• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami canim nasilsin mete pasa nasil bebek arabasi alacagizda seninkinin markasi neydi foto atarmisin arabamiz var diye gerek duymamistik bebek arabasina birde kis diye almamistik bide memnunmusun arabadan
İyiyiz kuzum çok şükür... Senin fıstık Nasıl? Kuzum ben joie muze aldım şuan 650 tl ben indirimdeyken almıştım 450 ye... Araba benim çok hoşuma gitti gerçi daha kullanmadım... Hatta kaygılı da aynı arabadan aldı o da çok beğenmişti...e bebekte bakarsan yorumlar var o da sana referans olur

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    18,2 KB · Görüntüleme: 56
akşam sütünü sağ dolaba koy. eczanede kilitli süt poşetleri varmış. tavsiye ederim sanada.kızım bebelacla büyüdü. ama ben bebelac verirken hep üç kaşık az mama koydum. yani 200 cc ye 4 kaşık mama koyuyordum mesela. çünkü bebeğe ağır geliyo tam dozunda koyunca. ve kızım gayette güzel kilo aldı.
ben zaten su anda sadece bi olcek veriyorum sutumu arttirmaya bakiyorum insallah mamaya gerek kalmaz canim

Rezene ictim bol bol en büyük bardakla. Bir de bol bol emzirdim sagdim. Simdi hala var cok şükür. Onemli olan süt kanallarinin acilmasi zaten sonra geliyor. Bir de mamaya guvenmemek ve sutum yok dememek lazimmis beyin ona gore sinyal alirmis. Ben hep bebegim ac dedim durdum emzirirken mesela.
ben sagmiyorum canim surekli emziriyorum mamayi cok aglsdigi zamanlarda veriyorum haftasonu bi alisverise cikip rezene falanda alayim insallah artar

Canim dereotu ye akşam yatmadan sabaha göreceksin hatta gece dolacak göğüsler mucize bişe dereotu, aglamasin illa süt e yorma kolik olabilir bebeğin kolik bebekler için müzikler var dinlet bakalım rahatlatıcı olacaktır bi de ağlama saatleri aynıysa kolik sancilari kesindir, 3 ay beklicen kuzum başka çaresi yok sıvıya devam rezene iç bi de papatya çayı var milupa nin ondan al bebeği sakinleştirici etkisi var ha bi de muskat Var eskiler hep ondan verirmis ciddi sakinleştirici etkisi varmış aldım ama bi kere kullandım hastalık girdi araya bidaha kullanmadım şimdilik papatya rezene ve humana süt artırıcı yetiyo Can a
kolik sancisi var zaten canim onun icin damla kullaniyoruz ama bazen aclik aglamasi oldugunu anliyorum nasil saldiriyo memeye sut gelmiyo herhalde bi soyleniyoki emerken :) dereotunuda deniyim bi insallah faydasi olur artar sutum

kolik sancisi var zaten canim onun icin damla kullaniyoruz ama bazen aclik aglamasi oldugunu anliyorum nasil saldiriyo memeye sut gelmiyo herhalde bi soyleniyoki emerken :) dereotunuda deniyim bi insallah faydasi olur artar sutum
Dereotu arttırıyor canım... Bide hurma ve kuru incirde aldır eşine... Bakliyatta tüket

Selam kizlar nasilsiniz biz alisimle elhamdulillah iyiyiz..emekleme ve tutunup kalkma(sadece popoyu kaldiriyoruz hop yerdeyiz) yok ama masaAllah yurumeye basladik 1 haftadir 6 7 adim atiyoruz bide biraz fazla tontisiz kilomuz 9 aylik kontrolumuzde 13.400 grdi(masaAllah) acaba bu yuzden mi kaldiramiyor kendini :-) Mogami Mogami @betiboop @blummmm @bebeem @larsson ve diger annisler hepinizin bebislerini opuyorum:21: hepinizin bebislerine masaAllah..@arsinli canim uzulme vardir bunda da bir hayir insaAllah hemen gecer rahatsizligin
Maşallah annesi çok iyi bakmış yaramış ali paşaya:KK46::KK49: büyüdü de artık topiğin abilerinden o da :KK39:

Benim kizda dis cikartiyor onun huysuzlugu var biraz tesekkur ederim canim guzel gorunuyor yorumlara bakayim mete pasanin fotosunu heyecanla bekliyorum

İyiyiz kuzum çok şükür... Senin fıstık Nasıl? Kuzum ben joie muze aldım şuan 650 tl ben indirimdeyken almıştım 450 ye... Araba benim çok hoşuma gitti gerçi daha kullanmadım... Hatta kaygılı da aynı arabadan aldı o da çok beğenmişti...e bebekte bakarsan yorumlar var o da sana referans olur

Mogamim öpen yabancılar oluyo mu önlem aliyo musun, ay ben kendim bile opulmeyi sevmem bebişe önlem almam lazim
Daha doğru düzgün gelen giden olmadı Can'ım herkes kırkının çıkmasını bekliyordu ben bu kadar düşünceli bi güruh görmedim:-) o yüzden öpülme derdimiz olmadı ama gelenlerde hiç öpmedi benim uyarmama gerek kalmadı şükür gerçi ara ara ben şakayla karışık daha ben öpmedim bile dediğim için bi de azcık cadı bi yanım olduğundan insanları ürkütmüş olabilirim:-) bi öpen eşim ona da ne cadılık işliyo ne başka bişey:-) gelecek olanlarda öpmezler çevremde öyle tipler yok şükür Hoppa sen de çekinme söyle herkese en başından ben utanmadan herkese eve girer girmez hadi lavaboya el yıkamaya diyordum...bide yazılı önlükler t shirtler var beni öpme falan diye onlardan al

Ayy maşallah pasamiza zaman ne çabuk geçiyor yaaaa :nazar: beni de etiketle annesi goreyim:KK39: bi de siz uyku tulumunu nerden aldınız ilk aylar kullaniliyo mu :KK39:
Kuzum uyku tulumu almadım ben kışlık bambu battaniyesi var o yetiyo zaten üstünü biraz fazla örteyim hemen ter içinde kalıyo... Uzmanlarda yorgan yastık önermiyor zaten boğulma riski yüzünden... Senin paşa yaz çocuğu olacak tuluma gerek olmaz ki ama kışa büyümüş olacağından sonbaharda alırsın bi tane bende önümüzdeki kışa alırım...bide ev sıcak oluyo zaten tulum düşünme yaz günü

tamam canim cok sagol bakliyattanda korkuyorum cogu gaz yapiyo
Anladım canım ben önüme ne gelirse yedim çok şükür bi sorun olmadı ama bebekten bebeğe fark ediyor demek ki... Nasıl hareketli mi peki çünkü bu gaz hareketsizlikle ilgili ayrıca kucağına al kuzuyu yani bebiş hareket etsin öyle okumuştum bi yazıda

Back