Tabi ki sürmedi canım. Pandalar hayvanken sevimliler, insan halleri çekilmiyor.İlişkinin akıbeti ne oldu peki ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Berbat Date Anıları
- Konu Sahibi rach34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
- 408
Ayrıldılar, kız beğenmemiş çocuğu zatenİnsan bayılana da gülmez ancak öyle güzel anlatmışsınız ki ; gülmemek mümkün değil.
Aracıyla tanıştırılan çifte ne oldu peki ?
O kadar bayılmışım emeğime değseydi bari ashsgh
Bir de eşimle flörtken, kibar kibar takılırken bir kafenin cam kapısını görmeyip çarptım
Eşim bir telaşla koştu geldi noldu diye
Ehe mehe göremedim yapıyorum ama alnım şişmiş
O utançtan kurtulmak için Viyana kapılarını zorlayan Osmanlı ordusu gibi cam kapıyı zorluyorum ama açılmıyor
İçerden koşup kapıyı tekte iterek açtılar
Bütün gözler bizde
İçerden açmasalar oraya da girmicem ama mecbur kaldık
Keşke orda bayılsaydım bir bahanem olurdu en azından
Hakkımı yanlış yerde kullanmışım ajsjdj
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Benim o kadar çok ki.
Çok hoş bir adamla date e cikicagimi düşünürken gittiğimde yanında bir adet amca ve arkadaşını görünce dumur olmam
Bide ısrarla yanımıza gel demişti garip bir durum olmuştu .
Yanımda kız arkadaşımi götürmüştüm de 3 erkekle oturmak zorunda kalmamistim.
Gerçekten tuhaf tipler var dünyada.
Çok hoş bir adamla date e cikicagimi düşünürken gittiğimde yanında bir adet amca ve arkadaşını görünce dumur olmam
Bide ısrarla yanımıza gel demişti garip bir durum olmuştu .
Yanımda kız arkadaşımi götürmüştüm de 3 erkekle oturmak zorunda kalmamistim.
Gerçekten tuhaf tipler var dünyada.
Yaşım 28 hala bekar olduğum için teyzemler bana görücü ayarlıyor , marmara hukuk mezunu belediyede avukat olarak çalışan biri ile görüşüyorum. Giderken mutluyum sonuçta marmara hukuk mezunu salak olmaz dimi? Ben de üni mezunuyum ortak konuşacak konularımız vardır diye düşünüyorum.
Bir kafede buluşuyoruz merhabalaştıktan sonra abi bana ben başlim baştan şartları konuşalım ki kimse kimsenin zamanını almasın diyor, kendi hayatını ve şartlarını anlatmaya başlıyor. Babası vefat etmiş, annesi ile altlı üstlü oturup beraber yiyip, içecek annesi ne derse yapcakmışım. Ok diyorum. Yarım bardak çayı zorla içiyorum. Senin şartların ne diyor? Bilmem düşünmedim ama senin şartların bana uymuyor diyorum. Kalkıyorum. geri dönüyorum ve abiye diyorum ki sen marmara hukuk mezunusun senin aptal olma hakkın yok sen neden böylesin?
Bir kafede buluşuyoruz merhabalaştıktan sonra abi bana ben başlim baştan şartları konuşalım ki kimse kimsenin zamanını almasın diyor, kendi hayatını ve şartlarını anlatmaya başlıyor. Babası vefat etmiş, annesi ile altlı üstlü oturup beraber yiyip, içecek annesi ne derse yapcakmışım. Ok diyorum. Yarım bardak çayı zorla içiyorum. Senin şartların ne diyor? Bilmem düşünmedim ama senin şartların bana uymuyor diyorum. Kalkıyorum. geri dönüyorum ve abiye diyorum ki sen marmara hukuk mezunusun senin aptal olma hakkın yok sen neden böylesin?
- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
- 158
Ufff lisede iken date'e çıktığım çocuğun beğenmediğim tüm özelliklerini arkadaşıma atacağıma çocuğa mesaj atmıştım. Çenesi uzundan tutun bacak kıllarına kadar mesajda o kadar çok "Aykut" yazmışım ki bilinçaltım nasıl olduysa ona attırdı mesajı
32 yaşıma geldim, eşim dahil kimse onun kadar romantik olamadı ama sjsjsjs. Çocuk benim mesajdan önce bana yazdığı şarkıyı atmıştı :///
Sonra tabi benle konuşmadı. Ben de başka okula geçeceğim diye çok da sallamamıştım. Sonra benim nakil olayı iptal oldu, gittim çocuktan özür diledim. İşte arkadaş olarak seni çok seviyorum, kalbini kırdım, bak aynı ortamda olacağız bir kaç yıl daha filan fişman. Neyse affettim demişti ama ben her çocuğu gördüğümde utandım
32 yaşıma geldim, eşim dahil kimse onun kadar romantik olamadı ama sjsjsjs. Çocuk benim mesajdan önce bana yazdığı şarkıyı atmıştı :///
Sonra tabi benle konuşmadı. Ben de başka okula geçeceğim diye çok da sallamamıştım. Sonra benim nakil olayı iptal oldu, gittim çocuktan özür diledim. İşte arkadaş olarak seni çok seviyorum, kalbini kırdım, bak aynı ortamda olacağız bir kaç yıl daha filan fişman. Neyse affettim demişti ama ben her çocuğu gördüğümde utandım
- 10 Ekim 2014
- 31.802
- 142.396
- 798
Ufff lisede iken date'e çıktığım çocuğun beğenmediğim tüm özelliklerini arkadaşıma atacağıma çocuğa mesaj atmıştım. Çenesi uzundan tutun bacak kıllarına kadar mesajda o kadar çok "Aykut" yazmışım ki bilinçaltım nasıl olduysa ona attırdı mesajı
Ayy bunun bir değişigi yaşandi. Benim de liseydeyken yakin kiz arkadaşim bir cocukla buluşmuştu ve cocuk tuvalete gittiginde hemen bana mesaj atmaya kalkmiş ve tutup cocugun arabasindan vs bahsettigi aşiri utanc verici bir mesaji bana atayim derken tuvaletteki cocuga atmiş. :)))) Sonrasii yerin dibine girmiş ve devami gelmemişti. Arayip bana çatmişti sanki ben dedim buluşma ortasinda sacma sapan mesaj at diye.
- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
Olur mu erkekler otopark gibidir iyi yerler hep kapılmıştırBir lafı daha var erkekler metro gibidir birisini kaçırırsan diğeri gelir
- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
- 158
Herkesin böyle bir anısı var galibaAyy bunun bir değişigi yaşandi. Benim de liseydeyken yakin kiz arkadaşim bir cocukla buluşmuştu ve cocuk tuvalete gittiginde hemen bana mesaj atmaya kalkmiş ve tutup cocugun arabasindan vs bahsettigi aşiri utanc verici bir mesaji bana atayim derken tuvaletteki cocuga atmiş. :)))) Sonrasii yerin dibine girmiş ve devami gelmemişti. Arayip bana çatmişti sanki ben dedim buluşma ortasinda sacma sapan mesaj at diye.
- 10 Ekim 2014
- 31.802
- 142.396
- 798
Herkesin böyle bir anısı var galiba
Benim yok. Yani var da tam tersi sevgilime atacagim mesaji bir akrabaya+ kuzene atmişligim var. Hangisi daha kotu bilemedim.
- 25 Aralık 2020
- 5.121
- 18.778
- 198
- 41
ya fuckbuddy biz de bin yıldır "kırık" diye kullanılıyor (ekleme) metrasin de Türkçe kökenli olanı dost tutmak/dost hayatı yaşamak.fbw bizdeki metres olsa diyeceğim ama o bile aslında mistress'ten geliyor, gene yabancı kökenli :)
ya hep bu ecnebiler antin kuntin ilişki şeylerini çıkardığından ilk kelimeyi onlar oluşturuyor haliye. biz türk insanları çok masum olduğumuzdan dklfkşdgkfdşgkşdf
tdk karşılık bulsa diyeceğim ama öttürgeçli tüttürgeç yazan bir kurumun bunlara bulacağı karşılıklar de beni düşündürüyor :)
- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
- 23
Bu date ne ola.bilmiuprum ama adam kasılmıs konusacak bir ortam yaraatamayacak diye maca odaklanmış gibi geldi yani muhabbeti baska seklde acamamıs Mac üzerinden sohbet etmiş gibi. Siz ilgi alanlarınızdan bahsettiniz mi. Oda sizinde ilgi alanımız diye ortak aktivite Mac mı izletti acaba Esimle sevglyken ilk yemegimizde o cok guzel catal bıcak kullanıyor peçetesi katlı ve temiz kullanıyor. Ben ise heycan ve döke döke yiyorum peçete hele b agzımj silcem burnunu silip atmışım gibi heryeri salcalı kırıntılı burus burus ajjskfs eşim dedi cocuk musun ya önüne dökerek yemişssin ozaman ayrıl dökmeden yemek yiyenini bulsaydın dedm Tripkolik biriylede sanaldan tanısmıstık boyum kısa benm yüzyüze gelince cocuk bu ne la ekonomik boy demişti BeN zTn kSa oLdqmu syLmStm maL dqneqi ..s.s diyip ayrıldım. Bunlar sayılıyor mu date
- 16 Haziran 2011
- 14.943
- 62.947
- 798
Benim yok. Yani var da tam tersi sevgilime atacagim mesaji bir akrabaya+ kuzene atmişligim var. Hangisi daha kotu bilemedim.
Mesaj içeriğine göre değişir.
- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
1-) Instagramda görüp Yunan tanrısı beklerken buluştuğum kişinin rapçi çıkması... askerdi rütbesini önce subay sonra astsubay sonra da uzman demişti. Çocuk ona önceden yüz vermedim diye bana bin türlü laf etti. Neyse ki kaçış yolunu buldum
2-) Gene Instagramdan birinin tipini ortalama bulup buluşma yerine gelmeden uzaktan görüp inşallah o değildir diye yolumu değiştirmiştim. Yanıma gelmişti
3-)İlk buluşmada topuğum kırılmıştı.
Pişmanlığım bulustuklarimda değil bulusmadiklarimda keşke zamanında daha çapkın olsaymisim. Eğlenceli oluyor ve anı kalıyor
2-) Gene Instagramdan birinin tipini ortalama bulup buluşma yerine gelmeden uzaktan görüp inşallah o değildir diye yolumu değiştirmiştim. Yanıma gelmişti
3-)İlk buluşmada topuğum kırılmıştı.
Pişmanlığım bulustuklarimda değil bulusmadiklarimda keşke zamanında daha çapkın olsaymisim. Eğlenceli oluyor ve anı kalıyor
- 10 Ekim 2014
- 31.802
- 142.396
- 798
Mesaj içeriğine göre değişir.
Akrabaya attigim çok utanç verici degildi ama kuzene attigim hafif cinsel icerikliydi.
- 16 Haziran 2011
- 14.943
- 62.947
- 798
Akrabaya attigim çok utanç verici degildi ama kuzene attigim hafif cinsel icerikliydi.
Kötü olmuş. Uygulamalardan değil de direkt mesaj atarken , hatalı gönderim tam bir kabus. Bazen "mesaj gönderimi başarısız" uyarısı gelirdi operatörden. Gerekli mesajı gönderemeyip , hatalı mesajın gönderilmesi çok sinir bozucu.
Ikizler erkegi olabilir valla hızlarina yetisilmiyor bir de aniden soguyorlar.Tecrübeyle sabit.Benim de beğenmediğim bi daha görüşmediğim adamlar oluyor ama beğenmediysem umutlandırmıyorum. Ya adam ayrılır ayrılmaz mesajlar yazdı neler söyledi resmen love bombing ben de beğendim ya ağzım kulaklarımda.
Yani o arada başka biri denk geldi belli ki. Buna da ayran gönüllülük denilir. Ama insan bi düşünür bu yaptığım karşı tarafta Nası bi hasar bırakır diye