- 28 Mart 2015
- 101
- 25
- 36
-
- Konu Sahibi Ricaalonza
Ah hosgeldin canım supersin bende geçen yıl yapmıştım plates aynen sıkılastiriyorselam canım bende elıptık yapıyorum ve sabahları ebru sallıyla plates kılo vermedım daha ama sıkılastıgımı hıssedıyorum
Merhabaaa bende bu yaza Fit ve sağlıklı girmek istiyorum yanında biri olunca insan daha motive oluyor her gün yaptıklarımızı yediklerimizi yazalım kendimizi de daha rahat kontrol ederiz
Harikasın aynen devam canım dün çok yoğundum ben buzdolabım bozulmuştu yenisini aldik dun getirdiler servisle vs uğraştım eşim geç geldi ..Bebe benim üstümde akşam dışarı cikicaktim arkadaşla yemek yetiştir evi derle derken baba geldi ben çıktım dönüşüm 23 u buldu ama akşam evde yağsız tavuk ve mantar sote yedim dışarıda sade kahve içtim öğlen callen ve 350 ip atladım eve de yürüyerek döndük oradanda az biraz yürüyüş yapmış oldum ..işte böyle ...Ogle yemegimi de disarda yemek zorunda kaldim malesef izgara kofte soyledim yaninda salata vardi 6 tane kofte yedim salatami yedim icecek olarak da su aldim kolaya HAYİR
Kuru fırçalama nedir tam anlamadım canım ?Bende sabah limonlu suyumu icip yuruyuse ciktim 1.5 km yuruyup kahvaltimi yaptim 2 dilim tam bugday ekmek ve beyaz peynir yedim ben ayni zamanda kuru fircalama yapiyorum canim sende dene bence yapanlar cok yararini gormus
Him duymuştum sanki ama ilgimi cekmemisti çok ilginç ,benim doğum sonrası yumuşak hale gelen gobekimdeki üst derime faydası olur mu acepVucudunu fircaliyorsun canim kalbine dogru ama firca kuru olucak ben su dogal killi fircadan aldim ama kabak lifi filan da kullananlar var bu gun yuruyusumu yapamadim benim belimde fitik oldugu icin fizik tedaviye basladim ayarlayamadim bu gun kendimi garip oldu