- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Valla annem doğumda yanımda olacak ya o yenidoğan mış neymiş bile dinlemezDaha doğru düzgün gelen giden olmadı Can'ım herkes kırkının çıkmasını bekliyordu ben bu kadar düşünceli bi güruh görmedimo yüzden öpülme derdimiz olmadı ama gelenlerde hiç öpmedi benim uyarmama gerek kalmadı şükür gerçi ara ara ben şakayla karışık daha ben öpmedim bile dediğim için bi de azcık cadı bi yanım olduğundan insanları ürkütmüş olabilirim bi öpen eşim ona da ne cadılık işliyo ne başka bişey gelecek olanlarda öpmezler çevremde öyle tipler yok şükür sen de çekinme söyle herkese en başından ben utanmadan herkese eve girer girmez hadi lavaboya el yıkamaya diyordum...bide yazılı önlükler t shirtler var beni öpme falan diye onlardan al
Mogiş attin mi mete paşamızı merak içindeyimAnladım canım ben önüme ne gelirse yedim çok şükür bi sorun olmadı ama bebekten bebeğe fark ediyor demek ki... Nasıl hareketli mi peki çünkü bu gaz hareketsizlikle ilgili ayrıca kucağına al kuzuyu yani bebiş hareket etsin öyle okumuştum bi yazıda
Ama daha minicik oluyorlar sanmaktadır yorum ki annende kıyıp öpsün...sen çocuğu ne kadar geç götürürsen o kadar iyi o zaman kuzumValla annem doğumda yanımda olacak ya o yenidoğan mış neymiş bile dinlemezbizim memlekette sevme tarzları hep opmeyle o yazılı önlük filan kimsenin dikkatini cekmeyebilir o yüzden bebis 2-3 aylıkken memlekete gideceğim
Oyy masallah cok tqtli bu yerim seni rabbim saglikli mutlu uzun omurler versin mogami sana benzemiyor babayami benziyor pasa
maşalllah kuzuyaa cok tatlı ve tam bir erkek :)
Evet canım aynı babasıOyy masallah cok tqtli bu yerim seni rabbim saglikli mutlu uzun omurler versin mogami sana benzemiyor babayami benziyor pasa
Sorma hemde ne erkek eşşek sıpası bi kaş çatışı varmaşalllah kuzuyaa cok tatlı ve tam bir erkek :)
Benim kizda bana hic benzemiyor babasiyla dedesine benziyorEvet canım aynı babasıbi tek dudak ve çene ben o kadar teşekkür ederiz teyzesi
Maşallah subhanallah canim rabbim size bağışlasın
Canim sen hamileymissin tebrik ederim rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bisey olmaz insallah dua edecegim sanahanfendi25 canım dün gittim kontrole ben kalp atışlarımızı duyduk cok şükür 150 atıyordu dakikada:) hep erkek hissediyordum kalbini duyduktan sonra kız hissetmye basladım inşallahh :) sadece canımı sıkan kesenin etrafında kanama varmış o oldu progestan kullanıcam düşük tehlikesi var. normalde dün 7+4 dü usg de 6+5 çıktı geç döllenme galiba. bişey olmaz inş. atlatırız dr rapor yazayım yat dedi de dinlenmeye vakit yokki evde de olsam benim sıpa durdurmaz hemde zaten yıllık izin kullanmıştım tekrar izin almak hoş olmaz o yüzden şimdilik devam. sizde durumlar nasıl iyimisiniz
sağol canım tesekkür ederim süpriz bebek oldu inşallah tatlımm aminnCanim sen hamileymissin tebrik ederim rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bisey olmaz insallah dua edecegim sana
Ayyy maşallah metemize nasıl da yakışıklı böyle
Yuppiiiii bebişler artiyosağol canım tesekkür ederim süpriz bebek oldu inşallah tatlımm aminn
Bak o konuda haklisin sanırım metecik hatırladığım kadarıyla sana çekmemiş kuzumEvet canım aynı babasıbi tek dudak ve çene ben o kadar teşekkür ederiz teyzesi
Babacı sıpalar... kız babaya benzermiş gerçi ve erkekte anneye ama bizim sıpa hiç oralı olmamışBenim kizda bana hic benzemiyor babasiyla dedesine benziyor
insallah canımmm benim amin cümlemizinkiYuppiiiii bebişler artiyoinşallah sağlıklı annecigine gelsin kuzu
Canım gözün aydın pıt pıtlar duyulmuş şükür inşallah o kanama da geçer gider sen uzaklıktan fırsat buldukça dinlenhanfendi25 canım dün gittim kontrole ben kalp atışlarımızı duyduk cok şükür 150 atıyordu dakikada:) hep erkek hissediyordum kalbini duyduktan sonra kız hissetmye basladım inşallahh :) sadece canımı sıkan kesenin etrafında kanama varmış o oldu progestan kullanıcam düşük tehlikesi var. normalde dün 7+4 dü usg de 6+5 çıktı geç döllenme galiba. bişey olmaz inş. atlatırız dr rapor yazayım yat dedi de dinlenmeye vakit yokki evde de olsam benim sıpa durdurmaz hemde zaten yıllık izin kullanmıştım tekrar izin almak hoş olmaz o yüzden şimdilik devam. sizde durumlar nasıl iyimisiniz
Amin canım benim cümlemizin inşallahMaşallah subhanallah canim rabbim size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?