• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Daha doğru düzgün gelen giden olmadı Can'ım herkes kırkının çıkmasını bekliyordu ben bu kadar düşünceli bi güruh görmedim:-) o yüzden öpülme derdimiz olmadı ama gelenlerde hiç öpmedi benim uyarmama gerek kalmadı şükür gerçi ara ara ben şakayla karışık daha ben öpmedim bile dediğim için bi de azcık cadı bi yanım olduğundan insanları ürkütmüş olabilirim:-) bi öpen eşim ona da ne cadılık işliyo ne başka bişey:-) gelecek olanlarda öpmezler çevremde öyle tipler yok şükür Hoppa sen de çekinme söyle herkese en başından ben utanmadan herkese eve girer girmez hadi lavaboya el yıkamaya diyordum...bide yazılı önlükler t shirtler var beni öpme falan diye onlardan al
Valla annem doğumda yanımda olacak ya o yenidoğan mış neymiş bile dinlemez :-) bizim memlekette sevme tarzları hep opmeyle:KK60: o yazılı önlük filan kimsenin dikkatini cekmeyebilir:KK37: o yüzden bebis 2-3 aylıkken memlekete gideceğim :KK39:

Anladım canım ben önüme ne gelirse yedim çok şükür bi sorun olmadı ama bebekten bebeğe fark ediyor demek ki... Nasıl hareketli mi peki çünkü bu gaz hareketsizlikle ilgili ayrıca kucağına al kuzuyu yani bebiş hareket etsin öyle okumuştum bi yazıda
Mogiş attin mi mete paşamızı merak içindeyim:KK37:

Valla annem doğumda yanımda olacak ya o yenidoğan mış neymiş bile dinlemez :-) bizim memlekette sevme tarzları hep opmeyle:KK60: o yazılı önlük filan kimsenin dikkatini cekmeyebilir:KK37: o yüzden bebis 2-3 aylıkken memlekete gideceğim :KK39:
Ama daha minicik oluyorlar sanmaktadır yorum ki annende kıyıp öpsün...sen çocuğu ne kadar geç götürürsen o kadar iyi o zaman kuzum:KK48:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 84
  • image.jpeg
    image.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpeg
    image.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 84
hanfendi25 hanfendi25 canım dün gittim kontrole ben kalp atışlarımızı duyduk cok şükür 150 atıyordu dakikada:) hep erkek hissediyordum kalbini duyduktan sonra kız hissetmye basladım inşallahh :) sadece canımı sıkan kesenin etrafında kanama varmış o oldu progestan kullanıcam düşük tehlikesi var. normalde dün 7+4 dü usg de 6+5 çıktı geç döllenme galiba. bişey olmaz inş. atlatırız dr rapor yazayım yat dedi de dinlenmeye vakit yokki evde de olsam benim sıpa durdurmaz hemde zaten yıllık izin kullanmıştım tekrar izin almak hoş olmaz o yüzden şimdilik devam. sizde durumlar nasıl iyimisiniz

hanfendi25 hanfendi25 canım dün gittim kontrole ben kalp atışlarımızı duyduk cok şükür 150 atıyordu dakikada:) hep erkek hissediyordum kalbini duyduktan sonra kız hissetmye basladım inşallahh :) sadece canımı sıkan kesenin etrafında kanama varmış o oldu progestan kullanıcam düşük tehlikesi var. normalde dün 7+4 dü usg de 6+5 çıktı geç döllenme galiba. bişey olmaz inş. atlatırız dr rapor yazayım yat dedi de dinlenmeye vakit yokki evde de olsam benim sıpa durdurmaz hemde zaten yıllık izin kullanmıştım tekrar izin almak hoş olmaz o yüzden şimdilik devam. sizde durumlar nasıl iyimisiniz
Canim sen hamileymissin tebrik ederim rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bisey olmaz insallah dua edecegim sana

41. Gün itibariyle Mete'm ellerinizden öper teyzeleri:KK200: @betiboop Pamukprncess Pamukprncess Gullbike Gullbike
Ayyy maşallah metemize nasıl da yakışıklı böyle:nazar::KK200: o dudaklara bak annesi nasıl dayaniyorsun sen opmeden:KK15::KK54: valla optum gitti meteyi:-) mıncırasımmm geldi:KK73::KK33: ayy bak benimkini merak ettim görünce şimdi:KK37::cool:allah bağışlasn size kuzum:KK68: güzel bi ömrü olsun

Evet canım aynı babası :KK48: bi tek dudak ve çene ben o kadar:KK45: teşekkür ederiz teyzesi:KK15:
Bak o konuda haklisin sanırım metecik hatırladığım kadarıyla sana çekmemiş kuzum :KK30::-) erkek milleti babaya çekse de olur sonuçta onları da biz beğendik değil mi:KK70:

Canım gözün aydın pıt pıtlar duyulmuş şükür inşallah o kanama da geçer gider sen uzaklıktan fırsat buldukça dinlen

Back