• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

ŞUBAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnntrm -----------------> 24 Şubat -------> 2. deneme
Arsinli ------------------> ??? --------------> 23.Deneme ------ :KK43:

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogişim 18 mart yeni bat.....anaaaamm 2 sene olmuşya 24.deneme şaka gibi ya :KK61::KK61:eşimi ikna edebilirsem bu ay 2. aşılamayı da denemek istiyorum ama malum eşimi az çok biliyorsunuz biraz zor ikna oluyor, inşallah bu sefer tutarda daha fazla yıpranmayız bu süreç insanı çok yıpratıyor allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor helede bizim için daha zor tedavinin sitresi yetmezmiş gibi bide koca nazı inadı onla uğraşıyoruz ...mete bey cok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün canım:KK46:

41. Gün itibariyle Mete'm ellerinizden öper teyzeleri:KK200: @betiboop @mgul @Gullbike

Yesinler onun güleç yüzünü. 41 kere maşallah çok yakışıklı annesi. Allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar:

Maşallah kuzuma allahım şansını bahtını açık etsin inşallah ☺️☺️ Yarın kontrol var yine dua edin kızıma kavuşayım artık şuan 40+2 olduk

Sağlıkla gelsin inşallah anneyi daha fazla bekletmeden.

mogişim 18 mart yeni bat.....anaaaamm 2 sene olmuşya 24.deneme şaka gibi ya :KK61::KK61:eşimi ikna edebilirsem bu ay 2. aşılamayı da denemek istiyorum ama malum eşimi az çok biliyorsunuz biraz zor ikna oluyor, inşallah bu sefer tutarda daha fazla yıpranmayız bu süreç insanı çok yıpratıyor allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor helede bizim için daha zor tedavinin sitresi yetmezmiş gibi bide koca nazı inadı onla uğraşıyoruz ...mete bey cok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün canım:KK46:

İnşallah zorlanmadan ikna edebilirsin eşini. Uzun zaman olmuş denemeye başlayalı. Daha fazla bekletmeden gelsin sıpan inşallah.

Bitanem benim inşallah çok fazla uzamaz bu tedavi faslı...sen kendini hazır hissediyorsan bence de 2. yi denemek iyi olur tabi bide doktorunun da görüşü lazım belki Ada'm birkaç ay bekle diyecek sezonunla da konuş... Eşin de umarım seni çok yormaz bu konuda ziyadesiyle yoruluyorsun zaten...2016 da senin de güzel haberlerini alıcaz ben adım kadar eminim... Mete de teyzesinin ellerinden öper

Seninkinde gördüm bende o potansiyeli :-) ay bi foto atamadim. Profildekinden idare edin :-/
Yaa bu sıpa hakkat aynı sen kız resmine baktıkça sen geliyorsun gözümün önüne maaşallah kuzuma :KK200:

Anladım canım ben önüme ne gelirse yedim çok şükür bi sorun olmadı ama bebekten bebeğe fark ediyor demek ki... Nasıl hareketli mi peki çünkü bu gaz hareketsizlikle ilgili ayrıca kucağına al kuzuyu yani bebiş hareket etsin öyle okumuştum bi yazıda
canim aksine cok hareketli bi bebek kucagimada aliyorum sikintisi ne anlayamadim doktora goturuyorum gazdir diyo gazini iyide cikariyo damlada kullaniyorum ne bileyim uyku disinda surekli agliyo cok fazla uyuyamiyoda normalde bebekler emiyo altida temiz olunca uyuyo benimki surekli aglayayim diyo burda yalnizim da valla cok yoruluyorum

canim aksine cok hareketli bi bebek kucagimada aliyorum sikintisi ne anlayamadim doktora goturuyorum gazdir diyo gazini iyide cikariyo damlada kullaniyorum ne bileyim uyku disinda surekli agliyo cok fazla uyuyamiyoda normalde bebekler emiyo altida temiz olunca uyuyo benimki surekli aglayayim diyo burda yalnizim da valla cok yoruluyorum

Mogami Mogami masallah meteye canim kocaman olmus zibinlari sapkalari atmissini bile :) saglikli hayirli bi evlat olsun insallah
Belki doymadığındandır aklıma başka bişey gelmiyor ya da huyu mu böyle... Mama verdiğin günde mi böyle çok ağladı...kıyamam yorulursun tabi boşver ev işiymiş yemekmiş, fırsatını bulduğun an uyu... Uykusuzlukta süt üretimini çok etkiliyormuş
Mete paşa ellerinden öper teyzesi dış zıbın yine kullanıyorum canım o gün size özel bu cicileri giydirdim ama zaten 0-3 aylığın ayaklı pantolonları küçük gelmeye başladı tavsiyem 3-6 aylıkları ayaklı çok alma boy uzadıkça ayaklı sorun oluyo çünkü ben ayaksız aldım daha iyi oldu...bezde de 2 numaraya geçtim hızlı büyüyorlar bi bakmışız yaz gelmiş oğluşlarla atarız sokağa kendimizi gezeriz canım

Bak bu yakışıklı kaçmaz damat olarak düşün istersen bende Defne fıstığından güzelini bulamam anasına çekmiştir o şimdi... Bu arada resim paylaşacak mısın
kuzum dogru diyosun mete pasayi ben damat olarak kapayim :) iyi dunur oluruz seninle :) foto paylasimi icin biraz beklemeyi dusunuyorum
Kizlar simdi saglik ocagindaki hemsire radi topuk kani pozitif cikmis tekrar kan alicaklar ama hangisi yuksek cikmis soylemedi canim sikildı bu duruma dua edinbisey cikmasin :(

Kızlar yatışım yapıldı kızıma kavuşucam Allah kısmet ederse dualarınıza ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizden şimdiden Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Kızlar yatışım yapıldı kızıma kavuşucam Allah kısmet ederse dualarınıza ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizden şimdiden Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim inşallah hayırlı sağlıklı güzel bi doğumun olur dualarımız seninle Doğa hanımda gelsin artık aramıza...güzel haberlerini bekliyoruz

kuzum dogru diyosun mete pasayi ben damat olarak kapayim :) iyi dunur oluruz seninle :) foto paylasimi icin biraz beklemeyi dusunuyorum
Kizlar simdi saglik ocagindaki hemsire radi topuk kani pozitif cikmis tekrar kan alicaklar ama hangisi yuksek cikmis soylemedi canim sikildı bu duruma dua edinbisey cikmasin :KK43:
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz kuzum kötü düşünme tekrar arasana hemşireyi daha iyi anlatsın durumu ona göre çocuk doktorunu da arar sorarsın

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz kuzum kötü düşünme tekrar arasana hemşireyi daha iyi anlatsın durumu ona göre çocuk doktorunu da arar sorarsın
Goturcem canim alsinlar kni bugun dr randevumuzda var ona da soylucem insallah bisey cikmaz

Goturcem canim alsinlar kni bugun dr randevumuzda var ona da soylucem insallah bisey cikmaz
Bak okudum bende bu durumu forumda konular var bununla ilgili çoğu bebişti 2. kanda negatif sonuç çıkıyormuş..hatta ilk testi alırken zorlandıysa Bebek o bile etkili oluyormuş pozitif çıkmasında... Sıkma canını kuzum Allah'ın izniyle bi sorun çıkmayacak sütünü düşün bak üzülürsen kesilir

hanfendi25 hanfendi25 canım dün gittim kontrole ben kalp atışlarımızı duyduk cok şükür 150 atıyordu dakikada:) hep erkek hissediyordum kalbini duyduktan sonra kız hissetmye basladım inşallahh :) sadece canımı sıkan kesenin etrafında kanama varmış o oldu progestan kullanıcam düşük tehlikesi var. normalde dün 7+4 dü usg de 6+5 çıktı geç döllenme galiba. bişey olmaz inş. atlatırız dr rapor yazayım yat dedi de dinlenmeye vakit yokki evde de olsam benim sıpa durdurmaz hemde zaten yıllık izin kullanmıştım tekrar izin almak hoş olmaz o yüzden şimdilik devam. sizde durumlar nasıl iyimisiniz
Canım sükur duymuşsun pıt pıt ları maşallah canm benimde geç döllenme galiba ama sonradan arayi kapatırlar inşallah meleklerimiz kanama alanı neden oluşmuş acaba dikkat et ağır birşey yapma inşallah kaybolur bir dahaki kontrole benimde ikili test zamanm geldi ama yaptirmicam galiba kesinliği yok kızımda kötü çıktı baya korkmuştm o korkuya strese girmek istemiyorum 8 mart genel kontrol ve cinsiyete gidecez çok heyecanlı ve merakliyim cinsiyet merakı fena sardı yani gönlümden erkek geçiyor kız olursada sürpriz olmaz ikisinede çok iyi hazırlandı bakalım herşeyin hayırlısı

Canım sükur duymuşsun pıt pıt ları maşallah canm benimde geç döllenme galiba ama sonradan arayi kapatırlar inşallah meleklerimiz kanama alanı neden oluşmuş acaba dikkat et ağır birşey yapma inşallah kaybolur bir dahaki kontrole benimde ikili test zamanm geldi ama yaptirmicam galiba kesinliği yok kızımda kötü çıktı baya korkmuştm o korkuya strese girmek istemiyorum 8 mart genel kontrol ve cinsiyete gidecez çok heyecanlı ve merakliyim cinsiyet merakı fena sardı yani gönlümden erkek geçiyor kız olursada sürpriz olmaz ikisinede çok iyi hazırlandı bakalım herşeyin hayırlısı
bence de geç döllenmedir daha geç doğururuz onu takmıyorum canım zaten inş kanama da geçer niye oldu bilmiyorum oğlumda ağır deil olsa olsa 8 kilodur şimdi biraz zayıf yapısı:) ayy canım o testleri yaptırma ben oğlumda da yaptırmadım ne gerek var boşa üzülmüşsün bak detaylı ultrason önemli benim için şekeri de yaptırmam belki diğerinde yaptırmıştım . inşallah gönlündeki olur sana bir erkek bana bir kız hayırlısıyla sağlıkla :)

Back