Beraber spor yapalım fit kalalim ,olmaz mı

557 (sayılı kanun der gibi oldu ) adet ip + 1 saat callanetics tamamdır benim cephe de öğlen ve aralarda yeşil elma yedim ✌

Ay insallah canim bu gun oglen biraz kacirdim cheeseburger yedim aksam da yuruyuse gidicem bu gunluk yeteer

Tunaydin kizlaar eveet bu sabah yumurta 1 dilim ekmek biraz beyaz peynir yedim yuruyusr cikamadim aksama insallah

Günaydın gunayyyydiiin sayıca az amaa bana yeten güzel sayfa sakinlerim neseliyim bugün bi güzelim ki sormayın ,tartı ya çıktım. Ve 53.4 olmuşum yupppiiiii aç karnina sirkeli limonlu ilik suyumu ictim sonrada bomba gibi bir kahvaltı yaptım zira günün kalaninda yeşil elmamla devam edicim. .neler mi yedim iki dilim çok tahlili ekmeğin birine açılı biber Salçası (acı sabah metabolizma için süper bi iksir) üzerine bol baharat çeşitleri ve sarimsak diğerine light krem peynir surdum yanlarında domates zeytin pirasa ve tabiki yeşil çay işte böyle öperim hepicinizi. ..

Bu arada dün çok giremedim çünkü haftaya misafirlerim var yatılı o yüzden bahar temizliğini one çekmem gerekti dün mutfağı baştan sona temizle değiştir bi yandan oglus la ilgilen onu yedir yatırım parka götür gonulle vs vs derken bittim üstüne evin içindeki bi sorun için sen ustalar çık gel pofff callen kaldı ama akşam yorgun da olsam oglusu babası yatirirken ben busefer vakitlice gittim yürüdüm geldim ip atladım mekik çektim oh misss hadi sizde kalkın bahanelere yer yok yaz geliyooooooooo ooooo✌

Ay iyi canim ya saol toparlandi baya aksam yagmadi yaptim guzel guzel ama sabah kalkar kalkmaz yapmaya calisiyorum ki metabolizmam hizlansin babam da sabah gidiyo iyi oluyo beraber gidiyoruz aksam hep erteliyorum cunku bu gun sabahta 1 dilim ekmek iki dilim kasar yedim bu gun oglende annemin arkadasina gittik fizikten sonra orda da 1 borek 1 tane minnak elmali pasta yedim bu gunu kapattim tartiya ciktim sabah 56.8 dedi sanirim gunumde yakin sislik de var diye dusunuyorum

Çok sevindim iyi olmasına canım , aslında çok az yiyorsun şişlik olabilir ama aksami yememen baya baya direncini etkiler diye düşünüyorum vücudun alışmış bu düzene biraz şaşırt... bak madem az yiyorsun 3 günlük elma diyeti yapabilirsin sabah iki dilim tahlili ekmekle ki ben çok tahlili yiyorum tost yanında domates biber zeytin yeşillik günün diğer öğünleri ve aralarda bol yeşil elma yiyor bol su ve yeşil çay içiyorsun bir kilo elma yiyebilirsin ki ben hiç yiyemedim 1 günde 1 kilo...bugün 3 gün sonu tartil daki sonuç 53.2 :) 54.9 idim başladığımda ....

Gunaydinnnnn herkeseeee. ..Gün bize 7 de ayiyor bizim böcek ten ötürü ama işte buralara gelip yazMAM anca oluyor ,bugün tartı da önce 52.6 gördüm ah nasıl mutluluk nasıl bi gaza gelmeler derken bi daha çıktım 53.2 bi daha bi daha ama işte inmedi tekrar size de oluyor mu ? Bana oluyor arada bugün A101 e baskül geliyor baya özellikli o fiyata ne çıkar bilemedim ama yolu düşen isteyen olursa haberiniz olsun ...neysem bu halimize de şükür deyip yolumuza devam ediyoruz dün callen ip ve akşam yuruyusumu tamamladım ama bu günlerde bahar temizliğim devam ettiğinden çok yorgun düşüyorum oglusSSS evdeki etkinlik istekleri ve bi sabah bi aksam gunde iki kez park gezmeleri ve 5. Kattaki asansörsüz evimden inip inip çıkmaları da eklersek akşam yürüyüş ten döndüğümde pert oluyorum ..ah köşeye sıkışmış gibiyim haftaya yatılı misafirlerim de geliyor daha hızlanmaliyim pasta börek çörek yapıp yapıp atmaliyim dondurucuya ah elime ayağım dolanan bu bal böceği oğlusla iki ileri bi geri gidiyorum yoksa is dediğin nedir ki hele mutfakta zaman geçirmek terapi ! Uzattım da da uzattım ballar ben kaçar oglusu sabah parkı gezmesine çıkarmali yim ...

Ay aslinda haklisin biraz sasirtiyim vucudumu bu gun de sabah 1 dilim ekmek yedim sadece peynirin icinden hic hos bisey cikmadi ve benimde midem bulandi yiyemedim sonra da felaket acim su an gordugume saldiriyorum o yuzden oglen yemegimi yazamayacagim dun ip atlamaya basladim 100 le basladim hadi hayirlisi belim cok agriyo o yuzden bu gun yuruyusu es gecicegim mecbur

Canım ne yediğini yazmakta serbestisin önemli olan kendine dürüst olman gerisi hiç önemli değil ben hertürlü açık olacağım burada iyi kötü herşeyi paylaşmalı , sadece iyi paylaşımlar değil kaçamaklar da motive eder , burası benim günlüğüm gibi oldu hemde çok sesli

Callan ve ip tamamdır , şimdilik kaçtım bu arada sabah bir dilim çok tahıllı ekmek lıght üçgen peynir zeytin domates biber pırasa kemirdim, öğlen bir porsiyon zeytinyağlı pırasa yemeği lüplettim devamında yeşil elma yiyeceğim

Hayatim ne yedigimi hatirlamiyorum ki nasil saldirdiysam artik ipimi atladim 100 tane gene

Selam , dun akşam yürüyüsum de tamamdir gelelim bu güne sabah beri is guc derken daha şimdi bi oturdum lakin oglusun uykusuyla doGRU orantılı olan bu dinlenme girişimim uyanmadan callen+ip olayını bitirmek istememle son bulmak üzere ogleden sonra da ise güce devam edeceğimden yazamayabilirim şimdilik ben kaçar ...Bu arada yok mu yahu takım arkadaşı olmak isteyen fit olmak yaza hafif girmek isteyen ? Ya herkes diğer topiklerde yada halinden memnun ..neyse dediğim gibi az kişide olsak üzülmem burasi benim günlüğüm gibi oldu

Bu gunun raporu isee 2 haslanmis yumurta sabah oglende yarim sarma boregi 4 kofte ekmek filan yok 1 litre su ictim simdiye kadar cok aaazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…