- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Ben şapşallığını sevmiştim ya. Komikti en azından Ast.
bendeki direkt gerizekalıydı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şapşallığını sevmiştim ya. Komikti en azından Ast.
Peki buna pisman misin? :))İlk bulusmada benim ilk evcil hayvanımin adını bile bilirler
"Hakkında her şeyi duymak istiyorum/ bu aşk değil de nedir?/ aklımda hep yine görmek/ yine öpmek filannn" mode on bende gizem de kim?
Kizlar bugün bir dateim daha var. Fikir verin de bu sefer sinir olmadan döneyim eve:) Mesela kendiniz hakkinda ne kadar anlatiyorsunuz ilk bulusmada? Soru soruyor musunuz? Nasil gizemli kalabilirim cok soru sorarsa?
Ayyy Allah affetsin de benim exlerin hepsi öyle ya.bendeki direkt gerizekalıydı :)
Hayır, aslaPeki buna pisman misin? :))
asla çok özel şeylerimi anlatmam. kimisi bekaretinden bile bahseder, kimisi eski sevgilisi ile cinsel hayatına bile değdirir lafı. kendim hakkında genelde işim, iş dışındaki yaşamım, sevdiğim şeyler, hobilerim, meraklarım, ilgilendiğim konular, konusu açılırsa üstünkörü biçimde ailemden falan bahsederim. konusu açılırsa ki heeep açılıyor eski ilişkilerim hakkında konuşmam, o konuda çok gizemli kalıyorum mesela. gerçekten son sevgilisiyle ilgili her detayı anlatan var kadın olsun erkek olsun. bana genelde hiç uzun ilişkin oldu mu sorusu geliyor. olmadığı için üstünkörü yanıt veriyorum ona da, ööyle seneler sürecek bişey denk gelmedi henüz :) diyorum karşı tarafa da kapı açılmış oluyorKizlar bugün bir dateim daha var. Fikir verin de bu sefer sinir olmadan döneyim eve:) Mesela kendiniz hakkinda ne kadar anlatiyorsunuz ilk bulusmada? Soru soruyor musunuz? Nasil gizemli kalabilirim cok soru sorarsa?
benim bir tanesi ilk buluşmamız olacak güya daha, kırk takla attı ama buluşmayı ayarlamak için (çünkü her sorduğunda işim var dedim geçiştirdim falan, neyse) neyse buluşmaya kalmış 2 saat, bu saçma sapan bi espri yaptı. ben de sinir oldum zira cinsel içerikli bişeydi. sonra bu anladı buluşmada bi cinsellik olmayacağını. buluşmayı iptal etti biliyor musun aslında iptal etmesi süper oldu çünkü zaman kaybetmedim.size yine cinsellik meraklısı çıkmıyor. Ben geçen sene bir beyle tanıştım. Kendi semtine çağırdı (o avrupa yakasında oturuyor ben anadolu, semtler biraz uzak. O semti de pek bilmiyorum). Neyse atladım metrobüse gittim. Benim bildiğim ortak bir semtte buluşulur veya erkek kızın yanına gider o yüzden ilk buluşmada çağırması tuhaf gelmişti. Zannediyorum ki bir kafede en fazla çay kahve içeriz. Buluşunca adam direk eve gidelim muhabbeti yaptı. Midem nasıl kalktı anlatamam. İnsanların içinde adama bağırmamak için zor tuttum kendimi. O niyetle çağırmış beni. Şeytan dedi adamı orda rezil et. 10 dk oturdum, yol uzak bahanesiyle kalktım. Semti de pek bilmediğim için adam metrobüs durağından beni alır, sonra yine bırakır zannediyorum. Onu da yapmadı. Ne salakmışım.
Başka bir adamla da bir hafta konuştuk, bir kere buluştuk. Otel muhabbeti yaptı. İnanın cinsellikten iğrendim artık.
benim bir tanesi ilk buluşmamız olacak güya daha, kırk takla attı ama buluşmayı ayarlamak için (çünkü her sorduğunda işim var dedim geçiştirdim falan, neyse) neyse buluşmaya kalmış 2 saat, bu saçma sapan bi espri yaptı. ben de sinir oldum zira cinsel içerikli bişeydi. sonra bu anladı buluşmada bi cinsellik olmayacağını. buluşmayı iptal etti biliyor musun aslında iptal etmesi süper oldu çünkü zaman kaybetmedim.
bir tanesi de ikinci buluşmayı evinde yapmak istedi, olmaz dedim. bir saat kadar oturmuştuk bunu sorduktan 5 dk sonra kalkalım mı artık dedi kalktık. ben sanıyorum ki en azından durağıma kadar benimle yürür, bi eşlik eder. yok, sarıldı öptü hadi görüşürüz dedi döndü kıçını gitti bir daha da asla aramadı sormadı.
ve bu iki erkek de eğitimciydi. biri akademisyen diğeri lise öğretmeniydi. üstelik ikincisi yurtdışı falan görmüş bayağı farklı ilgi alanları olan biriydi, boş bi herif değildi yani. akademisyen olan da öyle. mizah anlayışı falan güzel. ikisi de asla maço değil. aslında tam anlaşabileceğim tipler ama günün sonunda abaza oldukları çıktı ortaya.
Yok yahu o iş bitti mi bitiyor yanınızda yapsa bile kaç saniye sûrer o hali bencede ishal falandırBenim en berbat anım internetten tanıştığım bir adamla oldu. Eğitim, iş, kültür açısından gayet uygundu. Oturduk bir yere adamda tuhaf bi kıpırdanma, hareketlilik var. Hani gergin olursunuz ve yerinizde duramazsınız ya öyle gibi. Zaten sarışın, beyaz tenli biriydi. Hareketliliği iyice arttı ve lavaboya gitti. Biraz da uzun sürdü. Geldiğinde surat kıpkırmızı, soluk alıp verişleri çok belirgin. 31 çektiğini anladım hemen ve kalktım gittim. Gerçekten iğrençti.
Yok yahu o iş bitti mi bitiyor yanınızda yapsa bile kaç saniye sûrer o hali bencede ishal falandır
Ya hahahhah bide bunu nasıl masturbasyon olarak düsunmüş bu arkadaş anlamadim onu 2 saniyede yaparsin biter birsey olmamış gibi hayatina devam edersin belliki adam az daha altina mıçiyormuş yazıkadam için o ilişki cdden bok yoluna gitmiş kfglfdş
Ya hahahhah bide bunu nasıl masturbasyon olarak düsunmüş bu arkadaş anlamadim onu 2 saniyede yaparsin biter birsey olmamış gibi hayatina devam edersin belliki adam az daha altina mıçiyormuş yazık
Bence de öyle yoksa zamanında brnim nerelerde neler yaptıgımı sonrada hiç birsey olmamış gibi hayatıma devam ettiğimi bilseniz şasırırsınızheyecanlanınca sürekli çişi yada kakası gelen cidden çok insan var, öyle olabilir
Ya evet yazmadim bende ama tenisden neden sıkılırki insan maçta izlerim severim ayrıca o yüzden erkeklerle de çok iyi anlaşırımaa mesela ben ilk buluşmada çok sıkılırım bir yerde oturup karşılıklı muhabbetten. tam tersi ilgilenecek başka şeyler olmasını severim.
ilk buluşma konser olabilir, beraber maç izlenebilir ki gençliğimiz çarşı'da geçtiğinden kaç yiğidi maç yolunda harcadık, gs'lilere bjk maçını çarşı'nın göbeğinde izlettik belli değil. tenisi de acayip severim, öyle bir anda adam bakmasa ben oturup izlerdim sanırım.
ben sanırım günlük halime ne kadar hızlı adapte olabildiğini görmeyi seviyorum. karşılıklı oturup konuşmak bana daha gergin geliyor. muhabbet türetilmiyor. zevkler renkler lafta kalıyor. oysa girsin dan diye hayatımın akışına, günlük bir rutinime görelim bakalım uyumu.
var yani dünyada böyle tuhaf varlıklar, biri de benim :)
bana abaza geliyorlar yaa. hala öyle geliyorlar.ya bence o tam da abazalık değil. belli ki ilişki, sorumluluk istemiyorlar. e ilk dakikadan da "sex-meme-sex" diyemeyecekleri için bir muhabbet yaratıp eğer keyif almışlarsa konuşmaktan olayı direkt cinselliğe bağlıyorlar.
ben de bu tip yaklaşanları hep reddettim çünkü o tarz bir ilişki isteğim olmadı. 20lerdeyken de çok kızardım. ama şu an kızmıyorum. adamlar beklentilerini sunuyor ve olmazsa da eyvallah diyor.
Çünkü benim ilgi alanım değil yani hem sevmiyorum hem oyuna kurallara dair fikrim yok hem de şöyle düşündüm şimdi biri bana misafir olsa tvde bi şey izlemeye devam etmem. Ya müzik vs açarım ya tvyi kapatır ona odaklanırım. Bu bana açıkçası çok saygısız bi tavır gibi geldi. Halihazırda hep girip çıktığım bi ev olur otursun izlesin ama ilk kez yüzyüze geliyoruz çok ayıptı benceYa evet yazmadim bende ama tenisden neden sıkılırki insan maçta izlerim severim ayrıca o yüzden erkeklerle de çok iyi anlaşırım
Adam diyo ki sonuçta topu kaleye gönderememe ihtimalim varsa boşuna şut çekmeyeyim ilk seferde yatacağım hanım kızlar eqlesinbana abaza geliyorlar yaa. hala öyle geliyorlar.
ben erkek olsam madem niyetim yatak, kadınla en azından 2-3 kez daha normal biçimde, dışarıda mışarıda buluşup güvenini kazanırım. çünkü ben cinselliğe karşı ya da mesafeli değilim. en geç 3 ya da 4. buluşmada hayvan gibi sevişirdik zaten. bence bunu düşünemiyorlar ya da bu kadar uğraşmak istemiyorlar. ikinci buluşmada ev, daha ilk buluşmada seks beklentisi yerine o beklentiyi bir tık daha bastırıp 3. buluşmada en azından deneseler %100 olumlu sonuç alırlar benden benim gibi çok kadın var bence, bir keresinde iş arkadaşım benzer muhabbeti yapmıştı. biriyle görüşüyordu, adam evine çağırmış 2 ya da 3. buluşmaları falan. demiş ki adama tamam gelirim ama koltukta uyurum bak haberin olsun. adam da tamam demiş bişey olmamış sahiden aralarında o gece. kız bana dedi ki bir hafta on gün daha haline tavrına bakayım zaten olur.
Kizlar bugün bir dateim daha var. Fikir verin de bu sefer sinir olmadan döneyim eve:) Mesela kendiniz hakkinda ne kadar anlatiyorsunuz ilk bulusmada? Soru soruyor musunuz? Nasil gizemli kalabilirim cok soru sorarsa?