• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Nst de sancı fln çıkmıyor canım ya 40 haftamız doldu bugün gittik yine kontrole sancı çıkmadı cuma tekrar gidicez bebk tersti sezeryan olacaktık son kontrolde bektık dönmüş drda normali bekleyelim dedi cuma duruma göre yatış ve suni sancı olacak bakalım
Anladım canım inşallah suni ile olur açılman cuma günü konar kucağına bebişin.... Mete bey iyi çok şükür büyüyoruz günbegün

Selam kizlar nasilsiniz biz alisimle elhamdulillah iyiyiz..emekleme ve tutunup kalkma(sadece popoyu kaldiriyoruz hop yerdeyiz) yok ama masaAllah yurumeye basladik 1 haftadir 6 7 adim atiyoruz bide biraz fazla tontisiz kilomuz 9 aylik kontrolumuzde 13.400 grdi(masaAllah) acaba bu yuzden mi kaldiramiyor kendini :-) Mogami Mogami @betiboop blummmm blummmm bebeem bebeem @larsson ve diger annisler hepinizin bebislerini opuyorum:21: hepinizin bebislerine masaAllah..@arsinli canim uzulme vardir bunda da bir hayir insaAllah hemen gecer rahatsizligin
Oy maaşallah Ali paşaya dediğin gibi kilodandır o ama olsun çok tombalak olmadığı sürece azıcık kilo iyidir iyice hareketlenince verir o kiloları da şimdi etleri büklüm büklümdür oyy yesin teyzesi onu maaşallah Allah nazarlardan saklasın... Bizimkide tombalak olacak sanırım

Selam kizlar nasilsiniz biz alisimle elhamdulillah iyiyiz..emekleme ve tutunup kalkma(sadece popoyu kaldiriyoruz hop yerdeyiz) yok ama masaAllah yurumeye basladik 1 haftadir 6 7 adim atiyoruz bide biraz fazla tontisiz kilomuz 9 aylik kontrolumuzde 13.400 grdi(masaAllah) acaba bu yuzden mi kaldiramiyor kendini :-) Mogami Mogami @betiboop blummmm blummmm bebeem bebeem @larsson ve diger annisler hepinizin bebislerini opuyorum:21: hepinizin bebislerine masaAllah..@arsinli canim uzulme vardir bunda da bir hayir insaAllah hemen gecer rahatsizligin
benim kızımda 9 kilo olacak oda yürüteçte dik duramıyor. galiba kızımda biraz tontiş

Mogami Mogami canim benim bebis doymuyo sanirim cok agliyodu dun mama alip denedim 30 cc yi kana kana icti tekrar verdim onuda icip baya uyudu sen mama takviyesi yapiyo mutdun ne zaman vrriyosun ve kac cc veriyosun tek gece yatmadan vermeyi dusunmustum ama bugun oglene yakinda verdim cok agliyodu cunku

Masallah ogluna :) cok cabuk buyuyorlar yahuuu. Operiz yanaklardan oglusunu da seni de :)

Canim bende basta takviye yaptim. Emzirme sonrasi 30 daha da isterse bi 30 daha. Ama iki hafta verdim sadece. Sutumu arttirmaya calistim 2.haftanin sonunda tamamen kestim mamayi. Sutunu arttiracak seyler bulmaya calis.
Mogami Mogami canim benim bebis doymuyo sanirim cok agliyodu dun mama alip denedim 30 cc yi kana kana icti tekrar verdim onuda icip baya uyudu sen mama takviyesi yapiyo mutdun ne zaman vrriyosun ve kac cc veriyosun tek gece yatmadan vermeyi dusunmustum ama bugun oglene yakinda verdim cok agliyodu cunku

Canım doğru doymuyordur yavrum kıyamam ona Mete de ilk zamanlar doymuyordu sütüm az geliyordu... Ben hipp marka kullandım mamayı ve her gece iki üç kez veriyordum her defasında da 50 cc oluyordu hatta bazen 60... Gündüzde mama verdiğim oluyordu ama bir kez falan... Sonra zaten sütüm arttı ( ilk 20-25 gün mama verdim ama) şimdi ihtiyacımız kalmadı mamaya... Mama veriyorum diye sakın üzülme kuzum emi sütünün artacağını düşün aç kalma... Nane ve maydonoza yanaşma sütü keser... Malt içecekler var süt arttırıcı bana çocuk doktorum söylemişti... Sonracığıma gündüz ufaklık uyurken sütünü sağ illa pompa olmasına gerek yok benim pompa bi işime yaramadı ben hep elimle sağdım sütümü yılmadım bazen 20 cc zor çıkıyordu bazen 60 cc çok kolay çıkıyordu... mamayı versemde hemen peşine memeyi de veriyordum ben...inşallah sütün bollaşır kuzum sen bu dediklerimi yapmaya çalış

Canım doğru doymuyordur yavrum kıyamam ona Mete de ilk zamanlar doymuyordu sütüm az geliyordu... Ben hipp marka kullandım mamayı ve her gece iki üç kez veriyordum her defasında da 50 cc oluyordu hatta bazen 60... Gündüzde mama verdiğim oluyordu ama bir kez falan... Sonra zaten sütüm arttı ( ilk 20-25 gün mama verdim ama) şimdi ihtiyacımız kalmadı mamaya... Mama veriyorum diye sakın üzülme kuzum emi sütünün artacağını düşün aç kalma... Nane ve maydonoza yanaşma sütü keser... Malt içecekler var süt arttırıcı bana çocuk doktorum söylemişti... Sonracığıma gündüz ufaklık uyurken sütünü sağ illa pompa olmasına gerek yok benim pompa bi işime yaramadı ben hep elimle sağdım sütümü yılmadım bazen 20 cc zor çıkıyordu bazen 60 cc çok kolay çıkıyordu... mamayı versemde hemen peşine memeyi de veriyordum ben...inşallah sütün bollaşır kuzum sen bu dediklerimi yapmaya çalış
denemek icin bebelac aldim canim dedigim gibi 30 cc veriyorum isterse bi 30 daha gerci onuda icip sonra kusuyo bi kez oyle yaptim kustu sanirim fazla geldi ya aslinda sutum vardi hep islatiyodu bile camasirimi ama surekli emmek istiyo emzirdikce sutum azaliyo bu defa yetersiz geliyo sanirim gunduz hic sagmadim cunku surekli mememe yapismis durumda :) surekli sivi tuketmektende tuvaletten cikamiyorum nasil olcak bilmiyorum valla ama dogru duzgun biseu yiyemiyorum gunduz firsat vermiyo uyumuyo surekli agliyo napicam bilmiyorum

Canim bende basta takviye yaptim. Emzirme sonrasi 30 daha da isterse bi 30 daha. Ama iki hafta verdim sadece. Sutumu arttirmaya calistim 2.haftanin sonunda tamamen kestim mamayi. Sutunu arttiracak seyler bulmaya calis.
nasil artti sutun canim ne yiyip ictiniz ben bol sivi aliyorum ama surekli emiyi gunduz yetersiz geliyo sadece gece hissediyorum sutumun oldugunu doluyo biraz

sagdigin sutude mi bebege veriyodun canim

Mogami Mogami canim nasilsin mete pasa nasil bebek arabasi alacagizda seninkinin markasi neydi foto atarmisin arabamiz var diye gerek duymamistik bebek arabasina birde kis diye almamistik bide memnunmusun arabadan

nasil artti sutun canim ne yiyip ictiniz ben bol sivi aliyorum ama surekli emiyi gunduz yetersiz geliyo sadece gece hissediyorum sutumun oldugunu doluyo biraz
Nasilsin canim dogum yapmissin hayirli olsun aslinda dinlenebilsen sutun artar bol su dinlenme bide stresten uzak durmak kisiden kisiye degisiyor bana kimyon cayi kuru hurma marul mercimekli bulgur pilavi ise yardi insallah artar sutun canim sik sik emzirmekte arttirir

sagdigin sutude mi bebege veriyodun canim
akşam sütünü sağ dolaba koy. eczanede kilitli süt poşetleri varmış. tavsiye ederim sanada.kızım bebelacla büyüdü. ama ben bebelac verirken hep üç kaşık az mama koydum. yani 200 cc ye 4 kaşık mama koyuyordum mesela. çünkü bebeğe ağır geliyo tam dozunda koyunca. ve kızım gayette güzel kilo aldı.

Amin canım sağol..
Maşallah Ali paşa abi olmuş artık tontiş totosundan ısırırım onu ☺️
abi olmus ama hala zir zir agliyor:)

Eliiff kuzum ne yedirip ne iciriyosun sen bu kuzuya maşallah ne kadar tontik foto bekliyorum bi de tel no yoj bende tel yeniledim çıkmadı seninki yaz bana kaydedeyim canm
tamam canim mesaj yollarim simdi :)

Oy maaşallah Ali paşaya dediğin gibi kilodandır o ama olsun çok tombalak olmadığı sürece azıcık kilo iyidir iyice hareketlenince verir o kiloları da şimdi etleri büklüm büklümdür oyy yesin teyzesi onu maaşallah Allah nazarlardan saklasın... Bizimkide tombalak olacak sanırım
canim tombalak olmasi iyide sirt bel agrisi cok fena oluyor

Son düzenleme:
Rezene ictim bol bol en büyük bardakla. Bir de bol bol emzirdim sagdim. Simdi hala var cok şükür. Onemli olan süt kanallarinin acilmasi zaten sonra geliyor. Bir de mamaya guvenmemek ve sutum yok dememek lazimmis beyin ona gore sinyal alirmis. Ben hep bebegim ac dedim durdum emzirirken mesela.

Olur o kadar annesi çaktırma sende naz yapıyor sana

Canim dereotu ye akşam yatmadan sabaha göreceksin hatta gece dolacak göğüsler mucize bişe dereotu, aglamasin illa süt e yorma kolik olabilir bebeğin kolik bebekler için müzikler var dinlet bakalım rahatlatıcı olacaktır bi de ağlama saatleri aynıysa kolik sancilari kesindir, 3 ay beklicen kuzum başka çaresi yok sıvıya devam rezene iç bi de papatya çayı var milupa nin ondan al bebeği sakinleştirici etkisi var ha bi de muskat Var eskiler hep ondan verirmis ciddi sakinleştirici etkisi varmış aldım ama bi kere kullandım hastalık girdi araya bidaha kullanmadım şimdilik papatya rezene ve humana süt artırıcı yetiyo Can a

Selam kızlar nasılsınız ben hala doğuramadım kızımın niyeti yok gibi
blummmm blummmm canım hala bekliyorum artık zor beklemekte yaa
canım inşalah sagsalim kucagına alısın kızını baya nazlı cıktı senınkiii:63:
tontik alişşşşş maşallah kuzuya :nazar::nazar::nazar:

kızlar selaaaaaaam:KK200::KK200:
ben süt arttırmak için duş alıyorum ondan sonra akıyo kendılıgınden sutler defne acken giriyorum dusa...boza içiyorum bi de tahin helvası yiyiyoru gercekten cok faydası var

Nasilsin canim dogum yapmissin hayirli olsun aslinda dinlenebilsen sutun artar bol su dinlenme bide stresten uzak durmak kisiden kisiye degisiyor bana kimyon cayi kuru hurma marul mercimekli bulgur pilavi ise yardi insallah artar sutun canim sik sik emzirmekte arttirir
sagol canim allah razi olsun.. valla surekli enziriyorum zaten gece bile bi saate bi emiyo emdikce sut azaliyo dolmuyo gibi geliyo banada

Back