Canım geç oldu ama fırsat bulmak zor oluyor bebişlerden önce suni denediler bebekte bende etkilendik acil sezeryana aldılar yani sezeryanla kavuştuk kızımlaİçimi ferahlattin canım vala.benimki kasikları kendine mesken edindi.orası daha rahat geldi herhalde:) aman aman büyüsün kocaman olsun da sonra gelsin.e sen sezeryan mi olmuştun peki geç kalinca
Maşallah Defnemize canm aynı sorun bizdede var şu gaz mahfediyor yavrucaklarıTeyzoşlarım merhabaaaa ben Defne :)
Tamam canım hayırlı olsun kuzunun adıMogami canm bizim isim kesinleşti listeye ekleyebilirsin muhammet Musab olucak inşallah
Ohh maşallah büyümüşsunuz annesi, zor geldi mi bırakmakKızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor?Mogami senden naber? hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess ne yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)
Ohh maşallah büyümüşsunuz annesi, zor geldi mi bırakmakbiz nisanda alacağız kucağımıza inşallah bende 5.5 aylıkken baslayacagim işe
Kuzum hayırlı olsun işin... Oğluşta büyümüş maaşallah ona... Bizde Mete ile takılıyoruz 2,5 aylık oldu...fırsat buldukça uğraKızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor?Mogami senden naber? hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess ne yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)
Sağol mogişim sağlıkla doğsun inşallahTamam canım hayırlı olsun kuzunun adı
İyiyim şükür canm zaman öyle hızlı akıyoki sorma evet oğluş geliyo Rabbim nasip ederse bir kızım bir oğluşum olacak sen nasılsın canım işe baslamışsin zor olmuştur ayrılmak yardımcınız guvenilirse hiç takma kafana canm maşallah büyümüşte 5 aylık olmuş paşaKızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor?Mogami senden naber? hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess ne yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)
Kızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor?Mogami senden naber? hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess ne
yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)
Hersey yolunda çok şükür. Biraz zorlu olmuş senin için sanırım.kucağına almissin ya allaha şükür. Bakalim bizimki bekletecek mi bizi:)Canım geç oldu ama fırsat bulmak zor oluyor bebişlerden önce suni denediler bebekte bende etkilendik acil sezeryana aldılar yani sezeryanla kavuştuk kızımla
Kuzum ben emzirmeden sonra koyuyordum bi yarım saat kalıyordu o arada hem göğüs havalanıyor hem süt akacaksa içine birikiyordu sonra çıkartıyordum o sayede başlarda göğüslerim yara olmadı bırakınca oldu... Ped kullanmadım hastanedeki hemşire kullanma havasız bırakıyor dediMogami canım Naber nasılsın bakalım?tavsiyen uzerine Aventin göğüs kalkanından aldım ama içerisinde 4 saatten fazla kullanmayın yazıyor. Sen nasıl kullandin? Göğüs kalkani takmadigin zamanlar göğüs Pedi mi kullandın?
Tesekkur ederim canım.iyi oldu bu yazıyı okudugum:)Kuzum ben emzirmeden sonra koyuyordum bi yarım saat kalıyordu o arada hem göğüs havalanıyor hem süt akacaksa içine birikiyordu sonra çıkartıyordum o sayede başlarda göğüslerim yara olmadı bırakınca oldu... Ped kullanmadım hastanedeki hemşire kullanma havasız bırakıyor dedi
kalkan kullanımı burda ayrıntılı yazıyor http://www.hamileveanne.com/2010/09/27/emzirememe-sorunu-ile-basa-cikma-rehberi/
Merhaba canim hatirladim seni ama sen beni tanimazsinselamlar olsun kızlar.. Uzun zamandan beri sayfaya girince anaammm didim..
annişlerimiz çoğalmış, bebişler büyüyor.. Maaşallah.. Rabbim huzurlu mutlu günler nasip etsin..
Heralde aranızda bir ben kaldım tek başıma
Olsun alıştım ben bu duruma.. ne yapalım bizimki de böyleymiş..
Hepinize bol sütlü günler dilerim..
Yaaaa seni yerim... Alışma sakın güzel haberler vereceksin sen bize... Anlat bakayım ne var ne yokselamlar olsun kızlar.. Uzun zamandan beri sayfaya girince anaammm didim..
annişlerimiz çoğalmış, bebişler büyüyor.. Maaşallah.. Rabbim huzurlu mutlu günler nasip etsin..
Heralde aranızda bir ben kaldım tek başıma
Olsun alıştım ben bu duruma.. ne yapalım bizimki de böyleymiş..
Hepinize bol sütlü günler dilerim..
Canım dosya yükleye basıp resmi ekleyip paylaşıyorsun belki resmin formatı farklıdır...sen Nasıl denedinMogami canım oğlumun resmini bi türlü yükleyemedim hem tlfdan hem bilgisayardan denedim ikisindede olmuyo niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?