• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar merhabaaaaaaa ben giremiyorum topige kolikle ugrasiyoruz ayyy ne zormus kiyamam yawruma tuttu mu sancisi cok agliyo mizikliyo bide kucak delisi oldu sayemizde defne uyurken bende ya isimi yapiyorum ya da uyuyorum o yuzden buraya vakit ayiramiyorum maalesef:KK43: coooook ozledim sizleri hemen kizimin fotosunu aticam 46 gunluk olduk artik :KK49::nazar: canim tebrik ederim insallah oglusunun dualari kabul olur :anneadayı::anneadayı::KK46:
Fıstık yaaa inşallah atlatirsiniz en kısa zamanda .. Hani foto nerde ben göremedim prensesimizi ;)

Teyzoşlarım merhabaaaa ben Defne :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 59
Sağol canım inşallah. Büyütmüşsün kızını maaşallah ona. Gaz sancılarınız artık yavaş yavaş azalır Allah'ın izniyle. Onu kıvranırken görüp de bir şey yapamamak çok kötü gerçekten :KK43:
Insallah canim gecer artik kiyamam elimzden bisi gelmiyo uzuluyorum:(
ayy canim ya sizdede mi var gaz sancisi benim oglumda mahvoluyo valla sizin hangi saatlerde oluyo bide ilac falan kullaniyo musun
Canim bbenm dr ilac onermiyo masaj yapiyoruz ama faydasi olmuo pek gelincik yagi veriyorum bide aci elma yagiyla masaj yapiyorum arastirip dene istersen
Fıstık yaaa inşallah atlatirsiniz en kısa zamanda .. Hani foto nerde ben göremedim prensesimizi :KK66:
insllah canm atlatalim hemncik cevapla yi tiklamamisim foto yayinlanmamis maalesef :)

Selam güzel anneler ve topiğin anne adayları.. Nasılsınız bakalım.. Bizde son durum boynuna kordon dolamış ve doğum pozisyonu almamış bi sıpa :KK48:
Çok fırlama yaaa bu sıpa her türlü artistliği yapmış içerde:KK46: dönme ihtimali var hala sanırım burculu nun öyle olmuştu...hazırlıklar bitti mi

Mogami Mogami canım sen hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtim hiç yok tu demiştin öyle hatırlıyorum göğüslerinde mi şiş olup ağırmamıştı
Göğüslerimde hiçbir değişiklik olmamıştı Can'ım benim belirti diyebileceğim birkaç şey oldu birincisi gece vakti omlet kokusu almıştım bir defaya mahsus ikinciside ki en barizi buydu sağ kasığım adete bir hafta kala ara ara sızlamaya başladı böyle saniyelikti... Son olarakta bağırsak gazından patlayacaktım yine adete bir hafta kala...ama bunlar o bilindik belirtilerden olmayınca benim aklıma bile gelmedi gebelik...birde bu belirtiler birkaç gün sürdü ve bitti adete yakın hiçbir belirtim kalmamıştı...sende durumlar ne

Çok fırlama yaaa bu sıpa her türlü artistliği yapmış içerde:KK46: dönme ihtimali var hala sanırım burculu nun öyle olmuştu...hazırlıklar bitti mi
Bitti mogişim vee tahmin et ne oldu ;) taşınıyoruz bu aralar :KK48: sıpa yaptı yapacağını son anlarda da :63: daha önce de kordonu dolamisti benim yaramaz.. Normal doğumdan ümidi kestim biraz dönerse kordonu açarsa o ayri:KK51: metecik napiyooo annesi ne kadar lık oldunuz :KK39:

Pamukprncess Pamukprncess Mogami Mogami ben 3 martda ovitrella çatlama iğnesi yaptırdım normalde bat 17 mart dı o gün bugündür hasta olacak gibi karın ağrısı var başkada bişi yok ama hala olmadım muhtemelen bebek değildir acaba yumurta mı çatlamadı ...hasta olsak bi dert olmasak ayrı dert

Pamukprncess Pamukprncess Mogami Mogami ben 3 martda ovitrella çatlama iğnesi yaptırdım normalde bat 17 mart dı o gün bugündür hasta olacak gibi karın ağrısı var başkada bişi yok ama hala olmadım muhtemelen bebek değildir acaba yumurta mı çatlamadı ...hasta olsak bi dert olmasak ayrı dert
Canım evde ateş ölçer var mı sabah yataktan kalkmadan olcsen ben sana ihtimali söylerim ;) bak bende ilk çat iğnesi yaptığım ay hanileydimm inşallah darısı sana olsun:KK73:

Asimizi olduk bugün :) acidan nefesi gitti aglayamadi kuzum :KK43: uzun sürmedi Allah'tan. Ates nobetindeyim insallah cikmaz.
Biz de gcen carsamba olduk asimizi ama allahtan hic ates ypmadi hemsire olur dese de :) insallah sizin de olmaz kuzum

Canım evde ateş ölçer var mı sabah yataktan kalkmadan olcsen ben sana ihtimali söylerim ;) bak bende ilk çat iğnesi yaptığım ay hanileydimm inşallah darısı sana olsun:KK73:
Yok canım evde ateş ölçer ben yine sabah bi test yapim de negatif i görünce acaba düşüncesi kalkınca sökülür...gebelik yoktur bence gecen ay aşılama bile tutmadı...umut dünyası işte

Yok canım evde ateş ölçer ben yine sabah bi test yapim de negatif i görünce acaba düşüncesi kalkınca sökülür...gebelik yoktur bence gecen ay aşılama bile tutmadı...umut dünyası işte
İnşallah hayırlısı olur tatlimmm.. Biliyorsun daha önce boş keseydi kurtaj oldum.. Gerçekten zor süreçler sabır istiyor eninde sonunda bi şekilde olacak inşallah bu zamanlarini unutacaksin ;) inşallah yakın bir zamanda sağlıklı gelir canm sonucu bana da söyle merak ederim

Bitti mogişim vee tahmin et ne oldu :KK66: taşınıyoruz bu aralar :KK48: sıpa yaptı yapacağını son anlarda da :63: daha önce de kordonu dolamisti benim yaramaz.. Normal doğumdan ümidi kestim biraz dönerse kordonu açarsa o ayri:KK51: metecik napiyooo annesi ne kadar lık oldunuz :KK39:
Taşınıyoruz derken nereye taşınıyon kız bu halinle... Az kaldı doğuma inşallah sağlıkla gelir Çınar paşa merakla bekliyorum valla... Mete büyüyor teyzesi mayıs ayını bekliyorum koyucam kanguruya gezicem... İki buçuk aylık olduk:KK200:

Başka herhangi bi değişiklik yok mu Can'ım önemsemediğin şeyler aslında belirti olabilir...birde test yaptın mı

Back