• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Merhaba kızlarr size haber getirdim. Hamileyimmmm :oops::oops::oops:Test çizgisi silik şimdilik ama koyulaşır Allah'ın izniyle inşallah :))
Canmmm çok sevindim gözün aydın inşallah testin koyulaşır demiştim sana bu yumurtlama işi hiç belli olmuyo bak gelmiş miniğim :)

Kızlar akıntım oluyor acık sarı bazen cok cok acık kahverengi yanma,kasıntı,koku yok bugun adetim biteli 11 gün oldu hapsırırken sag kasigima dayanılmaz agri giriyor neden olabilir üsüttüm mü acaba ?

Merhaba kızlarr size haber getirdim. Hamileyimmmm :oops::oops::oops:Test çizgisi silik şimdilik ama koyulaşır Allah'ın izniyle inşallah :))
Güzel haberler peşpeşe geliyor :KK9: gözün aydın canım benim yılı güzel bitireceksin desene:anneadayı: kucağına almakta nasip olsun:nazar::nazar:

Yok canım doktor vermedi. 2 hafta sonra gidicem.o zaman söylucem şikayetlerimi.belki yazar ilaç.çünkü gerçekten ağrı uyku düzenimi sasirtti.sağlıklı alamıyorum uykumu.bende ikinciyi düşünmüyordum ama kocam ağzından kaçırdı ikinciye kalır bunlar falan diye.şaşırdım bende:) allahim sağlıklı ömürler versin de geç kalmadan,yaş geçmeden ikinciyi de yaparız o zaman:)
Magnezyum kullan kuzum kasılmaları önlediğinden erken doğumdan koruyor o yazmasa da sen alabilirsin...ikinciyi de düşün tabi annesi bi kardeşi olsun kuzucuğun ben tek çocuğum ve isterdim bi kardeş:110:

Kızlar akıntım oluyor acık sarı bazen cok cok acık kahverengi yanma,kasıntı,koku yok bugun adetim biteli 11 gün oldu hapsırırken sag kasigima dayanılmaz agri giriyor neden olabilir üsüttüm mü acaba ?
Canım enfeksiyon olsa yanma falan olur...belki az su içiyorsan ondandır...birde adetten önce akıntı artışı olabiliyor... Kasık ağrısına bişey diyemeyeceğim ani harekete bağlı da olabilir ya da en istenen sonuç bebişte olabilir

Canım enfeksiyon olsa yanma falan olur...belki az su içiyorsan ondandır...birde adetten önce akıntı artışı olabiliyor... Kasık ağrısına bişey diyemeyeceğim ani harekete bağlı da olabilir ya da en istenen sonuç bebişte olabilir
Su sıkıntım yok canım yeterince iciyorum insallah bebistendir umudum yok ama hayırlısı.

Hadi gozunaydin olsun.bu sefer oldu galiba:) saglikla gelsin yavrucuk :)

Amin canım inşallah sağlıkla büyür yerinde :))

Canmmm çok sevindim gözün aydın inşallah testin koyulaşır demiştim sana bu yumurtlama işi hiç belli olmuyo bak gelmiş miniğim :)

Ayy evet canım ya böyle verimsiz bir ayda olabileceğini hiç düşünmemiştim. Nasip kısmet işte vakti gelince her türlü oluyor demek ki :)

Güzel haberler peşpeşe geliyor :KK9: gözün aydın canım benim yılı güzel bitireceksin desene:anneadayı: kucağına almakta nasip olsun:nazar::nazar:

Evet 2016'nın sonlarına doğru ikinci kez anne olucam Allah'ım nasip ederse :)) Amin kuzum inşallah..

Amin canım inşallah sağlıkla büyür yerinde :))

Ayy evet canım ya böyle verimsiz bir ayda olabileceğini hiç düşünmemiştim. Nasip kısmet işte vakti gelince her türlü oluyor demek ki :)

Evet 2016'nın sonlarına doğru ikinci kez anne olucam Allah'ım nasip ederse :)) Amin kuzum inşallah..
Canim Allah kucagina almani nasip etsin masallah :)

Asimizi olduk bugün :) acidan nefesi gitti aglayamadi kuzum :KK43: uzun sürmedi Allah'tan. Ates nobetindeyim insallah cikmaz.

Son düzenleme:
Cok sevindim ya adina.küçük yakisikli abi oluyor Insallah :)

Allah'ın izniyle olacak inşallah canım benim. Sabah uyanmış yatakta dua ediyor: "Allah'ım lütfen kardeşim olsun. Amin" :))) Malum oldu heralde kuzuma. Haberi yok henüz tam netleşsin sonra söyleyelim dedik. Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olursa falan diye..

Allah'ın izniyle olacak inşallah canım benim. Sabah uyanmış yatakta dua ediyor: "Allah'ım lütfen kardeşim olsun. Amin" :))) Malum oldu heralde kuzuma. Haberi yok henüz tam netleşsin sonra söyleyelim dedik. Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olursa falan diye..
Ay yavrum benim kiyamam kiz ben ona :) duasi kabul olsun kuzunun olmasin birsey insallah :)

Selam güzel anneler ve topiğin anne adayları.. Nasılsınız bakalım.. Bizde son durum boynuna kordon dolamış ve doğum pozisyonu almamış bi sıpa :KK48:

Mogami Mogami canım sen hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtim hiç yok tu demiştin öyle hatırlıyorum göğüslerinde mi şiş olup ağırmamıştı

Kizlar merhabaaaaaaa ben giremiyorum topige kolikle ugrasiyoruz ayyy ne zormus kiyamam yawruma tuttu mu sancisi cok agliyo mizikliyo bide kucak delisi oldu sayemizde defne uyurken bende ya isimi yapiyorum ya da uyuyorum o yuzden buraya vakit ayiramiyorum maalesef:KK43: coooook ozledim sizleri hemen kizimin fotosunu aticam 46 gunluk olduk artik :KK49::nazar:
canim tebrik ederim insallah oglusunun dualari kabul olur :anneadayı::anneadayı::KK46:

Kizlar merhabaaaaaaa ben giremiyorum topige kolikle ugrasiyoruz ayyy ne zormus kiyamam yawruma tuttu mu sancisi cok agliyo mizikliyo bide kucak delisi oldu sayemizde defne uyurken bende ya isimi yapiyorum ya da uyuyorum o yuzden buraya vakit ayiramiyorum maalesef:KK43: coooook ozledim sizleri hemen kizimin fotosunu aticam 46 gunluk olduk artik :KK49::nazar: canim tebrik ederim insallah oglusunun dualari kabul olur :anneadayı::anneadayı::KK46:

Sağol canım inşallah. Büyütmüşsün kızını maaşallah ona. Gaz sancılarınız artık yavaş yavaş azalır Allah'ın izniyle. Onu kıvranırken görüp de bir şey yapamamak çok kötü gerçekten :(

Kizlar merhabaaaaaaa ben giremiyorum topige kolikle ugrasiyoruz ayyy ne zormus kiyamam yawruma tuttu mu sancisi cok agliyo mizikliyo bide kucak delisi oldu sayemizde defne uyurken bende ya isimi yapiyorum ya da uyuyorum o yuzden buraya vakit ayiramiyorum maalesef:KK43: coooook ozledim sizleri hemen kizimin fotosunu aticam 46 gunluk olduk artik :KK49::nazar: canim tebrik ederim insallah oglusunun dualari kabul olur :anneadayı::anneadayı::KK46:
ayy canim ya sizdede mi var gaz sancisi benim oglumda mahvoluyo valla sizin hangi saatlerde oluyo bide ilac falan kullaniyo musun

Back