- 16 Şubat 2014
- 179
- 58
-
- Konu Sahibi Ricaalonza
merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak isterim müsaade ederseniz. bir buçuk aydır her gün 1 saat mininum tempolu yürüyüş yapıyorum açık havada. hatta bazı günler 2-2,5 saat yürüdüğüm de oluyor. fakat bir gram zayıflamadım. ilk hafta çok güzel sonuç almıştım sonra arttı bile, ama 5 cm incelmişim. sizde durumlar nasıl merak ediyorum
Selam hosgeldin ,tabiki katil ne kadar çok okadar iyi motivasyon olurhergün yürüyorum bende ama arada interval yapıyorum yani yavaş yürürken 2 tür deli gibi basiyorum sonra yavaşlayip kendimi yormadan hızda ama nabzımı yükseltecek kadar iki tür koşuyorum.. Bu şekilde yağ yakimi olur ancak hergün aynı şeye alıştırma şaşırt vücudunu ,onun dışında ip alıyorum tavsiye ederim ve tabiki callenetics olmazsa olmasizim sık sık bahsediyorum önceki yazışmalara da bakabilirsin ..istediğin konuda yardımcı olurum elimden geldiğince ..acaba verecek kilo mu az ne dir vücut durumun kendinden bahseder misin ?
23 yaş, 168 boy 68 kilo...
65 dk yürüyüş yaptım geldim, 20 squat, 10 mekik çektim. Kilom göbek ve kalça bölgemde toplanmış durumda. Üst beden 38 giyiyorum alt beden 42, bu beni çok rahatsız ediyor. 6,5 - 7 km hızla, bazen yavaş bazen koşarak günde 7-8 km yürüyüş yapıyorum. İnşallah olacak bu sefer ..
Bakınca başlığa birden daldığımı farkettim :) biraz bilgi vereyim hemen ben de. boy 156. tartıda kilomu 62 olarak gördüğümde artık bir şeyler yapmam gerektiğine ikna oldumdüzenli beslenme ve egzersizlerle 9 kilo vererek 52,9 a kadar indim. sonrasında 2 ay kadar beslenme düzenim bozuldu ortam şartlarından ve bu süreçte 1 kilo geri aldım. şanslıyım ve şimdi yeniden verme aşamasına geçicem inşallah. güncel kilom 53,9. tekrar düzenli beslenmeye çalışıyorum. arada kaçamaklar oluyor tabi ki. pazartesileri tartı günüm olarak ilan ettim
Hos geldiniiiz ne iyi ettiniz ben gunde yaklasik 1 saat kadar spor yapiyorum boyum 157 guncel kilom 56.5 sabahlari limonlu su iciyorum aslinda bu konudan bahsetmek istemiyodum cunku insanlar sirf zatiflamak icin sagliklarini tehlikeye atmaktan cekinmiyor fakat bazen sadece kahvaltiyla bitiriyorum gunu bu konuda aciklama yapmak istedim uni sinavina hazirlaniyorum ve bende ciddi derecedr dikkat eksikligi oldugu icin ilac kullaniyorum bu ilaci ictigimde yemek yemegi unutuyorum ciddi anlamda bu yuzden gun icinde aldigim kaloriler cok az bu yuzden aksam ilacik etkisi gecince herseye saldi
Harikaaaa...kendin yazmış kendin cevaplmisssin ve gerçekten de sanslisin, haftada bir tartil mak en güzeli ne diyelim hedefin Yakın ama sağlıklı yaşam baki olacağından buralarda görürüz seni de inşallah hadi bakalım günlük raporlarımiza beraber devam edelim
Aslında güzel yapıyorsunuz ama diyetle desteklemek şart dediğim gibi zaman zamanda sasirtmazsam vücudu ...sizde boy uzun güzel bi avantaj 3 aya halledersiniz pes etmezseniz ..ben 1.58 boy 51 kilo 27 yaşındayım doğum sonrası göbek ve birazda basen genişlemesi yaşadım şuanda sıkılaşmaya devam ediyorum ve bu bi süreç değil hayat boyu sağlıklı beslenmeyle desteklenmezse hersey boşa gidiyorun en iyi ornegiyim çünku geçen yıl da bu kiloya düştüğü halde dikkat etmeyince 1 senede başa dönmüştüm. ..Bu arada başladığımda 61.700 dum 3 -3.5 ay gibi bir zamanda diyet +spor (callenetics, ip ,postacı yuruyus) ile bu duruma geldim çok şükür ama hep buralarda olucam bu konularda fikir vermeye yardımcı olmaya çalışırım elimden geldigince. ..
Oyle canim ama gun icinde bisey yemeyince zorlaniyorum biraz hele bu aralar son 1 ay diye kutuphaneye gidiyorum calismak icin nerdeyse yemek yemiyorum valla bu sabah 1 tost yaptim evde kahvaltim oyleydi su forumun domatesli krakeri var ya yarim pakette onu yedim baska bisey de yiyip icmedim ama eve gelince biseyler yemeye zorluyorum kendimi bende korkuyorum artik dusup bayilcam diyeCanim ya ilaçtan haberim yoktu daha önce bahsi geçmedi sanırım ,acaba sana kilo yapanda mı bi ilaç ?ben bukadar az yiyebilmene sasiriyordum acikcasi nedeni belli oldu şu sınavını ver kurtul inşallah o ilaçtan tatlım .. ama az yediğin içn vücut ona alışmış ve metebolizma hızını ona göre azalmış demekki .... böyle bi yazı okumuştum da... tabi ilacın etkisinin akşam geçmesi de kötü yani sabaha geçse de sabah bol yiyip akşam az yesem çok farkeder ...gerçi sen aksamlari pek yemedim ini de söylemiştin sanırsam ....
hayırlı yolculuklar. inşallah emeklerin boşa gitmez ama 2 haftada dengen bozulmaz diye düşünüyorum çok panik yapma :)Selam beybiler yaaa bu ara motive çok düşük cumartesi yola çıkıyoruz iki haftaligina izinde olucaz onun hazırlıkları oğlan ayarlı bu ara onla uğraş derken bitiyorum spor beslenme düzenim bozulacak iki hafta diye tedirginim tam bal kaymak oluyor en güzel noktaya yaklaşıyorum birsey çıkıyor bakalım bu iki haftanın bilançosu ne olacak bana..Velhasıl çok sık giremeyecegim girsem de bozuk düzen raporu olacak vermeyeceğim , burası sizde umarım döndüğümde güzel haberlerinizi alırım hedeflere yakınlaştırma herkes inşallah ...Sabah yulafli peynirli omlet yedim öğlen elma leblebi badem birazcıkta ...aksama sanırım biber dolması ve sarımsaklı yogurtlu semizotu salatası yiyeceğim ...
Selam kizlar bu aralar bende biraz bos biraktim hic spor yapasim gelmiyo valla onceden sabahin korunde sirf spor yapmak icin kalkan ben artik gun icinde bile yapamiyorum oturdugum yerde kaliyorum valla cok yorgunum
Oyle canim ama gun icinde bisey yemeyince zorlaniyorum biraz hele bu aralar son 1 ay diye kutuphaneye gidiyorum calismak icin nerdeyse yemek yemiyorum valla bu sabah 1 tost yaptim evde kahvaltim oyleydi su forumun domatesli krakeri var ya yarim pakette onu yedim baska bisey de yiyip icmedim ama eve gelince biseyler yemeye zorluyorum kendimi bende korkuyorum artik dusup bayilcam diye