Beraber spor yapalım fit kalalim ,olmaz mı

Benimkisi motivasyon olayi degil yorgunum yani kolumu kaldiracak halim olmuyo

Bugün dinlenme günü yaptım. spor yapmadım. yarın aynen devam :)

selamlar .... bugünü de off olarak geçirdim bütün gün dışarıdaydım. zaten regl döneminde olduğumdan şişkinliğim de var. yarın daha hafif olarak sporuma devam etmeyi düşünüyorum.

Bugün tartılma günümdü. çok fark beklemiyordum regl dönemi olduğundan. 200 gr vermişim. güncel kilom :53,7
beden ölçülerinde değişim var spora bağlı olarak.

özel dönemimden dolayı bir haftayı sporsuz geçirdim. çok bitkin hissettim kendimi. kısmetse pazar günü spor ggünlüğüme başlıyorum tekrar.

Selam millet özledim yahu ..ilk haftam bitti sayılır tatilin ipimi atladim belirli hareketlerimi yaptım elimden geldigince de kantarın topuzunu kacirmadim ama tartilamadim da.. bakalım ikinci yarısını da atlatayim iznin evimde kendi baskülmde bakacağım iki haftanın bilançosu na benden böyle yazamadım çok ama ara ara okuyuyup kaçabildim raporlarını zı pes etmeyin cancagizlarim kendiniz için yola devam edin , grs çok yakında öpüyorum çok ...

sevindim kontrollü devam etmene :) hadi bakalım bir hafta sonra sendeki sonuçları merak ettim ben de ip aldım ama evde atlayamıyorum ya. bir yere takılcak çarpcak korkusuyla tedirgin çeviriyorum ipi öyle olunca da zıplayışımla ip çevirişim senkronizasyonu tutmuyo neyse pazartesiden itibaren eski spor düzenimle devam edicem.

kahvaltımı da karataya uygun olarak yaptım.

selamlaaarrrr :) kimsecikler olmasa da :) güncel kilom 53,5 tir. haftada 200 gr vermek ne yaaa sporsuz kalınca bünye şaşırdı kendini zaar :)

Heyooo millet ben geldim ,dün gece ayak bastım kendi güzel ama trafiği lanet şehr'i İstanbul a ... Çoook işim var bi selam çakıp gideyim dedim herkes iyidir umarım ..bu arada güncel kilom 50.9 yani iki haftalık tatil şükür heeşeyden yememe rağmen dengede tuttuğum için sanırım sadece önemsiz bir +500 gr cık eklenmiş ki eli kulağında olan regl şişliğimi saymıyorum bile sağlıklı beslenme be spor serüvenine devam ama tabi önce kendime bi gelmem lazım artık buralardayım şimdilik hoşçakalın see you

Günaydın millet diye giriş yapacağım ama kimse yok sanırım ,bu topigi açarken umutluydum yeni arkadaslar tanırım birbirimize destek olur sağlıklı zayiflar hemide sohbet ederiz vs vs diye düşünmüştüm ama olmadı, bi kac arkadasla goturduk biraz sanirim herkes isine gucune daldi ..günlük niyetine yazarım iyi gelir diye devam ettim bi sure ama pek kimse olmayınca buraya zaman ayırmak için bahaneler im olmaya başladı ,bende yazmamamya basladim bi kac haftadir,yoksa sağlıklı beslenme ve spor yolculugum tam gaz devam , hersey yolunda ..Eğer okuyan birileri olursa selam olsun benden ,ne zaman yazarım birdaha bilmem ama ,hey sen suanda mesajimi okuyan arkadasim şimdilik hoşçakal ..

merhaba arkadaşlar. Bende kendime topik açtım. Videolar buldum. Programa uyup yapıyorum bende izlerseniz sizle de paylaşıyım. hemen atın pc.lerinize çünkü belli zaman sonra bulamaya bilirsiniz.

Önce biraz ısınıyor. dans ediyor sunuz :) Karın , bacak, basen, kol hepsini çalıştırıyor. Mekik, şınav, ip atlama... 1 saat te hepsini yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…