Beraber spor yapalım fit kalalim ,olmaz mı

Eveeeet yeni gün yeni güzellikler :) bugün günlerden kırmızı protein sabah hindi fümeli kahvaltimi yaptim öğlen 4 koftemi yidim,iksirler çaylar zaten tam gaz callen ve ip de bitti aksama yürüyüş kaldı bi tek hey! Yemegim bonfile et olacak gibi ,ara öğünüm de kefil var ama mayalamadigimdan içmicim, günü böyle kapatmak dileğiyleeeee grs ...

Bu gun sabah kahvalti yapamadim su eti forumun domatesli krakerinin yarisini yedim oglende 4 kofte birazda makarna yedim

Merhabalarrrrrrr, ben geldim bomba gibi hemde ! Aslında reglim tam bitmedi bittikten sonra 3 gün beklenip tartil mak lazım ama dayanamadım veee 51.6 yi gördümmmm nası mutluyum nası emeklerinin karşılığının alınması ne pahabicilemez bir duygu ! Emek veren isteyen herkesin gönlünce olsun hersey ,gelin beraber tadalim hafiflemeyi mutlulukları diyorum kimse gelmiyor yahuuu herhalde birgün ben bu topigi ihmal eder terkedersem gelecek millet ,gördüğüm çok var öyle ....neysem çok dağıttim konuyu dedim ya mutluyum bugün keyfim kaçmaz 61.7 ile başladığım sağlıklı beslenme diyet spor esliginde bugün ki sonucu tam tamina -10 Kilo 100 gr lay lay lom ✌ ama spor ve sağlıkli tikistirmak Baki kalacak o sebepten bugün ki callen ve ip tamamdır aksama yürüyüş ,görüşmek uzereeee

Cok sevindim tatlim senin adina keske bende emeklerimin karsiligini gorsem ama sanirim sinav stressi yuzunden veremiyorum ama bende simdiye kadar 9 kilo verdim mutluyum ama daha da vermek istiyorum bakalim artik

Selaam kac gundur giremedim ihmal ettim ama bu gunun raporunu vericek olursam sabah 1 yagsiz tost bi catal omlet yedim oglen kabak dolmasi yedim egzersizimi henuz yapmadim kuzenimde bi cay gordum kizlar esine vermis doktor diyet yapiyo o da bitki cayi 10 lira gibi bi fiyati var ama adini hatirlayamiyorum ogrenince yazarim sabah ondan ictim 1 bardak hem tok tuttu hemde bagirsaklarimi duzenledi o kadar mutlu oldum ki demin tartiya ciktim 56.9 ciktim bosuna uzulmusum demek o kadar

A çok sevindim şişkinlik bile oluyor bazen hemen telaşlanmamak lazım canım

Günaydın ,ihmal ettim bu ara yazmayı ama devam herşey yolunda sadece çok yoğunum buraya girecek vaktim olmuyor bi oturabilsem yazmak kolayda :) sporlara dikkatli beslenmeye tam gaz devam 16 sında yolcuyum iki haftalığına o vakte kadar devam ,olabildiğince orada da devam ama döndüğümde inşsllah çok kötü olmam hertürlü kaldığım yerden götürücem bakalım ,grş ...

Aynen canim cok mutlu oldum bu gun sabah yumurta yedim oglen yemedim aksama ise firinda hindi yapicak annem sporumu henuz yapmadim ama birazdan yapicam simdilik bu kadaar

Bu gunun raporu sabah simit yedim oglen yemedim aksamda hindi yedim egzersize de simdi basliyorum 2 litre su ictim yatana kadar 3 olur

Günün Özeti söyle ; sabah yulaf ezmeli şu ve süt karışımlı bir muz bir hurma az fıstık ezmeli bombami öğlen bir yeşil elma mi ve aksamda yoğurt ve yumurtalı Gömeç otu kavurmasi( pırasa benzeri bi yesillik) yedim, iksir ler çaylar sular da tamam , callen ip ve yürüyüş de ok cook yorgunum ben kaçar birazda film keyfi kocislen ✌

Selam ,yeşil elma mi yrken yazıyorum size sabah yarım simit yemistim öğlen Menemen ve şimdi de elma yiyorum akşam için bi planım yok bakalım ,bugün callen de kaslari dinlendirme günüm ipi de aksama yürüyüş arkasına bağlamaya karar verdim bugün biraz dinlenecegim acayip sıkılastıgımı görüyorum çok şükür güncel kilom 51.1 see you

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…