Beraber spor yapalım fit kalalim ,olmaz mı

Gunaydinnnn beybiler ,beybi kalmak ve beybi olmak isteyenler hadi bakalım bugün kendiniz için birseyler yapın ...ben sirkeli limonlu ılık suyumu içtim hafif kahvaltımi da yaptım spor öğlen oglus yatınca zira kendisi yaptırmiyor başka türlü bu arada güncel kilocugumu da belirteyim 53.8 hedef 50 zaman 1 ay bakalım bakalım neler olucak ...

Sabah limonlu suyumu ictim kahvaltida da 2 yumurta 1 dilim ekmek yedim oglende tavuk biraz makarna yaninda da salata yedim aksam ins yuruyuse de cikarim sabah gidemedim guncel kilom da 57 hedefim 50 ama bakalim

Sabah limonlu suyumu ictim kahvaltida da 2 yumurta 1 dilim ekmek yedim oglende tavuk biraz makarna yaninda da salata yedim aksam ins yuruyuse de cikarim sabah gidemedim guncel kilom da 57 hedefim 50 ama bakalim
Hadeflerimiz aynı canım ,sağlık dueumun nedir nasil bi liste uyguluyorsun bilmiyorum ama fikrimi belirtmek isterim ki aksami hafif geçir bence öğlen makarna yemeyeydin iyiydi bu arada bende tavuk yedim öğlen :) arkasına bi saat callen ve 515 ip aksama da yurursem miss daha ne isterim

Gününüz aydın olsun kizlar, dün akşam koca kişisi ilk akşamdan uyuyunca çıkamadım yürüyüşe yaaa :/ ne alaka derseniz bizim oglus küçük aslında 8 de uyur amma babamızın uyku ağır telsizi duymayabilür diye kaldim yine tüm gece kitap okudum ...sabah -300 u gördüm buna da şükür ..bugün callan da kas dinlendirme günüm bende fırsat bu fırsat kuaföre gidicem o boşlukta ama ip atlama ya divam inşallah akşam yürüyüşe de ...şimdilik bu kadar görüşmek üzere ✌

Aksam yemegi yemiyorum canim ben o yuzden yedim az bisey

Sabah yuruyusumu yaptim 2 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek yedim 2 kabak dolmasi yaninda da salata da oglen yemegim

Sabah yuruyusumu yaptim 2 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek yedim 2 kabak dolmasi yaninda da salata da oglen yemegim
Afiyet olsun canım miss yalniz neden aksam yemegi yemiyorsun ? Zor olmuyir mu ? ben dün çok yoğundum yazamadım hiç ama biraz cozuttum raporunu vericem şimdi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…