• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

İçimi ferahlattin canım vala.benimki kasikları kendine mesken edindi.orası daha rahat geldi herhalde:) aman aman büyüsün kocaman olsun da sonra gelsin.e sen sezeryan mi olmuştun peki geç kalinca
Canım geç oldu ama fırsat bulmak zor oluyor bebişlerden önce suni denediler bebekte bende etkilendik acil sezeryana aldılar yani sezeryanla kavuştuk kızımla

Kızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor? Mogami Mogami senden naber? hanfendi25 hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess Pamukprncess ne yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)

Kızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor? Mogami Mogami senden naber? hanfendi25 hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess Pamukprncess ne yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)
Ohh maşallah büyümüşsunuz annesi, zor geldi mi bırakmak :110:biz nisanda alacağız kucağımıza inşallah:KK68:bende 5.5 aylıkken baslayacagim işe:KK51:

Ohh maşallah büyümüşsunuz annesi, zor geldi mi bırakmak :110:biz nisanda alacağız kucağımıza inşallah:KK68:bende 5.5 aylıkken baslayacagim işe:KK51:

Ya hem de nasıl:( gelince yüzünü boynuma gömüyo yavrum. Tok olsa da emişiyoruz :) çok zor oldu ilk iki hafta ama alıştık. Bakacak olan kişi iyiyse aklın kalıyor yine ama az. Senin nasıl gidiyor oğlun büyümüş maşallah sağlıkla kavuşun :)

Kuzum hayırlı olsun işin... Oğluşta büyümüş maaşallah ona... Bizde Mete ile takılıyoruz 2,5 aylık oldu...fırsat buldukça uğra

İyiyim şükür canm zaman öyle hızlı akıyoki sorma evet oğluş geliyo Rabbim nasip ederse bir kızım bir oğluşum olacak sen nasılsın canım işe baslamışsin zor olmuştur ayrılmak yardımcınız guvenilirse hiç takma kafana canm maşallah büyümüşte 5 aylık olmuş paşa :nazar:

Kızlar uzun süredir giremiyorum. Oğluşum beş aylık oldu bende üç haftadır çalışmaya başladım. Nasılsınız nasıl gidiyor? Mogami Mogami senden naber? hanfendi25 hanfendi25 maşallah 16. Haftaya gelmişsin oğluşun geliyor:) tutkku tutkku sen naptın canım ay hepinizi çok özledim. Pamukprncess Pamukprncess ne
yaptı? Ay hepinizi çok özledim :)

Iyidir zeynebim buyumekle meskuluz :)
Bizde nasipse haftaya 5 oluyoruz zaman ne cabuk gecti.
Ise baslamissin cok zor ya ,cok sukur calismiyorum.
Bebise kim.bakiyo

Canım geç oldu ama fırsat bulmak zor oluyor bebişlerden önce suni denediler bebekte bende etkilendik acil sezeryana aldılar yani sezeryanla kavuştuk kızımla
Hersey yolunda çok şükür. Biraz zorlu olmuş senin için sanırım.kucağına almissin ya allaha şükür. Bakalim bizimki bekletecek mi bizi:)

Mogami Mogami canım Naber nasılsın bakalım?tavsiyen uzerine Aventin göğüs kalkanından aldım ama içerisinde 4 saatten fazla kullanmayın yazıyor. Sen nasıl kullandin? Göğüs kalkani takmadigin zamanlar göğüs Pedi mi kullandın?

Mogami Mogami canım Naber nasılsın bakalım?tavsiyen uzerine Aventin göğüs kalkanından aldım ama içerisinde 4 saatten fazla kullanmayın yazıyor. Sen nasıl kullandin? Göğüs kalkani takmadigin zamanlar göğüs Pedi mi kullandın?
Kuzum ben emzirmeden sonra koyuyordum bi yarım saat kalıyordu o arada hem göğüs havalanıyor hem süt akacaksa içine birikiyordu sonra çıkartıyordum o sayede başlarda göğüslerim yara olmadı bırakınca oldu... Ped kullanmadım hastanedeki hemşire kullanma havasız bırakıyor dedi
kalkan kullanımı burda ayrıntılı yazıyor http://www.hamileveanne.com/2010/09/27/emzirememe-sorunu-ile-basa-cikma-rehberi/

selamlar olsun kızlar.. Uzun zamandan beri sayfaya girince anaammm didim..
annişlerimiz çoğalmış, bebişler büyüyor.. Maaşallah.. Rabbim huzurlu mutlu günler nasip etsin..
Heralde aranızda bir ben kaldım tek başıma :KK14::KK14:
Olsun alıştım ben bu duruma.. ne yapalım bizimki de böyleymiş..
Hepinize bol sütlü günler dilerim.. :KK46::KK46:

Kuzum ben emzirmeden sonra koyuyordum bi yarım saat kalıyordu o arada hem göğüs havalanıyor hem süt akacaksa içine birikiyordu sonra çıkartıyordum o sayede başlarda göğüslerim yara olmadı bırakınca oldu... Ped kullanmadım hastanedeki hemşire kullanma havasız bırakıyor dedi
kalkan kullanımı burda ayrıntılı yazıyor http://www.hamileveanne.com/2010/09/27/emzirememe-sorunu-ile-basa-cikma-rehberi/
Tesekkur ederim canım.iyi oldu bu yazıyı okudugum:)

annişlerimiz çoğalmış, bebişler büyüyor.. Maaşallah.. Rabbim huzurlu mutlu günler nasip etsin..
Merhaba canim hatirladim seni ama sen beni tanimazsin
Bende senin gibi buraya girince kizlarin hepsi hamis kalmis bazilaro dogurmus bebeklerinden konusurdu bende kendi kendime bir tek men kaldim diyordum ve 5 ci yilimda rabbim mucizemi gonderdi
InsAllah seninde tez bir zamanda bebisin gelir uzulme kafanada takma bak o zaman gelecek minigin

Yaaaa seni yerim... Alışma sakın güzel haberler vereceksin sen bize... Anlat bakayım ne var ne yok

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :KK46:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :KK46:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :KK46:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :KK46:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :KK46:

Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :KK46:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :KK46:
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Derin Doğa:KK46:
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra:KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> :nazar:

Mogami Mogami canım oğlumun resmini bi türlü yükleyemedim hem tlfdan hem bilgisayardan denedim ikisindede olmuyo niye acaba

Mogami Mogami canım oğlumun resmini bi türlü yükleyemedim hem tlfdan hem bilgisayardan denedim ikisindede olmuyo niye acaba
Canım dosya yükleye basıp resmi ekleyip paylaşıyorsun belki resmin formatı farklıdır...sen Nasıl denedin

Back