- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
sağol canım inşallah gecer ilaçda kullanıcam zatenCanım gözün aydın pıt pıtlar duyulmuş şükür inşallah o kanama da geçer gider sen uzaklıktan fırsat buldukça dinlen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım inşallah gecer ilaçda kullanıcam zatenCanım gözün aydın pıt pıtlar duyulmuş şükür inşallah o kanama da geçer gider sen uzaklıktan fırsat buldukça dinlen
Masallah kuzuya :)) yalniz bakislardan belli simdi usluyum amaaa cok hareketli olacagim diyo
Utandı oğlum teyzesinin iltifatları karşısında o da seni öpüyor şimdilik ayrıntılıdaki resmine bak annesi 3 ay daha sabret sonra bol bol koklaşırsınız oğluşunla teyzesi yesin onuAyyy maşallah metemize nasıl da yakışıklı böyle o dudaklara bak annesi nasıl dayaniyorsun sen opmeden valla optum gitti meteyi mıncırasımmm geldi ayy bak benimkini merak ettim görünce şimdiallah bağışlasn size kuzum güzel bi ömrü olsun
Anam kız sen onun uslu bakışına aldanma anne karnında kıpırdak lakabını takmıştım çocuğa ve hala lakabının Hakkını veriyor ayaklarıyla battaniyeleri atıyor üstünden bi bakıyorum koyduğum yerden kaykıla kaykıla başka bi yere gelmiş çok fena çokMasallah kuzuya :)) yalniz bakislardan belli simdi usluyum amaaa cok hareketli olacagim diyo
Bak o da doğru hiç böyle düşünmemiştimBak o konuda haklisin sanırım metecik hatırladığım kadarıyla sana çekmemiş kuzum erkek milleti babaya çekse de olur sonuçta onları da biz beğendik değil mi
maşallah o ne tatlılık annesi yerim yaa tam gülen yüz müş allah her daim güldürsün yzünü, yüzlerini kuzularımızın bak ben lulus_k umun kaan ına benzettim mete yi tarihçi bebişleri isimleri de benzer yesinler ikisi de maşallahUtandı oğlum teyzesinin iltifatları karşısında o da seni öpüyor şimdilik ayrıntılıdaki resmine bak annesi 3 ay daha sabret sonra bol bol koklaşırsınız oğluşunla teyzesi yesin onu
Sağol beti teyzesi Allah'a emanet miniklerimiz... Gamzeli gülücüğünü yakalarsam paylaşırım onu da... Kaan'ın resmini burda paylaşmadı luluş dimi... Can paşa nasıllar totosunu yediğimmaşallah o ne tatlılık annesi yerim yaa tam gülen yüz müş allah her daim güldürsün yzünü, yüzlerini kuzularımızın bak ben lulus_k umun kaan ına benzettim mete yi tarihçi bebişleri isimleri de benzer yesinler ikisi de maşallah
Maşallah mete Paşa'ya Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Maşallah kuzuma allahım şansını bahtını açık etsin inşallah Yarın kontrol var yine dua edin kızıma kavuşayım artık şuan 40+2 olduk
Benimki iki aylik degildi tek yana donuyordu dusun :) simdi dort donuyor geri geri gidiyor sipa :) gamzesi de pek guzel sonradan fark ettim :)))Anam kız sen onun uslu bakışına aldanma anne karnında kıpırdak lakabını takmıştım çocuğa ve hala lakabının Hakkını veriyor ayaklarıyla battaniyeleri atıyor üstünden bi bakıyorum koyduğum yerden kaykıla kaykıla başka bi yere gelmiş çok fena çok
Amin kuzum teşekkür ederiz inşallah sende hayırlısıyla yarın kavuşursun minik Doğa'na habersiz bırakma biziMaşallah kuzuma allahım şansını bahtını açık etsin inşallah Yarın kontrol var yine dua edin kızıma kavuşayım artık şuan 40+2 olduk
Oyy çok fena bu kuzular ne yedik içtik acep böyle oldular benimkide yana dönmeye başladı... Sen artık peşinde dönersin sıpanın... Gamzemiz pek net çıkmamış... Net bi resmini yakalayacağım amaBenimki iki aylik degildi tek yana donuyordu dusun :) simdi dort donuyor geri geri gidiyor sipa :) gamzesi de pek guzel sonradan fark ettim :)))
inşallah kuzumYarasin defnemize annesi
amanında amanınnnn bu ne tatlılık böyle maşallah oğluşumuza ALLAH uzun saglıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah
Bak bu yakışıklı kaçmaz damat olarak düşün istersen bende Defne fıstığından güzelini bulamam anasına çekmiştir o şimdi... Bu arada resim paylaşacak mısıninşallah kuzum
amanında amanınnnn bu ne tatlılık böyle maşallah oğluşumuza ALLAH uzun saglıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah
Bilsem :) eliyle veya dirsegiyle kendine destek alip sirtini kaldiriyor :) cek de gonder annesi severiz buralardan :)Oyy çok fena bu kuzular ne yedik içtik acep böyle oldular benimkide yana dönmeye başladı... Sen artık peşinde dönersin sıpanın... Gamzemiz pek net çıkmamış... Net bi resmini yakalayacağım ama
Yok benimki o kadarını yapamıyo daha Alper daha kıpırdakmışBilsem :) eliyle veya dirsegiyle kendine destek alip sirtini kaldiriyor :) cek de gonder annesi severiz buralardan :)