- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Sana da pek bişey kalmadı hazırlıklar ne durumda kuzum@mgul gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da pek bişey kalmadı hazırlıklar ne durumda kuzum@mgul gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Erkek senesi mi acep :)) Tatlim ABCDE vardı ikizleri olacak onun hakkinda bilgin var mi?Erkekler aldı başını gidiyor beklenenlerde
Güzeller ben doğum yaptımsszeryan olduk perşembe aniden doktor aldı beni sezeryan e tek sıkıntı az gaz ve benim ağrılarım
O da doğum yaptı hatta 7 aylık falan oldular ama çok uğrayamıyor ikizlerle uğraşmaktanErkek senesi mi acep :)) Tatlim ABCDE vardı ikizleri olacak onun hakkinda bilgin var mi?
Evet erken başladı hatta ogullarimda hic olmamıştı bu minnak biraz zorlayacak beni :))Gözünüz aydın canım ağrın sızın da kalmaz inşallah çabucak toparlarsın. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin Çınar paşaya...
nilgunuk erkenden başlamış senin bulantilar inşallah artmaz kolay geçer hamileliğin. Bu arada kızlar abla deyince merak ettim kaç yaşındasın?
Allah yardımcısı olsun gerçekten zor çok zahmetli.. Güle güle büyütsün yavrularınıO da doğum yaptı hatta 7 aylık falan oldular ama çok uğrayamıyor ikizlerle uğraşmaktan
Hareketten öte karnimı çok sıkıştırıyor.normalmi acaba.kaskati oluyor karnım. Vala son ayda nasıl olacak onu merak ediyorum:)Buu haftalarda aşırı hareketli oluyolar canım çok normal enfişe etmeden tadını çıkar hamişliğin bebişin çok tetlı zamanlar
Benim göbüş bayagi asagida canım. Kızım hiç yukarı çıkmadığı için bütün baskı asagida.öyle. kaburgama baskı falan olmuyor ama kasığıma yapıyor. Çok fazla bacaklarimı katlayamiyorum o sıkıntı oluyor.nefes problemim yok çok şükür.bizimki rahatına düşkün olacak galiba.şuanda Bildiğimiz yan yatiyor:) ayakları sağ yanımda kafası solda.sağı sollu hissediyorum her yonden:) geceleri çok hareketli.uykusuz gecelere hazır olayım simdiden:)Mete daha ziyade kaburgama tekme indirirdi bi de mide bölgemde kayak yapardı ama pek dışarı atmazdı kendini kuzum en fazla bi tarafta toplanır diğer tarafı çökertirdi...senin kız daha şimdiden hareketli olacağının sinyallerini veriyor...normal ama bu durumun haftalar ilerledikçe hareketleri azalır yer darlığından şimdi tepinsin bakalım
Güzeller ben doğum yaptımsszeryan olduk perşembe aniden doktor aldı beni sezeryan e tek sıkıntı az gaz ve benim ağrılarım
Aşağıda olması iyi benim sıpa doğana kadar yukardaydı birde erkenden dönmüştü o yüzden kaburgalar sağlam tekme aldı ay bi de nefes alamazdım ben...sende kasıklardan rahatsız olursun evet... Şimdi gece tepinir ama doğunca gece gündüz ayırt edince rahat edersinBenim göbüş bayagi asagida canım. Kızım hiç yukarı çıkmadığı için bütün baskı asagida.öyle. kaburgama baskı falan olmuyor ama kasığıma yapıyor. Çok fazla bacaklarimı katlayamiyorum o sıkıntı oluyor.nefes problemim yok çok şükür.bizimki rahatına düşkün olacak galiba.şuanda Bildiğimiz yan yatiyor:) ayakları sağ yanımda kafası solda.sağı sollu hissediyorum her yonden:) geceleri çok hareketli.uykusuz gecelere hazır olayım simdiden:)
Aynen canım pek bişey kalmadı beşiği yatagi aldık uyku setini siparis ettim o gelecek bikaç eksiğimiz daha var onlarda alırsak tamamdır..Bugün kontrolumuz vardı 33+4 teyiz kilo 2.100 gr.bana az geldi kilosu canım sıkıldı biraz birde doktor suyun sınırda olduğunu söyledi döndümu dönmdimi onu söylemedi bende hepten unuttum sormayı hayirlisiyla zamanında gelir inşallah ogluşum..Sana da pek bişey kalmadı hazırlıklar ne durumda kuzum
Canim bugün doktor kontrolüm vardı ve bebegimin yeterli kilo almadığını öğrendim. Bebeği besleyen sol damarda çentik varmış.o nedenle bebeğim yeterli kılo alamamis.hemen universite hastanesine sevk yazdı. Dua edin benim için. Kızım 1500 kilo şuanda. Gelisiminin düzenli takipi gerekiyormuş. Hastaneye yatirilabilirim.hiç olmazsa 2500 kiloya ulassa.böyle durumlarda sezeryana aliyorlarmis.bi sıkıntı olmadan zamanında doğar bebeğim inşallah. Arkadaşlar dualariniza beni de ekler misiniz?aklım karışık, içimi ferah tutmaya çalışıyorumAşağıda olması iyi benim sıpa doğana kadar yukardaydı birde erkenden dönmüştü o yüzden kaburgalar sağlam tekme aldı ay bi de nefes alamazdım ben...sende kasıklardan rahatsız olursun evet... Şimdi gece tepinir ama doğunca gece gündüz ayırt edince rahat edersin
Benim ki de 1500 kilo ve suyum sınırda.risk altındayım.seninkinin kilosu yine iyi canım. İçini ferah tut ki zamanlı dogsun.benimde sol damarda çentik görüldü.bebek yeterli beslenemiyormus.yarın araştırma hastanesine gidicem yineAynen canım pek bişey kalmadı beşiği yatagi aldık uyku setini siparis ettim o gelecek bikaç eksiğimiz daha var onlarda alırsak tamamdır..Bugün kontrolumuz vardı 33+4 teyiz kilo 2.100 gr.bana az geldi kilosu canım sıkıldı biraz birde doktor suyun sınırda olduğunu söyledi döndümu dönmdimi onu söylemedi bende hepten unuttum sormayı hayirlisiyla zamanında gelir inşallah ogluşum..
Rabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin canım..Damarlara fln baktı doktor bişey göremedi şimdilik sıkıntı yok dedi 2 hafta sonraya çağırdı ama ister istemez kafama takılıyo bolca et ağırlıklı beslenelim bebeğe kilo yapıyormuş..Benim ki de 1500 kilo ve suyum sınırda.risk altındayım.seninkinin kilosu yine iyi canım. İçini ferah tut ki zamanlı dogsun.benimde sol damarda çentik görüldü.bebek yeterli beslenemiyormus.yarın araştırma hastanesine gidicem yine
Canim benim beslenmemde sıkıntı yok çok şükür. Et,yumurta,süt, yogurt aklina gelebilecek herseyi yiyorum.Ben alıyorum kızım alamıyor kilo.dopplere gönderdi doktor beni.orda detaylı kontrol yapıldı o zaman görüldü damarda çentik olduğu. İnşallah sorun çıkmaz canım ya.bebegimiz saglikla gelsin dunyayaRabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin canım..Damarlara fln baktı doktor bişey göremedi şimdilik sıkıntı yok dedi 2 hafta sonraya çağırdı ama ister istemez kafama takılıyo bolca et ağırlıklı beslenelim bebeğe kilo yapıyormuş..
3 kiloyu bulsunlarda gerisini istemiyorum inşallah senin sorununda çözülür canım doktordan gelince haber etCanim benim beslenmemde sıkıntı yok çok şükür. Et,yumurta,süt, yogurt aklina gelebilecek herseyi yiyorum.Ben alıyorum kızım alamıyor kilo.dopplere gönderdi doktor beni.orda detaylı kontrol yapıldı o zaman görüldü damarda çentik olduğu. İnşallah sorun çıkmaz canım ya.bebegimiz saglikla gelsin dunyaya
İnşallah canım dua edelim birbirimize bol bol. Belki hastaneye de yatirabilirler.doktor hazır olmamı istedi ama.bakalım bebeğim saglikli olsun,kuveze girmesin bi sorun çıkmasın inşallah. Çok büyük bi heyecan var şuanda. Neyle karsilacagimi bilmiyorum :/3 kiloyu bulsunlarda gerisini istemiyorum inşallah senin sorununda çözülür canım doktordan gelince haber et
Kilosu 3 ü bulur canım sıkma canını sağlığı yerinde olsun yeterki... Doğsun hele bi çok hızlı kilo alır sen bile şaşarsın... Suyunun azlığı için acaba senin yapabileceğin bişey yokmuymuş belki su içsen bol bol... Döndüğü aslında hareketlerinden anlaşılıyor tekmeleri midede kaburgalarda hissediyor insan ben öyle anlamıştım... Foto isterim uyku seti gelip kurulunca... Ayrıca uyku seti kullanırken dikkatli ol yenidoğan döneminde pek tavsiye edilmiyor boğulma riski yüzündenAynen canım pek bişey kalmadı beşiği yatagi aldık uyku setini siparis ettim o gelecek bikaç eksiğimiz daha var onlarda alırsak tamamdır..Bugün kontrolumuz vardı 33+4 teyiz kilo 2.100 gr.bana az geldi kilosu canım sıkıldı biraz birde doktor suyun sınırda olduğunu söyledi döndümu dönmdimi onu söylemedi bende hepten unuttum sormayı hayirlisiyla zamanında gelir inşallah ogluşum..
Kuzum sıkma içini inşallah sezeryana gerek kalmadan vaktiyle gelir miniğimiz... 2 buçuğu bulur doğuma kadar benim teyzemde 2200 doğurmuştu kuzenimi çok şükür hemen topladı şimdi 7 yaşında...dualarımdasın kuzum Rabbim korusun ikinizi deCanim bugün doktor kontrolüm vardı ve bebegimin yeterli kilo almadığını öğrendim. Bebeği besleyen sol damarda çentik varmış.o nedenle bebeğim yeterli kılo alamamis.hemen universite hastanesine sevk yazdı. Dua edin benim için. Kızım 1500 kilo şuanda. Gelisiminin düzenli takipi gerekiyormuş. Hastaneye yatirilabilirim.hiç olmazsa 2500 kiloya ulassa.böyle durumlarda sezeryana aliyorlarmis.bi sıkıntı olmadan zamanında doğar bebeğim inşallah. Arkadaşlar dualariniza beni de ekler misiniz?aklım karışık, içimi ferah tutmaya çalışıyorum