Beraber spor yapalım fit kalalim ,olmaz mı

Ricaalonza

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
101
25
36
Diyet sporve birbirimizden alacağımız gazlarla yaza fit girelim beybiler ✌ Söyleki; Calanetics, eliptik bisiklet, yürüyüş efendim ip atlama benim yeni uğraşlarım sizin de ilgi alaninizdaysa eğer üzerine konuşalım birbirimize destek verelim isterim

selam canım bende elıptık yapıyorum ve sabahları ebru sallıyla plates kılo vermedım daha ama sıkılastıgımı hıssedıyorum

Hadi kızlar ekip arkadaşları arıyorum ben şimdi 180 tane ip atladım bi soluklanip calanetics yapıcam ,sizde yapın kendiniz için birseyler ,hem diyet üzerine de konuşuruz bi yandan

selam canım bende elıptık yapıyorum ve sabahları ebru sallıyla plates kılo vermedım daha ama sıkılastıgımı hıssedıyorum
Ah hosgeldin canım supersin bende geçen yıl yapmıştım plates aynen sıkılastiriyor callanetics onun atası diyebilirim bi araştır istersen yardimci olurum

hosbuldum canım callanetıcs hep duyuyorum ama hıc bakmadım bı bakayım merak ettım

Hey ben geldim yok mu kimse ? 1 saat callanetics 250 ip yapıldı ee kimseler yok mu benden başka spor yapan ..

Slm , kimse olmasa da burası benim günlüğüm gibi olacak galiba :) dün ip atladım 200 kadar akşamda 50 dk koştum callan yapamadım regl olmuştum çok ağrılıydım bakalım bugün neler yapacağım :)

Merhabaaa bende bu yaza Fit ve sağlıklı girmek istiyorum yanında biri olunca insan daha motive oluyor her gün yaptıklarımızı yediklerimizi yazalım kendimizi de daha rahat kontrol ederiz

Merhabaaa bende bu yaza Fit ve sağlıklı girmek istiyorum yanında biri olunca insan daha motive oluyor her gün yaptıklarımızı yediklerimizi yazalım kendimizi de daha rahat kontrol ederiz

Valla süper olur ,ben de destek arıyorum ,ilk yazdığım günden beri devam ediyorum sadece buraya yazmamistim kimse yok diye ..sen geldiysen ben de buradayım

3 günlük Şeyda Coşkun detoksu nun son günündeyim sadece protein alarak kapaticim günü ..öğlen callanetics +ip atliyorum aksamlari da tempolu 50 dk yürüyorum sen neler yaptın yada yapıyorsun eticinn?

Bende sabah limonlu suyumu icip yuruyuse ciktim 1.5 km yuruyup kahvaltimi yaptim 2 dilim tam bugday ekmek ve beyaz peynir yedim ben ayni zamanda kuru fircalama yapiyorum canim sende dene bence yapanlar cok yararini gormus

Ogle yemegimi de disarda yemek zorunda kaldim malesef izgara kofte soyledim yaninda salata vardi 6 tane kofte yedim salatami yedim icecek olarak da su aldim kolaya HAYİR

Ogle yemegimi de disarda yemek zorunda kaldim malesef izgara kofte soyledim yaninda salata vardi 6 tane kofte yedim salatami yedim icecek olarak da su aldim kolaya HAYİR
Harikasın aynen devam canım dün çok yoğundum ben buzdolabım bozulmuştu yenisini aldik dun getirdiler servisle vs uğraştım eşim geç geldi ..Bebe benim üstümde akşam dışarı cikicaktim arkadaşla yemek yetiştir evi derle derken baba geldi ben çıktım dönüşüm 23 u buldu ama akşam evde yağsız tavuk ve mantar sote yedim dışarıda sade kahve içtim öğlen callen ve 350 ip atladım eve de yürüyerek döndük oradanda az biraz yürüyüş yapmış oldum ..işte böyle ...

Gunaydinlarrrrrr aslında oglus ve kocisten ötürü 7 de kalıyorum ben ..onlara kahvaltı sonra kendime sonra evi derle ileri geri derken derken girmem bu saati buldu ...sabah limonlu sirkeli suyunu içtim aç karnina ..bugün günlerden muz süt detoksu

Bende sabah limonlu suyumu icip yuruyuse ciktim 1.5 km yuruyup kahvaltimi yaptim 2 dilim tam bugday ekmek ve beyaz peynir yedim ben ayni zamanda kuru fircalama yapiyorum canim sende dene bence yapanlar cok yararini gormus
Kuru fırçalama nedir tam anlamadım canım ?

Vucudunu fircaliyorsun canim kalbine dogru ama firca kuru olucak ben su dogal killi fircadan aldim ama kabak lifi filan da kullananlar var bu gun yuruyusumu yapamadim benim belimde fitik oldugu icin fizik tedaviye basladim ayarlayamadim bu gun kendimi garip oldu

Him duymuştum sanki ama ilgimi cekmemisti çok ilginç ,benim doğum sonrası yumuşak hale gelen gobekimdeki üst derime faydası olur mu acep sağolasın canım bi bakayım o vakit ..geçmiş olsun bu arada fitik zor

Ayriyeten günün raporunu vereyim 1 saat callanetics ve 400 küsür ip atandı hava durumuna göre akşam yürüyüş yada evde eliptik yapacağım inşallah geçen yuruyus esnasinda baslayan yağmurda yuruyup 1 saat sonunda sıçana döndüğümde dogrudur , severim yine olsa yürürum ancak ayaz ve rüzgar resmen yaprak gibi ucuruyor bugünlerde resmen denge kayboluyor o fena iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…