- 28 Mart 2015
- 101
- 25
- 36
-
- Konu Sahibi Ricaalonza
Afiyet olsun yemissin artık vicdan yapma telefon etmeye bakAy insallah canim bu gun oglen biraz kacirdim cheeseburger yedimaksam da yuruyuse gidicem bu gunluk yeteer
Telefon =telafi hahahahhahaAfiyet olsun yemissin artık vicdan yapma telefon etmeye bakbi yemeden bişey olmas..
Naptin çıktın mi dun yürüyüşe canım ?ben hep akşam çıkabiliyor um zaten nasıl yağdı gene sıçana döndüm tamamlayana kadarTunaydin kizlaar eveet bu sabah yumurta 1 dilim ekmek biraz beyaz peynir yedim yuruyusr cikamadim aksama insallah
Baban nasıl bu arada ?Tunaydin kizlaar eveet bu sabah yumurta 1 dilim ekmek biraz beyaz peynir yedim yuruyusr cikamadim aksama insallah
Ay iyi canim ya saol toparlandi baya aksam yagmadi yaptim guzel guzel ama sabah kalkar kalkmaz yapmaya calisiyorum ki metabolizmam hizlansin babam da sabah gidiyo iyi oluyo beraber gidiyoruz aksam hep erteliyorum cunku bu gun sabahta 1 dilim ekmek iki dilim kasar yedim bu gun oglende annemin arkadasina gittik fizikten sonra orda da 1 borek 1 tane minnak elmali pasta yedim bu gunu kapattim tartiya ciktim sabah 56.8 dedi sanirim gunumde yakin sislik de var diye dusunuyorum
Canım ne yediğini yazmakta serbestisin önemli olan kendine dürüst olman gerisi hiç önemli değil ben hertürlü açık olacağım burada iyi kötü herşeyi paylaşmalı , sadece iyi paylaşımlar değil kaçamaklar da motive eder , burası benim günlüğüm gibi oldu hemde çok sesliAy aslinda haklisin biraz sasirtiyim vucudumu bu gun de sabah 1 dilim ekmek yedim sadece peynirin icinden hic hos bisey cikmadi ve benimde midem bulandi yiyemedim sonra da felaket acim su an gordugume saldiriyorum o yuzden oglen yemegimi yazamayacagimdun ip atlamaya basladim 100 le basladim hadi hayirlisi belim cok agriyo o yuzden bu gun yuruyusu es gecicegim mecbur
Canım ne yediğini yazmakta serbestisin önemli olan kendine dürüst olman gerisi hiç önemli değil ben hertürlü açık olacağım burada iyi kötü herşeyi paylaşmalı , sadece iyi paylaşımlar değil kaçamaklar da motive eder , burası benim günlüğüm gibi oldu hemde çok sesli
Hımmm tamam o zamanHayatim ne yedigimi hatirlamiyorum ki nasil saldirdiysam artikipimi atladim 100 tane gene
canım merhaba callaneticsı kac gündur yapıyosun faydalarını gördün mü benım bacak basen kalça bölgem problemli deneyımlerını paylaşırsan sevınırımHımmm tamam o zaman