- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
Canm gözün Aydın Allahım tamamına erdirsin inşallahkızlar selamlar :)) nasılsınız??? benim transferim tuttu ama değerim çok düşük dualarınıza ihtiyacım var yine. yeni anne olanları tebrik ediyorum. hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum :)))
Canm gözün Aydın Allahım tamamına erdirsin inşallah
Olumlu düşün canm sen hayırlısını dileçok teşekkürler canım :) iyi ki varsınız desteğinizi asla unutmucam. şimdi çok kritik durumum kimyasal da olma ihtimali var.
Insallah değerin yükselir canim hayırlı olsunkızlar selamlar :)) nasılsınız??? benim transferim tuttu ama değerim çok düşük dualarınıza ihtiyacım var yine. yeni anne olanları tebrik ediyorum. hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum :)))
cok almıssın canım ama olsun dert etme ben 14 le bitirdim 9 u gitti az kaldı inşallah :)Tatlım 13 kilo aldımçok gecmis olsun canım iyisiniz sükur sen kaç almıştın kaçı gitti
Çok geçmiş olsun canjm neyi var allah şifa versin edeyim ismi ne çocuklar hasta olmasın anneler üzülmesin çok zorHayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz
Hayirli olsun fındıkci güzeli bak zaman nasıl geçti ocak diyodun Şubat oldu bile allah guzrl haberler almani nasip etsinayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
Losemi tedavi goruyor adi buse sizede cok gecmis olsun rabbim evlat acisi yasatmasin kimseye cok zor allah razi olsunÇok geçmiş olsun canjm neyi var allah şifa versin edeyim ismi ne çocuklar hasta olmasın anneler üzülmesin çok zor
amin canım sağol inşallah hayırlısıyla tutar aşılamam ..evet zaman cok cabuk geçiyo daha dün gibi birlikte rahim filmi çekilmiştik....rabbim bekletmez inşallah daha fazla doktor cok umutlu konuştu valla hem sağda hem solda yumurta var cok güzel dedi ikiz olma ihtimali bile var ben birinede razıyım ama rabbim nasip etsinHayirli olsun fındıkci güzeli bak zaman nasıl geçti ocak diyodun Şubat oldu bile allah guzrl haberler almani nasip etsin
Rabbim saglikli hayirlisini nasip etsin insallahamin canım sağol inşallah hayırlısıyla tutar aşılamam ..evet zaman cok cabuk geçiyo daha dün gibi birlikte rahim filmi çekilmiştik....rabbim bekletmez inşallah daha fazla doktor cok umutlu konuştu valla hem sağda hem solda yumurta var cok güzel dedi ikiz olma ihtimali bile var ben birinede razıyım ama rabbim nasip etsin
inşallah canım sağolRabbim saglikli hayirlisini nasip etsin insallah
Allahım güzel allahım buguzel cuma hurmetine dualarimizi kabul etsin minigin meleğin mucizen tutunsun kucağına nasip olsun AMİNNNN insallahhhh ... herzaman dualarimdasin Allahım gönül muradini mucizeni nasip etsin sağlığıyla inşallah.. Kurban olduğum ALLAHIM hayırlı kılsın senin için de ol desin allahım kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Dualarımdasin diyorumki 10.000 tane fatiha okusak kadın tamamladığı ayda hamile kalmış inşallah seninde bebeğin tutunur okumak istersen ben 1000 tane okurum allahın izniyle bitene kadar da yardım ederimayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
Aman paşamız iyi olsun annesi evde takıl bi süre artık bende zaman kızımla aksın istiyorum sağol canm inşallahBurculu teyzesi daha iyi bağışıklığı zayıf olduğu için evde takiliyoruz bisure de öyle olacak zaten nasıl sabah akşam oluyo belli olmuyo bebisle :) az kalmış sana da kolay doğum diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?