- 28 Mart 2015
- 101
- 25
- 36
-
- Konu Sahibi Ricaalonza
Tabiki devam ediyorum sevinirim katılmana , sen iste hep destek tam destekbendeee bende zayıflamak istiyorumdevam ediomusun bebiş spora beraber destek olalım birbirimize ve kurtulalım şu iğrenç yağlardan
Günaydın millettt nabersiniz? Ben pis dağıttim dün hemen veriyorum raporumuhertürlü paylaşmak lazım. .dün kuaföre gittikten sonra başladı hersey ,saçımı boyattiktan sonra örgü istedim ani bi kararla söyle basit bi taç gibi bişeyler lakin yeni birseyler deneyelim dedik ortaya güzel bi örgü topuz çıktı ki ck gunluk bi sac olmadi tam akşam biyere gitmelik ancak bizim kuzu 2.5 yaşında olduğundan ve erken yattığından biz nöbetlese çıkarız kocislen,aksamlari çıkacaksak. .aman çok uzattım işte o sırada olacak bu ya nasip varmış komşum olan bi ablam akşam da kuaföre geldi eğlenmeye fasıla gideceğiz gel sende deyince koptu bende diyet yürüyüş aşkı canlı müzik eğlence ooo derken bi yandan da hafif akşam yemeğini ye git yürüyuse bi saat kızım etme egleme didi içimdeki mantık ama bu saçlarlami mi yaziiik diye sıritti uçarı yanım, Amman işte gittim sadece mezelerden atıştırim derken menüde ne varsa az az tartakladim 2 3 duble de rakı içmiş olabilirim :d bunları abartmadan yaptım ama önceden bileydim de o kuru fasulyeyi yemeyeydim oglen iyiydi. .dönüşümüz gece 3 u bulunca o vakte kadarda bendeniz hiç durmadan hopladik Zıpla oyna dirken pistin tozunu yuttugumdan bi kısmı yakilmistir bugün de hafif protein alarak geçirir ve sporlarimi tamamlsrsam dengelenir diye düşünüyorum, hadi bana kolay gelsin ✌ bu arada küçük bir dip not : ben ettim siz etmeyin demicem arada lazım ihtiyacı var midenin de ruhun da böyle şeylere
Aynen öyle ✌bu arada senin adin niye eticinnn yaaa çok severim kendilerini bana çağrışım yaptırıyor olsun ama iradem celiklesiyore istesede yemicim yani şimdilik ...İyi yapmissin kiz arada bisey olmaz hem dokmusun kurtlarini iste daha ne
Evet haklısın canım. Allah sağlıklı ömür versin de bütün yaşları yaşayalım:))✌canım benim teşekkür ederim gerçek düşüncelerimher yaşla her anla barışık olmak lazım hepsi ayrı yakışır bir değer katar özellikle biz kadınlara ,şarap misali
Oooooooooo harikaaaa!!! Ohhh sefan olsunnn.ruhun da gıdaya ihtiyacı varrrGünaydın millettt nabersiniz? Ben pis dağıttim dün hemen veriyorum raporumuhertürlü paylaşmak lazım. .dün kuaföre gittikten sonra başladı hersey ,saçımı boyattiktan sonra örgü istedim ani bi kararla söyle basit bi taç gibi bişeyler lakin yeni birseyler deneyelim dedik ortaya güzel bi örgü topuz çıktı ki ck gunluk bi sac olmadi tam akşam biyere gitmelik ancak bizim kuzu 2.5 yaşında olduğundan ve erken yattığından biz nöbetlese çıkarız kocislen,aksamlari çıkacaksak. .aman çok uzattım işte o sırada olacak bu ya nasip varmış komşum olan bi ablam akşam da kuaföre geldi eğlenmeye fasıla gideceğiz gel sende deyince koptu bende diyet yürüyüş aşkı canlı müzik eğlence ooo derken bi yandan da hafif akşam yemeğini ye git yürüyuse bi saat kızım etme egleme didi içimdeki mantık ama bu saçlarlami mi yaziiik diye sıritti uçarı yanım, Amman işte gittim sadece mezelerden atıştırim derken menüde ne varsa az az tartakladim 2 3 duble de rakı içmiş olabilirim :d bunları abartmadan yaptım ama önceden bileydim de o kuru fasulyeyi yemeyeydim oglen iyiydi. .dönüşümüz gece 3 u bulunca o vakte kadarda bendeniz hiç durmadan hopladik Zıpla oyna dirken pistin tozunu yuttugumdan bi kısmı yakilmistir bugün de hafif protein alarak geçirir ve sporlarimi tamamlsrsam dengelenir diye düşünüyorum, hadi bana kolay gelsin ✌ bu arada küçük bir dip not : ben ettim siz etmeyin demicem arada lazım ihtiyacı var midenin de ruhun da böyle şeylere
normalde 9a kadar biter ama Aç mı kalacaksıngünaydınnnlarrr... kızlar bi sorum olcak bu saatte kahvaltı edilirmi dıyet yaparken
Edilir neden olmasın sen son ogununu geç saate bırakma yeter ki kalırsa da hafif bişeyler yersin yedikten sonra iki saat uyumazsın günü kurtarırsıngünaydınnnlarrr... kızlar bi sorum olcak bu saatte kahvaltı edilirmi dıyet yaparken
olsun sen yeterki tembelliğe alışma yarın telafi edersin bebişBu gun yuruyusum kaldi malesefOglen de corba 1 karni yarik yedim birazda yogurt bu kadarr
Bende yürüdüm sadece dün akşamda ızgara yedimBu gun yuruyusum kaldi malesefOglen de corba 1 karni yarik yedim birazda yogurt bu kadarr
Gecmis olsun canim ne ameliyatı ?olsun gün içinde dengelersin, bu arada dershane ? Ders alıyor musun veriyor musun ?Babam ameliyat olucagi icin annemler erkenden gitti bende uyuyakalmisim dershaneye gidicem o yuzden kahvaltim simit oldu malesef
Gecmis olsun canim ne ameliyatı ?olsun gün içinde dengelersin, bu arada dershane ? Ders alıyor musun veriyor musun ?
Canim benim çok geçmiş olsun annem de oldu kalp ameliyatı geçen yıl, 1 ay öncede pil taktilar ritm bozukluğu için şimdi iyi çok şükür baban da tez zamanda iyidir eminim,üniversite gönlüne göre olur inşallah ..Saol canim kalpten oldu ritim bozuklugi vardi ben universiteye hazirlaniyorum