Canım benim inşallah bizde sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız meleklerimizi kucaklarimiza. Ne mutlu sen şimdi keyfini çıkar oğluşun meteyle günlerin
evet topigin yeni erkeki yiğit İsa :) çok sukurki duzeliyorum inanki kimsenin yaşamasını istemedigim şeyleri yaşadım. Doktorum bunları yaşadigin için uzulebilirsin ama seni motive edecek tek şey bunları yaşayanların bebekleri daha sıkı tutunur annelerine dedi. Çok sıkı tutunmuş sana dedi. O yüzden cok mutlu oluyodum gerçekten. Hastanede vakit geçmiyor... Arada ben motive olayım diye ultrasonla bebeğime bakiyoduk. Doktorumu çok seviyorum beni bu zor zamanlarimda hep motive etti beni hiç yalnız bırakmadı ve tabiki eşimle annelerimm... Annem abimin oğluna baktığı için benimle çok ilgilenemedi. Ben aylardır kayinvalidemde kalıyorum. Bana öyle iyi baktiki anlatamam. Sanki bebek olan bendim yani o derece. Hala da ilgileniyo benimle birbirimize çok alıştık aannemden yakın oldu bana Allah ondan razı olsun. İnsan zor zamanlarda belli ediyor kendini gerçekten. Herkese böyle kayinvalideler nasip etsin Rabbim