- 27 Haziran 2013
- 83
- 20
-
- Konu Sahibi Ricaalonza
Slm ,hosgeldin :) Leslie bir donem benim de favorimdi ✌yapmak isteyene herseyin bi şeyi var devam etSelam kızlar ben de düzenli olmasa da leslie yapıyorum:))
Iste olduğu kadar yaptım yetmez ama buna da şükür ..sen tabi biraz dinlenmelisin ki toparlayip daha iyi dönersin benim yürüyüş yattı bisiklette yapmicam bugünluk bu kadar ...Masallah canim ya baya yapmisin sen yattim ben tum gun
'Herşeyin bir şeyi' çok hoşsun canımmSlm ,hosgeldin :) Leslie bir donem benim de favorimdi ✌yapmak isteyene herseyin bi şeyi var devam et
✌öyle ama değil mi'Herşeyin bir şeyi' çok hoşsun canımm
Hadeflerimiz aynı canım ,sağlık dueumun nedir nasil bi liste uyguluyorsun bilmiyorum ama fikrimi belirtmek isterim ki aksami hafif geçir bence öğlen makarna yemeyeydin iyiydi bu arada bende tavuk yedim öğlen :) arkasına bi saat callen ve 515 ip aksama da yurursem miss daha ne isterimSabah limonlu suyumu ictim kahvaltida da 2 yumurta 1 dilim ekmek yedim oglende tavuk biraz makarna yaninda da salata yedim aksam ins yuruyuse de cikarim sabah gidemedim guncel kilom da 57 hedefim 50 ama bakalim
Hımmmm bak şimdi ben benim sanıyordum ,başkaları da mı varÖyle oyleekimin repliğiydi bu yaa
Sanırım bir diziydi hem de eski bir dizi.ayy yaşım ortaya çıkacakHımmmm bak şimdi ben benim sanıyordum ,başkaları da mı var
Yaş dediğin nedir ki yahuSanırım bir diziydi hem de eski bir dizi.ayy yaşım ortaya çıkacak
Hadeflerimiz aynı canım ,sağlık dueumun nedir nasil bi liste uyguluyorsun bilmiyorum ama fikrimi belirtmek isterim ki aksami hafif geçir bence öğlen makarna yemeyeydin iyiydi bu arada bende tavuk yedim öğlen :) arkasına bi saat callen ve 515 ip aksama da yurursem miss daha ne isterim
Diiiiiiy mi yaaaaYaş dediğin nedir ki yahuönemli olan nasıl hissettigin asıl yasin odur
Afiyet olsun canım miss yalniz neden aksam yemegi yemiyorsun ? Zor olmuyir mu ? ben dün çok yoğundum yazamadım hiç ama biraz cozuttum raporunu vericem şimdi. .Sabah yuruyusumu yaptim 2 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek yedim 2 kabak dolmasi yaninda da salata da oglen yemegim
✌canım benim teşekkür ederim gerçek düşüncelerimDiiiiiiy mi yaaaaağzından bal damlıyooorrr