- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur. dualarımız seninle. güzel haberlerle gel.ayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz
sağol canım inşallahhayırlı olsun canım inşallah pozitif olur. dualarımız seninle. güzel haberlerle gel.
Insallah değerin yükselir canim hayırlı olsun
Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz
Hayırlı cumalar kızlar... Yeni keşfettim topiği) 26 yaşındayım 7 aylık evliyim ama göbüşüm hala dolmadı.. Her ay hüsranla geçiyor bu ay da bekledim dün yine regl oldum ne yapıcam bilmiyorum var mı benim durumumda olan bu durum normal mi
Belki cok dertlisin.. Belki yeter bittim diyorsun...Belki kendinden gecmissin...Belki de agliyorsun...DUY..! Rabbin Kur'an-i Kerimdeki ayetinde sana söylüyor;
"SABREDENLERE MUKAFATLARI HESAPSIZ ÖDENECEKTIR." Belki onca insanin arasinda neden secildigini soruyorsun? Oysa. RABBININ sectikleri hep kiymetlidir...
Cumamiz mübarek ol
Amin inşallah allah razı olsunHayırlı cumalar canım Rabbim kimin nerde bi derdi bi sıkıntısı varsa gidersin. Bizi sabredenlerden ve sabrin sonunda mukafatini alanlardan eylesin inşallah...
Amin insallah cok sagol rabbim sagligiyla hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsincanım yeğenin için dua ettim. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Hayırlı cumalar canım Allah yardımcınız olsun. Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah... İnsan kendini unutuyo bu durumlarda sadece evladını düşünüyorsun çok zor gerçekten. Dualarimda olacak inşallah duyar Rabbim sesimizi..
Hayırlı cumalar canım Allah yardımcınız olsun. Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah... İnsan kendini unutuyo bu durumlarda sadece evladını düşünüyorsun çok zor gerçekten. Dualarimda olacak inşallah duyar Rabbim sesimizi..
Amin insallah cok sagol rabbim sagligiyla hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin
güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım. inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinW wuslt Allah yardımcınız olsun canım. Tez elden şifasını versin inşallah yeğeninin. Annelerin en zor imtihanı çocukların hastalığı. Umarım en yakın zamanda hastalığı yenersiniz.
sebastianderki değerin kat kat artarak devam eder inşallah kucağına alırsın yavrunu sağlıkla
Siyetem inşallah tutar aşılamanız. Burdan daha güzel haberler paylaşırsın 10 gün sonra.
inşallah canım inşallah rabbim nasip ederW wuslt Allah yardımcınız olsun canım. Tez elden şifasını versin inşallah yeğeninin. Annelerin en zor imtihanı çocukların hastalığı. Umarım en yakın zamanda hastalığı yenersiniz.
sebastianderki değerin kat kat artarak devam eder inşallah kucağına alırsın yavrunu sağlıkla
Siyetem inşallah tutar aşılamanız. Burdan daha güzel haberler paylaşırsın 10 gün sonra.
Allah acil sifalar versin canim bu mubarek gunde sifasini bulur insaAllahHayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz
InsaAllah iki bebis birden gelir:)ayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
ay inşallah canım ben birinede razıyım rabbim nasip etsin hayırlısıylaInsaAllah iki bebis birden gelir:)
Hoşgeldin canım... Maaşallah yaşın genç yeni de evlisin. Bu işler sabır işi tatlım. Emin ol senin durumunda da durumumunun çok zor dönemlerinde olanlarda var. Burda zaman geçirdikce daha iyi aanlayacaksın. Rabbim bu yolda yardımcın olsun. Sabrının sonu Hayırlısıyla selamet olsun. Allah kimseyi evlat hasretinden mahrum bırakmasın inşallah... En kısa zamanda dualarini kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?