Güzeller hepinize teşekkürler şimdi ben 40haftaya girerken kontrolüm vardi eşimde ilçede isteydi. Tramvayda az ağrım vardı nts de sancı çıktı doktorum alttan muayene yaptı bebek hala yukarıda inmemis kilosu fazla ikinizide zora sokariz dedi ve bana bıraktı ister normal ister sezeryan.. Baya da yukarıda oynuyodu hala bebiş. Tabi karar vermem gerek kimse yok kendimi çok kötü çaresiz hissettim hem heyecanlı daha çok endişeli.. Eşim geldi ve konuştuk sezeryanda karar kıldık. Zaten ameliyathane dolu ama senin bekleyecek zamanın yok aradan alcam dedi seni. Ailemizi aradık adıyaman dan yola çıktılar 6 satt sürecek doğum sonrasına yetisecekler tabi annemde şokta moralsiz yanımda değil diye.. Ben arkadaşımı aradım çantamızi gelip aldık evden ve hastanede arkadaşım 1 yaşında çocuğu var çok samimiyiz yanımdan ayrılmadi odayı süsledi.. Ben spinal istedim tabi hiçbirşey hissetmedim doğum sırasında başlar başlamaz doktor 10 dkya çıktı bebiş bana kaldırdı gosterdi yukarıdan ben duygulandim ağladım
yanıma koydular kokladimmm Miss gibi ve ben dikilme aşamasında yarım saat daha durdum.. Odaya gittim şaşkın şoktaki moralsiz eşim bebeği gorunce baya keyifli
beraber mutlu bi tablo
arkadaşım emzirmeye filan yardım etti.. Annemler 3 saat sonra yanimizdaydi.. Sonra bebeğim sarılık oldu evde beslenememis ve bi gece kuvezde kaldı 300 gr kaybetmiş sarılık ve idrarda kristallesme oluşmuş
nyeseki değerler bir günde normale yaklaştı yeterince beslenemediginden
şimdi mama da veriyorum ek ve iki gün sonra kontrol var. Kayinvalide yle de çalıştık çok müdahale ediyor diye
küstü bile bi ara ama takan kim
kendi kendine geldi konuştu bende geç yazdim kızlar bu sebeplerden annemle kaynana yanımda pazar günü bebişle başbaşa kalıyoruz bakalım
opuyorum hepinize teşekkürler
inşallah bu duyguyu tatmayan kalmaz