yok canım belirti falan test de yapmadım gerek duymadım gecen ay aşılama ile tutmayınca insan daha temkinli oluyor galiba sabaha kadar olmazsam yaparım sabah belkiBaşka herhangi bi değişiklik yok mu Can'ım önemsemediğin şeyler aslında belirti olabilir...birde test yaptın mı
İnşallah muradın olur kuzum dualarımdasınyok canım belirti falan test de yapmadım gerek duymadım gecen ay aşılama ile tutmayınca insan daha temkinli oluyor galiba sabaha kadar olmazsam yaparım sabah belki
Taşınıyoruz derken nereye taşınıyon kız bu halinle... Az kaldı doğuma inşallah sağlıkla gelir Çınar paşa merakla bekliyorum valla... Mete büyüyor teyzesi mayıs ayını bekliyorum koyucam kanguruya gezicem... İki buçuk aylık olduk
Aman yorma kendini emi... Sünnet için doktorumuz 9. Ay dedi ama sebebi var Mete Peygamber sünneti ile doğdu ve idrar deliği yarım cm. kadar altta... O yüzden küçük bi operasyon geçirecek sünnet derisi de o işlemde kullanılacağından 9. Ay dedi doktor ama önümüzdeki ay üroloğa götürücez belki daha erken yapabilir diye... Bakalım Can'ım... Sadece sünnet olsaydı 4-5 aylıkken yaptırırdım uzmanlarda bu dönemlerde yapılmasını tavsiye ediyorlar bezliyken çabucak iyileşiyorAyy maşallah koca adam yaaa...Okulum değiştirdim ve okula yakın ev tuttuk annecim de yardıma gelecek inşallah güzel teyzemiz .. Peki sünnet ile ilgili ne düşünüyorsun küçükken yapin diyorlar
Anladım tatlım mete beyin 9.ayda iyiAman yorma kendini emi... Sünnet için doktorumuz 9. Ay dedi ama sebebi var Mete Peygamber sünneti ile doğdu ve idrar deliği yarım cm. kadar altta... O yüzden küçük bi operasyon geçirecek sünnet derisi de o işlemde kullanılacağından 9. Ay dedi doktor ama önümüzdeki ay üroloğa götürücez belki daha erken yapabilir diye... Bakalım Can'ım... Sadece sünnet olsaydı 4-5 aylıkken yaptırırdım uzmanlarda bu dönemlerde yapılmasını tavsiye ediyorlar bezliyken çabucak iyileşiyor
Teyzoşlarım merhabaaaa ben Defne :)
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Ara ara baktım kızlar ne yapmış diye uzaktan takipteydim sizi :) bugünde yazmak istedim. Çoğunuz bilir bir düşük bir dış gebelik maceramı. Yazmadığım süre zarfında ben yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu maalesef... Artık alıştım mı desem nasıl bir psikoloji adlandıramıyorum ama olağan karşıladım dış gebelik olmadıgı için tekrar sevindim bile diyebilirim hatta. Dr umla biraz irtibatı kopardım çünkü direk tüp bebek diyordu o.en son 10martta araştırma hastanesinde pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdık eşimle. 1ay sonra sonuçları çıkacak onu bekliyoruz. O sonuçlara göre şekillenecek yine. Bende durumlar böyle. Yeni hamiş arkadaşları tebrik ederim. Bebişleri büyütmüşsünüz çogunuz Allah onlara da uzun saglıklı ömürler nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verin kızlar. Öpüyorum hepinizi ve mis kokulu bebişlerinizi...
Can'ım benim bugünler bitip gidecek inşallah vardır bir hayır diye düşün dilerim bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur...şu tahlil sonuçlarından bişey çıkacak bence çünkü vücudunun gebeliğe verdiği tepkiden ben bunu düşünüyorum... Bişey çıkarsa en azından bilirsin sorunu ve bir sonraki gebeliğin de önlem alınır... Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumUzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Ara ara baktım kızlar ne yapmış diye uzaktan takipteydim sizi :) bugünde yazmak istedim. Çoğunuz bilir bir düşük bir dış gebelik maceramı. Yazmadığım süre zarfında ben yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu maalesef... Artık alıştım mı desem nasıl bir psikoloji adlandıramıyorum ama olağan karşıladım dış gebelik olmadıgı için tekrar sevindim bile diyebilirim hatta. Dr umla biraz irtibatı kopardım çünkü direk tüp bebek diyordu o.en son 10martta araştırma hastanesinde pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdık eşimle. 1ay sonra sonuçları çıkacak onu bekliyoruz. O sonuçlara göre şekillenecek yine. Bende durumlar böyle. Yeni hamiş arkadaşları tebrik ederim. Bebişleri büyütmüşsünüz çogunuz Allah onlara da uzun saglıklı ömürler nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verin kızlar. Öpüyorum hepinizi ve mis kokulu bebişlerinizi...
sabah test yaptım tabiki negatif çıktı ama hala hasta olmadım bugün iğnenin 17. günü of acaba çatlamadımı yaSiyetem kuzum ses ver ne yaptın
Tesekkur ederiz kuzum ahhh bi gecse gaz sancilarimiz cok iyi olacak yavrum sancisi yokken oyle keyifli ki gulucukler saciyo bakiniyo guzel vakit geciriyoruz ama ssanci zamanlari zor gercektenSeni yerim ben maaşallah fıstığımatosuncuk olmuş umarım gaz sancıları da yakında geçer gider kuzum
Tesekkur ederiz teyzesi senin cinarin da gelsin de kokla kokla doy evladina :)Tombişimm benim yaaa ne tatlı maşallah ona annesigüzel defnemizzz
Maşallah güzelliğe pek tatlı Rabbim nazardan korusun. Yerim onun tontis yanaklarını :))
Tesekkur ederiz canim sira sende artik bu heyecani 2.ye yasamak ayri guzeldir walla ben hemen dogurmak istiyorum ama Defne icin bekliycez tabii :)
Geçmiş olsun kuzum iyi yapmışsınız araştırmaya gitmekle en azından önünüzü daha net görürsünüz. Bir sorun varsa da ona göre önlem alınır. Allah bir sonraki hamileligini sağlıkla sonuclandirsin inşallah.
Insallah test sonuclarina gore hayirli bi yola girersinz canim hic kan sulandirici igne kullandin mi?Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Ara ara baktım kızlar ne yapmış diye uzaktan takipteydim sizi :) bugünde yazmak istedim. Çoğunuz bilir bir düşük bir dış gebelik maceramı. Yazmadığım süre zarfında ben yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu maalesef... Artık alıştım mı desem nasıl bir psikoloji adlandıramıyorum ama olağan karşıladım dış gebelik olmadıgı için tekrar sevindim bile diyebilirim hatta. Dr umla biraz irtibatı kopardım çünkü direk tüp bebek diyordu o.en son 10martta araştırma hastanesinde pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdık eşimle. 1ay sonra sonuçları çıkacak onu bekliyoruz. O sonuçlara göre şekillenecek yine. Bende durumlar böyle. Yeni hamiş arkadaşları tebrik ederim. Bebişleri büyütmüşsünüz çogunuz Allah onlara da uzun saglıklı ömürler nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verin kızlar. Öpüyorum hepinizi ve mis kokulu bebişlerinizi...
İnş canım. Kan sulandırıcı iğne değilde her gün coraspin içiyordum.Insallah test sonuclarina gore hayirli bi yola girersinz canim hic kan sulandirici igne kullandin mi?
Belki stres etkilemiştir kuzum bir iki gün daha olmazsan doktora git... Canını da sıkma öyle ya da böyle gelecek o sıpasabah test yaptım tabiki negatif çıktı ama hala hasta olmadım bugün iğnenin 17. günü of acaba çatlamadımı ya
artık hiç umudum kalmadı desem çok mu günah işlemiş olurum acaba belki bi ihtimal tüp bebek o da garanti değilBelki stres etkilemiştir kuzum bir iki gün daha olmazsan doktora git... Canını da sıkma öyle ya da böyle gelecek o sıpa
Benim en ziyanda kulum benden umudunu kesmiş kulumdur der yüce Rabbim...sakın ha ümitsizliğe düşme hayırlı vakitte gelsin önemli olan oartık hiç umudum kalmadı desem çok mu günah işlemiş olurum acaba belki bi ihtimal tüp bebek o da garanti değil
Maşallah subhanallah ne kadar tatlı bu prenses Rabbim sana bağışlasn inşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün çoook öp yerime annesiTeyzoşlarım merhabaaaa ben Defne :)
Belki yeterli gelmemistr asprin bakalim test sonuclarinda ne cikacak mutlaka haberdar et biziİnş canım. Kan sulandırıcı iğne değilde her gün coraspin içiyordum.
sagol canim benim masallah sizde 16 haftalik olmussunuz bile :)Maşallah subhanallah ne kadar tatlı bu prenses Rabbim sana bağışlasn inşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün çoook öp yerime annesi
Sorma canm su gibi akıyo zaman EE prenses nasıl yoruyomu annesiniBelki yeterli gelmemistr asprin bakalim test sonuclarinda ne cikacak mutlaka haberdar et bizi
sagol canim benim masallah sizde 16 haftalik olmussunuz bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?