• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Ayyy maşallah metemize nasıl da yakışıklı böyle:nazar::KK200: o dudaklara bak annesi nasıl dayaniyorsun sen opmeden:KK15::KK54: valla optum gitti meteyi:-) mıncırasımmm geldi:KK73::KK33: ayy bak benimkini merak ettim görünce şimdi:KK37::cool:allah bağışlasn size kuzum:KK68: güzel bi ömrü olsun
Utandı oğlum teyzesinin iltifatları karşısında :KK22:o da seni öpüyor:KK60: şimdilik ayrıntılıdaki resmine bak annesi 3 ay daha sabret sonra bol bol koklaşırsınız oğluşunla teyzesi yesin onu

Masallah kuzuya :)) yalniz bakislardan belli simdi usluyum amaaa cok hareketli olacagim diyo :KK66:
Anam kız sen onun uslu bakışına aldanma anne karnında kıpırdak lakabını takmıştım çocuğa ve hala lakabının Hakkını veriyor ayaklarıyla battaniyeleri atıyor üstünden bi bakıyorum koyduğum yerden kaykıla kaykıla başka bi yere gelmiş çok fena çok :KK48:

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :KK46:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :KK46:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :KK46:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :KK46:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete :KK46:
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke :KK46:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????

Lillyyy ----------------> :nazar:
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> :nazar:
Meleğim --------------> :nazar:

Utandı oğlum teyzesinin iltifatları karşısında :KK22:o da seni öpüyor:KK60: şimdilik ayrıntılıdaki resmine bak annesi 3 ay daha sabret sonra bol bol koklaşırsınız oğluşunla teyzesi yesin onu
maşallah o ne tatlılık annesi yerim yaa tam gülen yüz müş allah her daim güldürsün yzünü, yüzlerini kuzularımızın :KK68:bak ben lulus_k lulus_k umun kaan ına benzettim mete yi tarihçi bebişleri isimleri de benzer yesinler ikisi de :KK68:maşallah :nazar:

ŞUBAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnntrm -----------------> 24 Şubat -------> 2. deneme
Arsinli ------------------> ??? --------------> 23.Deneme ------ :KK43:

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

maşallah o ne tatlılık annesi yerim yaa tam gülen yüz müş allah her daim güldürsün yzünü, yüzlerini kuzularımızın :KK68:bak ben lulus_k lulus_k umun kaan ına benzettim mete yi tarihçi bebişleri isimleri de benzer yesinler ikisi de :KK68:maşallah :nazar:
Sağol beti teyzesi Allah'a emanet miniklerimiz... Gamzeli gülücüğünü yakalarsam paylaşırım onu da... Kaan'ın resmini burda paylaşmadı luluş dimi... Can paşa nasıllar totosunu yediğim

Anam kız sen onun uslu bakışına aldanma anne karnında kıpırdak lakabını takmıştım çocuğa ve hala lakabının Hakkını veriyor ayaklarıyla battaniyeleri atıyor üstünden bi bakıyorum koyduğum yerden kaykıla kaykıla başka bi yere gelmiş çok fena çok :KK48:
Benimki iki aylik degildi tek yana donuyordu dusun :) simdi dort donuyor geri geri gidiyor sipa :) gamzesi de pek guzel sonradan fark ettim :)))

Maşallah kuzuma allahım şansını bahtını açık etsin inşallah ☺️☺️ Yarın kontrol var yine dua edin kızıma kavuşayım artık şuan 40+2 olduk
Amin kuzum teşekkür ederiz :KK15: inşallah sende hayırlısıyla yarın kavuşursun minik Doğa'na habersiz bırakma bizi

Benimki iki aylik degildi tek yana donuyordu dusun :) simdi dort donuyor geri geri gidiyor sipa :) gamzesi de pek guzel sonradan fark ettim :)))
Oyy çok fena bu kuzular ne yedik içtik acep böyle oldular benimkide yana dönmeye başladı... Sen artık peşinde dönersin sıpanın... Gamzemiz pek net çıkmamış... Net bi resmini yakalayacağım ama

inşallah kuzum :KK46::KK46:

amanında amanınnnn bu ne tatlılık böyle maşallah oğluşumuza :nazar::nazar::nazar: ALLAH uzun saglıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah
Bak bu yakışıklı kaçmaz damat olarak düşün istersen bende Defne fıstığından güzelini bulamam anasına çekmiştir o şimdi... Bu arada resim paylaşacak mısın

Oyy çok fena bu kuzular ne yedik içtik acep böyle oldular benimkide yana dönmeye başladı... Sen artık peşinde dönersin sıpanın... Gamzemiz pek net çıkmamış... Net bi resmini yakalayacağım ama
Bilsem :) eliyle veya dirsegiyle kendine destek alip sirtini kaldiriyor :) cek de gonder annesi severiz buralardan :)

Back