- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
bende daha birşey yok bakalımbacaklarımı hareket ettırırken canım yanıyor ya bı hafta sonra cıktı acısı ne kadarda hammısım :)
vucudum iyice alışsn spora yarım saatlik cardionun yanında callanetics e başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende daha birşey yok bakalımbacaklarımı hareket ettırırken canım yanıyor ya bı hafta sonra cıktı acısı ne kadarda hammısım :)
bende daha birşey yok bakalım
vucudum iyice alışsn spora yarım saatlik cardionun yanında callanetics e başlayacağım
callan adında bir teyzenin bulduğu bale tarzı bir sporcallanetic ne canım :)
callan adında bir teyzenin bulduğu bale tarzı bir spor
bir saat sürüyor ve 21 saat sonunda muthis incelme sağlıyor
google a callanetic after before yazarsan görebilirsin
ben çok olmuştum canım indireli callanetic topiğine sorarsan yardımcı olurlar belkicanım forumdan baktımda bıraz herkess cok memnun bı hareketlerı yapmanıon sonuclarından sende lınkı varmı bu vıdeoların yada nerden ulasabılırım bır fıkrın varmı
canım kitap topklerinin birinde bi münakaşa olmuş ondan sanırımanaaamm niye banlandıki bu kız :26:
bugün sporda 4. günümdeyim
en fazla 7 gün devam etmiştim
bu sefer azimliyim 7den sonrasını getireceğimm
başla canım başlaoff bana da lazım o azimden aslında iyi baslamıstım ama bacaklarım o kadar agrıdı ki dayanamadım ara verdım bugun daha iyiyim yeniden baslamalı :)
offf çok canım sıkkın ya spor falan yapamıyorum 50:
cancanım moral bozukken verilen kiloyu hangi spor sağlamış
boşver birazda bööle takılalım
Kimisi kilodan şikayetçi kimide zayıflıktan insanız işte hep aynı :) Bende kilo almaya calışanlardanım hepmizin istekleri farklı :))