- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Hayırdır tatlimm bat geçti miMogami canım sen hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtim hiç yok tu demiştin öyle hatırlıyorum göğüslerinde mi şiş olup ağırmamıştı
Fıstık yaaa inşallah atlatirsiniz en kısa zamanda .. Hani foto nerde ben göremedim prensesimiziKizlar merhabaaaaaaa ben giremiyorum topige kolikle ugrasiyoruz ayyy ne zormus kiyamam yawruma tuttu mu sancisi cok agliyo mizikliyo bide kucak delisi oldu sayemizde defne uyurken bende ya isimi yapiyorum ya da uyuyorum o yuzden buraya vakit ayiramiyorum maalesefcoooook ozledim sizleri hemen kizimin fotosunu aticam 46 gunluk olduk artik canim tebrik ederim insallah oglusunun dualari kabul olur
Insallah canim gecer artik kiyamam elimzden bisi gelmiyo uzuluyorumSağol canım inşallah. Büyütmüşsün kızını maaşallah ona. Gaz sancılarınız artık yavaş yavaş azalır Allah'ın izniyle. Onu kıvranırken görüp de bir şey yapamamak çok kötü gerçekten
Canim bbenm dr ilac onermiyo masaj yapiyoruz ama faydasi olmuo pek gelincik yagi veriyorum bide aci elma yagiyla masaj yapiyorum arastirip dene istersenayy canim ya sizdede mi var gaz sancisi benim oglumda mahvoluyo valla sizin hangi saatlerde oluyo bide ilac falan kullaniyo musun
insllah canm atlatalim hemncik cevapla yi tiklamamisim foto yayinlanmamis maalesef :)Fıstık yaaa inşallah atlatirsiniz en kısa zamanda .. Hani foto nerde ben göremedim prensesimizi
İnşallah bir güzel haberde senden alırızSu sıkıntım yok canım yeterince iciyorum insallah bebistendir umudum yok ama hayırlısı.
Hadi bitti gitti o da inşallah çıkmaz canımAsimizi olduk bugün :) acidan nefesi gitti aglayamadi kuzumuzun sürmedi Allah'tan. Ates nobetindeyim insallah cikmaz.
Çok fırlama yaaa bu sıpa her türlü artistliği yapmış içerdeSelam güzel anneler ve topiğin anne adayları.. Nasılsınız bakalım.. Bizde son durum boynuna kordon dolamış ve doğum pozisyonu almamış bi sıpa
Göğüslerimde hiçbir değişiklik olmamıştı Can'ım benim belirti diyebileceğim birkaç şey oldu birincisi gece vakti omlet kokusu almıştım bir defaya mahsus ikinciside ki en barizi buydu sağ kasığım adete bir hafta kala ara ara sızlamaya başladı böyle saniyelikti... Son olarakta bağırsak gazından patlayacaktım yine adete bir hafta kala...ama bunlar o bilindik belirtilerden olmayınca benim aklıma bile gelmedi gebelik...birde bu belirtiler birkaç gün sürdü ve bitti adete yakın hiçbir belirtim kalmamıştı...sende durumlar neMogami canım sen hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtim hiç yok tu demiştin öyle hatırlıyorum göğüslerinde mi şiş olup ağırmamıştı
Seni yerim ben maaşallah fıstığımaTeyzoşlarım merhabaaaa ben Defne :)
İnsallah umudum yok ama rabbimden umut kesilmez :) sürpriz yapar insallah bizlereİnşallah bir güzel haberde senden alırız
Bitti mogişim vee tahmin et ne olduÇok fırlama yaaa bu sıpa her türlü artistliği yapmış içerdedönme ihtimali var hala sanırım burculu nun öyle olmuştu...hazırlıklar bitti mi
Tombişimm benim yaaa ne tatlı maşallah ona annesiTeyzoşlarım merhabaaaa ben Defne :)
Canım evde ateş ölçer var mı sabah yataktan kalkmadan olcsen ben sana ihtimali söylerimPamukprncess Mogami ben 3 martda ovitrella çatlama iğnesi yaptırdım normalde bat 17 mart dı o gün bugündür hasta olacak gibi karın ağrısı var başkada bişi yok ama hala olmadım muhtemelen bebek değildir acaba yumurta mı çatlamadı ...hasta olsak bi dert olmasak ayrı dert
Biz de gcen carsamba olduk asimizi ama allahtan hic ates ypmadi hemsire olur dese de :) insallah sizin de olmaz kuzumAsimizi olduk bugün :) acidan nefesi gitti aglayamadi kuzumuzun sürmedi Allah'tan. Ates nobetindeyim insallah cikmaz.
Tesekkur ederiz :) az biraz basi sicak sadece o kadar :)Biz de gcen carsamba olduk asimizi ama allahtan hic ates ypmadi hemsire olur dese de :) insallah sizin de olmaz kuzum
Yok canım evde ateş ölçer ben yine sabah bi test yapim de negatif i görünce acaba düşüncesi kalkınca sökülür...gebelik yoktur bence gecen ay aşılama bile tutmadı...umut dünyası işteCanım evde ateş ölçer var mı sabah yataktan kalkmadan olcsen ben sana ihtimali söylerimbak bende ilk çat iğnesi yaptığım ay hanileydimm inşallah darısı sana olsun
İnşallah hayırlısı olur tatlimmm.. Biliyorsun daha önce boş keseydi kurtaj oldum.. Gerçekten zor süreçler sabır istiyor eninde sonunda bi şekilde olacak inşallah bu zamanlarini unutacaksinYok canım evde ateş ölçer ben yine sabah bi test yapim de negatif i görünce acaba düşüncesi kalkınca sökülür...gebelik yoktur bence gecen ay aşılama bile tutmadı...umut dünyası işte
Taşınıyoruz derken nereye taşınıyon kız bu halinle... Az kaldı doğuma inşallah sağlıkla gelir Çınar paşa merakla bekliyorum valla... Mete büyüyor teyzesi mayıs ayını bekliyorum koyucam kanguruya gezicem... İki buçuk aylık oldukBitti mogişim vee tahmin et ne oldutaşınıyoruz bu aralar sıpa yaptı yapacağını son anlarda da daha önce de kordonu dolamisti benim yaramaz.. Normal doğumdan ümidi kestim biraz dönerse kordonu açarsa o ayri metecik napiyooo annesi ne kadar lık oldunuz
Başka herhangi bi değişiklik yok mu Can'ım önemsemediğin şeyler aslında belirti olabilir...birde test yaptın mıPamukprncess Mogami ben 3 martda ovitrella çatlama iğnesi yaptırdım normalde bat 17 mart dı o gün bugündür hasta olacak gibi karın ağrısı var başkada bişi yok ama hala olmadım muhtemelen bebek değildir acaba yumurta mı çatlamadı ...hasta olsak bi dert olmasak ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?