere değil davranışlara bakmak lazım :D

Şart değil tabi :)

Ben çıkacağına dair umudumu kaybettim. Yalnızlık korkusu yüzünde aşağı yukarı aynı defolara sahip biriyle ömür geçirmekten korkuyorum. Oysa sevmek sevilmek istiyorum
Olur mu öyle ay, tabii ki sever ve sevilirsiniz.
Sadece yalnızlık korkusu ile, olmayacak bir adama evet demeyin. Güzel adamlar var, size de denk gelsin umarım💐

berbat bir date'im olmadı olsa olsa verimsiz geçenler olmuştur :) zaten hiçbir şekilde sohbetimin akmadığı, kafamın uymadığı insanla görüşme durumum olmuyor. öncesinde mutlaka yoğun bir sohbet, karşılıklı tutan zevkler ve enerjiler oluyor. ama burada anlatabileceğim iki üç tane saçma date oldu, biri yıllar önceydi ve çok cimri biriydi. babasının arabasıyla gelmiş buluşma yerine ama arabayı da uzağa bırakmış, kendisi yürümüştü benim yanıma. buluşunca da bayağı yol yürüdük bi yerde oturup sohbet etmek için. ben nasıl bir salakmışsam o dönem bu şahısla 2-3 kez mi ne yine görüştüm :D bayağı sıkılmış canım çok boş kalmışım herhalde. birinde, seni güzel bir yere götüreceğim deyip öğrencilerin takıldığı, o zamanlar 5 liraya parça pizza + asidi kaçık kola veren bir yere götürdü. mekan iğrençti öğrenciler takılıyordu. başka bir zaman da alsancak'ta bi makarnacı var pis bi yer, ben tabii bilmiyorum o dönem oraya götürdü. orada da öğrenciler ucuz makarna yiyordu ama mekan yine leş. bir keresinde yol üstünde midye yedik, size yemin ederim kendi yediklerini sayıp parayı satıcıya uzattığında ''abi şurdan 12 tanesi için alır mısın'' dedi. ben şok tabii. adam da şaşırdı. ben hemen erken davranıp para uzattım, hepsini buradan alın lütfen dedim, utanmadı bile ahaha. neyse sonra mesajlaşırken ben tüm bunları onun bir bir yüzüne vurup uzaktan bakınca iğrenç gözüktüğünü söyledim ve görüşmeyelim dedim :D

bir başkası yine mesajda konuşkan ama karşılıklı gelince muhabbet kabızı biriydi. olmayacağını ilk 10 dk içinde anladım. bi kahve içer yarım saate kalkarım diye düşündüm ayıp olmasın işte... bu dedi ki aç mısın, güzel bi dönerci var yemek yiyelim. ayy ben de nasıl açtım, kabul ettim. karşılıklı 1.5 iskender yedik ahahaha. o zamanlar ben de kafama takılan başka biri vardı ondan bahsetmiştim ona. muhtemelen onun açısından da berbat bir date idi. aslında bunu aramızda bişey olmayacağını anlasın diye söylemiştim.

yılbaşından bir gün önce de biriyle buluştum. mesajda harika ama karşıma gelince tam bir fiyasko idi. kafamın uymadığı ile buluşmuyorum eyvallah da karşı karşıya gelince başka birine dönüşme durumunu kestiremiyorum oradan yiyorum bu golleri. neyse bu şahısla da bi baktım hiç enerjimiz tutmadı. zaten bi özensiz gelmişti yani hiç bu kadar rüküşünü görmedim :D çulsuzun da tekiymiş, kahve içmek istedi önce ama bira da vardı. fiyatlara bakınca bira içsem daha mantıklı dedi ahahah. buluşma boyunca eski sevgilisinden bahsetti, sürekli kötüledi, cinsel hayatlarının berbatlığına varana kadar anlattı. sonra burç muhabbeti açılınca bana ''ben senin burcundakilerle çok iyi arkadaş oluyorum'' dedi. zaten bunu diyen birinden hoşlanmış dahi olsam üstünü çizmem gerekirdi resmen en fazla arkadaş oluruz demek istedi yani. kesinlikle haklısın, ben de öyle düşünüyorum, dedim :D yarım saat sonra bir arkadaşını dahil etti salak, neymiş arkadaşı yakınlardaymış, benimle buluşacağını biliyormuş ama iyi değilmiş, yanımıza gelse olur muymuş, ne dermişim... dedim gelsin ya sorun değil. anladım çünkü olmayacak bişey belki gelen arkadaşı bundan daha iyidir diye düşündüm. o da ayrı bi saçma çıktı. buluşmanın sonlarına doğru arkadaşı lavaboya gitti biz masada baş başa kaldık. ben bayağı sessizleştim, bir iki sohbet açma girişimi oldu kibarca kısa kestim. sonra evlere dağıldık.

tabii konu başlığına istinaden hep berbatları anlatıyoruz ama herkes de kötü değil. ben bir keresinde karşı tarafın yoğun ısrarları sonucu ay bi görüşeyim de aradan çıksın diye düşünüp görüşmüştüm. karşımdaki adamın kibarlığı hala aklımda bak. adam elinde çiçekle gelmiş yahu :D bi şaşırdım, hoşuma gitti. konuştuk, ettik, kahve içtik sonra bir yerde balık yedik sonra tekrar kahve içmeye. ve asla elimi cebime attırmadı, bu konuda eşitlik olması gerektiğini düşünüyorum daima ama ilk buluşmada kadına hesap ödetmeyen erkek bana göre daha pozitif. centilmenlik yani amaç herifin parasını yemek değil. güzel bir ilk izlenim bırakıyor bence bu konuda. ki sonrasında da benimle görüşmeyi çok çok istedi ama ben etkilenmemiştim falan. düzgün insanlar da var yani hepsi kötü değil.

ay ben de anlatmalıyım 🤣🤣🤣

yıllar önce biriyle buluşacağım çocuk da yakışıklı küpeli falan tarz duruyor ortak arkadaşımız da var

neyse gittik ilk buluşmada direkt hayatını ailesini anlatmaya başladı ben far görmüş tavşan gibi dondum dinliyorum ,abisinin eski nişanlısının komşusunun kızının aşk hikayelerini ,yengesinin kardeşinin olaylarını ,yengesiyle abisinin durumlarını aklınıza gelecek ne kadar saçma mevzu varsa ,alakasız alakasız kişileri döktü ortaya 🤣🤣🤣 ben baygınlık geçiriyorum beynim kül olmuş hiç seslenmiyorum sadece bakıyorum dümdük 🤣🤣🤣🤣 bir de o kadar detay anlatıyor ki nasılsın bile demeden ,sanki bu konuları içinde biriktirmiş de boşaltacak yer aramış da beni bulmuş gibi 🤣🤣🤣yorum da yapmıyorum ama o anlatıyor ,en son konu değiştirmek istedim dur hele sen bunları bi dinle de dedi 🤣🤣🤣🤣

Neyse dedim benim gitmem gerek , ilk defa böyle bişeyle karşılaştım kaba biri de değilim bişey de diyemedim ,illa dedi bırakayım nereye gidiyorsan ,yok desem de ısrar etti dedim bari çabuk giderim otobüslerde istifil olmayayım 🤣

Kafeden çıktık arabanın olduğu yere gidiyoruz bi arabaya elimi uzattım kapısına yok yok o değil dedi

Onun yanında hurdadan alıp getirilmiş bi araba var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bakın abartmıyorum resmen hurdadan toplanmış yapıştırılmış gibi ,araba dağılıyor resmen her parçası farklı arabadan alınmış,camları yok 🤣🤣🤣 çoğu parçası eksik puzzle gibi birleştirilmeye çalışılmış 🤣🤣🤣

Allahım ben bu gün sağlam gidersem iyi diye dua ediyorum 🤣 arabayı çalıştırıyor ,arabanın gidecek takati kalmamış 🤣🤣🤣🤣

tuhaf tuhaf sesler sallanmalar durmalar eni sonu trafiğin ortasında kaldık ben yüzümü saklıyorum 🤣🤣🤣 insem iyi olur diyorum inat etti yok bırakayım diye 🤣🤣🤣🤣 kapıyı kapattığımda sanki araba yıkılacak gibiydi 🤣

hayır öyle araba takıntım da yok ayağını yerden kestikten sonra ama buluşmaya o arabayla da gelmezsin yaa geldin tamam ama onla da bırakayım demezsin 🤣

dış görünüşüne bakınca hiç bu muhabbetleri de ummadım ,abi ilk gördüğün kişiye komşunun kızının üniversite ve nişanlı hayatını niye anlatırsın ya 🤣🤣🤣🤣

Bu da böyle bir anımdır

Son düzenleme:
tabii konu başlığına istinaden hep berbatları anlatıyoruz ama herkes de kötü değil. ben bir keresinde karşı tarafın yoğun ısrarları sonucu ay bi görüşeyim de aradan çıksın diye düşünüp görüşmüştüm. karşımdaki adamın kibarlığı hala aklımda bak. adam elinde çiçekle gelmiş yahu :KK70: bi şaşırdım, hoşuma gitti. konuştuk, ettik, kahve içtik sonra bir yerde balık yedik sonra tekrar kahve içmeye. ve asla elimi cebime attırmadı, bu konuda eşitlik olması gerektiğini düşünüyorum daima ama ilk buluşmada kadına hesap ödetmeyen erkek bana göre daha pozitif. centilmenlik yani amaç herifin parasını yemek değil. güzel bir ilk izlenim bırakıyor bence bu konuda. ki sonrasında da benimle görüşmeyi çok çok istedi ama ben etkilenmemiştim falan. düzgün insanlar da var yani hepsi kötü değil.
Sen böyle yazınca 23 yaşında tanıdığım biri geldi aklıma. Hep çok nazik, cömert ve asildi. Sandalyemi bile çekiyordu düşün. Ne eşimden ne eski nisanlimdan ne de diğer sevgililerimden bu kadar çok büyük bir buket almışlığım yoktur. Evde abim olduğu için eve bile götürememiştim, çok üzülmüştüm. Bana bu kadar çok çiçek alan biri de olmadı zaten. Tam içim ısınıyordu, eski sevgilim araya girdi dağıttı yine beni. Bu güzel adamı da böyle kaybettim :( Sonradan facebookta gördüm evlenmis, 2 cocugu olmus. Umarım çok mutludur.

bence bu bir kıstas değil yani ilk buluşma sonunda ikincisini planlaması şart değil ama bana birkaç kez denk geldi. ee bi daha ne zaman görüşürüz, şu gün boş musun gibisinden şeyler. bence sonradan mesajlaşırken sorsa daha iyi di mi belki düşüneceğim ahahaha. sorduğu an cevap vermek durumunda kalıyoruz böyle. uzun zaman sonra sahiden bişeyler hissettiğim ama benim için tam hayal kırıklığı olan kişi de ilk buluşmada buluşmanın 30. dk'sında falan hatta iş çıkışlarında böyle buluşsak olur mu (saat onun işi yüzünden bir tık geç oluyordu) demişti. eve bırakırken de arabada 'mutlaka görüşelim, konuşalım' demişti ısrarcı bir havada. ha sonra noldu, fos. sözlere değil davranışlara bakmak lazım :KK70:

off bana da bir kere denk gelmişti. "görüşücez dimi, bak arıycam, görüşelim mutlaka" demişti.
hoşlansam sıkıntı değil ama "muhteşem bir kahveci biliyorum" diyip starbucks'a götürüp üzerine "bak burası self service, sen söyle ben alayım" diyip "hobilerin ne ? ev işi yapmayı sever misin?" dedikten sonra "ben hafta sonları hep uyurum, pazar günleri ütülerimi bitiririm" açıklamasını yaparak ruhumu süründürmüştü :(
sgkdlkgfdş

neden böyle bir buluşma oldu ? çünkü komşumuzun gelininin komşusunun oğluydu, ve annemin "ay gitmezsen ayıp olur, beğenmezsen zorlayacak halleri yok ya" demesi sonucu kendisi o dönem ciddi rahatsızlıklar geçirdiği için kıyamamamdan mütevellit gitmiştim.

Benden önce hiç sevgilisi olmamış biriyle beraberdim ve bu kişi bir Ortadoğu ülkesinden gelmiş, 4 erkek kardeşi olan yani bir kadına nasıl davranması gerektiğini zinhar bilmeyen biriydi . Kiyamam,zaten yaşı da küçüktü daha 18-19du.
Bir keresinde ayağa kalkmak için benim dizimden destek alıp ( böyle yumruk yaptığı elini diz üstüme bastırıp) kalkmisti:oha::oha:
Ve bunu dünyanın en doğal şeyi gibi yapmıştı.
Ama sonra egittim tabii ki; her mevsim geçişlerinde çiçek alan , her çiçeğe not yazan, her gemiye bindiğinde dua eder gibi
"İstanbul' da bir şehir hatları vapuruna verildi adım / iki kıyı arasında usanmadan dolaşır her iskelede seni ararım" şiirini okuyan, soğuk havalarda sana vermek üzere üstüne fazladan ceket alan ,düşünceli birine dönüşmüştü. Bir kız ne söyler, ne söylerken aslında ne yapmamı ister falan, hangi hayırlar evettir, hangi hayırlar kesinlikle hayırdır... Bütün bunları öğrettim, şimdi evli. Eminim karısı hayrını görüyordur 😂😂

Offf şimdi aklıma geldi. Bir ilk buluşmamda saatlerce otoparkta araba aramıştık. :olamaz:
Ya bunla Avm'de buluştuk, işte iki kahve içtik. Ben bırakayım dedi, tamam dedim hava soğuktu çünkü. Neyse indik -2'ye, büyük bir otopark gerçekten de. Bekliyorum, arabayı gösterecek diye. Ama bundan ses yok tabi.
Bu salak arabayı nereye park ettiğini unutmuş. :deli:
Oldu o zaman, ben kendim giderim de diyemedim, usulüme gelmedi. Tırım tırım araba aradık beraber. Hayır arabayı da bilmiyorum, şu mu bu mu diye diye içim kıyıldı resmen. Sonunda bulduk tabi.
Tabi bu zekada olan birini asla kaçırmadım, evlenirim ben bunla deyip sevgili oldum. :KK53:

Bir tanesine de şey demiştim ben evlenmeyi düşünmüyorum okuyacağım. Sen evlenmek istiyorsun belli ki beni bekleme başkasını bul :D Okudum mu tabi ki hayır hahahhaha 25 yaşından sonra ne okulu okul mu kalmış
Adamı beğenmediğin için mi öyle mazeret uydurdun Calci 😀 Yoksa cidden evliliği düşünmüyor muydun?

Adamı beğenmediğin için mi öyle mazeret uydurdun Calci 😀 Yoksa cidden evliliği düşünmüyor muydun?
Ya aslında kötü çocuk değildi de niyeti evlenmekti. O ilişkiye başlasam 1 yıl içinde evlenirdim. Gözüm korktu 🤭 Aklıma nereden geldiyse okuyacağım dedim kurtulmak için hahahahah

Offf şimdi aklıma geldi. Bir ilk buluşmamda saatlerce otoparkta araba aramıştık. :olamaz:
Ya bunla Avm'de buluştuk, işte iki kahve içtik. Ben bırakayım dedi, tamam dedim hava soğuktu çünkü. Neyse indik -2'ye, büyük bir otopark gerçekten de. Bekliyorum, arabayı gösterecek diye. Ama bundan ses yok tabi.
Bu salak arabayı nereye park ettiğini unutmuş. :deli:
Oldu o zaman, ben kendim giderim de diyemedim, usulüme gelmedi. Tırım tırım araba aradık beraber. Hayır arabayı da bilmiyorum, şu mu bu mu diye diye içim kıyıldı resmen. Sonunda bulduk tabi.
Tabi bu zekada olan birini asla kaçırmadım, evlenirim ben bunla deyip sevgili oldum. :KK53:

hahaha o yukarıda anlattığım dangozda beni zorla eve bırakmak istemişti. aynen arabayı bulamamıştı sonra da "ya bende hafıza geriliği başladı, parkettiğim yerin fotosunu çekiyorum, haa c 25teymiş" diyip arabayı d25te aramıştı :(

hahaha o yukarıda anlattığım dangozda beni zorla eve bırakmak istemişti. aynen arabayı bulamamıştı sonra da "ya bende hafıza geriliği başladı, parkettiğim yerin fotosunu çekiyorum, haa c 25teymiş" diyip arabayı d25te aramıştı :KK43:
Ben şapşallığını sevmiştim ya. :D Komikti en azından Ast.

Kizlar bugün bir dateim daha var. Fikir verin de bu sefer sinir olmadan döneyim eve:) Mesela kendiniz hakkinda ne kadar anlatiyorsunuz ilk bulusmada? Soru soruyor musunuz? Nasil gizemli kalabilirim cok soru sorarsa?

Back