• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

ayseygt1453 ayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur. dualarımız seninle. güzel haberlerle gel.

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz

canım yeğenin için dua ettim. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Hayırlı cumalar canım Allah yardımcınız olsun. Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah... İnsan kendini unutuyo bu durumlarda sadece evladını düşünüyorsun çok zor gerçekten. Dualarimda olacak inşallah duyar Rabbim sesimizi..
Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz

Hoşgeldin canım... Maaşallah yaşın genç yeni de evlisin. Bu işler sabır işi tatlım. Emin ol senin durumunda da durumumunun çok zor dönemlerinde olanlarda var. Burda zaman geçirdikce daha iyi aanlayacaksın. Rabbim bu yolda yardımcın olsun. Sabrının sonu Hayırlısıyla selamet olsun. Allah kimseyi evlat hasretinden mahrum bırakmasın inşallah... En kısa zamanda dualarini kabul etsin :KK66:
Hayırlı cumalar kızlar... Yeni keşfettim topiği) 26 yaşındayım 7 aylık evliyim ama göbüşüm hala dolmadı.. Her ay hüsranla geçiyor bu ay da bekledim dün yine regl oldum ne yapıcam bilmiyorum var mı benim durumumda olan bu durum normal mi

Hayırlı cumalar canım Rabbim kimin nerde bi derdi bi sıkıntısı varsa gidersin. Bizi sabredenlerden ve sabrin sonunda mukafatini alanlardan eylesin inşallah...
Belki cok dertlisin.. Belki yeter bittim diyorsun...Belki kendinden gecmissin...Belki de agliyorsun...DUY..! Rabbin Kur'an-i Kerimdeki ayetinde sana söylüyor;
"SABREDENLERE MUKAFATLARI HESAPSIZ ÖDENECEKTIR." Belki onca insanin arasinda neden secildigini soruyorsun? Oysa. RABBININ sectikleri hep kiymetlidir...

Cumamiz mübarek ol

Amin insallah cok tesekkur ederim gercekten zor bi durum ablam benim kizima uzuluyordu tiroid hastasi kizim tedaviye yanit veriyor sukurler olsun rabbim sanafa hayirlisiyla sagligiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah rabbim dermansiz dert vermesin sifa bekleyen herkes sifasina kavussun insallah
Hayırlı cumalar canım Allah yardımcınız olsun. Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah... İnsan kendini unutuyo bu durumlarda sadece evladını düşünüyorsun çok zor gerçekten. Dualarimda olacak inşallah duyar Rabbim sesimizi..

W wuslt Allah yardımcınız olsun canım. Tez elden şifasını versin inşallah yeğeninin. Annelerin en zor imtihanı çocukların hastalığı. Umarım en yakın zamanda hastalığı yenersiniz.
sebastianderki sebastianderki değerin kat kat artarak devam eder inşallah kucağına alırsın yavrunu sağlıkla
Siyetem Siyetem inşallah tutar aşılamanız. Burdan daha güzel haberler paylaşırsın 10 gün sonra.

W wuslt Allah yardımcınız olsun canım. Tez elden şifasını versin inşallah yeğeninin. Annelerin en zor imtihanı çocukların hastalığı. Umarım en yakın zamanda hastalığı yenersiniz.
sebastianderki sebastianderki değerin kat kat artarak devam eder inşallah kucağına alırsın yavrunu sağlıkla
Siyetem Siyetem inşallah tutar aşılamanız. Burdan daha güzel haberler paylaşırsın 10 gün sonra.
güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım. inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

inşallah canım inşallah rabbim nasip eder

Allah acil sifalar versin canim bu mubarek gunde sifasini bulur insaAllah

ayseygt1453 ayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
InsaAllah iki bebis birden gelir:)

Hoşgeldin canım... Maaşallah yaşın genç yeni de evlisin. Bu işler sabır işi tatlım. Emin ol senin durumunda da durumumunun çok zor dönemlerinde olanlarda var. Burda zaman geçirdikce daha iyi aanlayacaksın. Rabbim bu yolda yardımcın olsun. Sabrının sonu Hayırlısıyla selamet olsun. Allah kimseyi evlat hasretinden mahrum bırakmasın inşallah... En kısa zamanda dualarini kabul etsin :KK66:

Amin Allah razı olsun :)

Bir de kızlar ben dün adet olmıştum da bugün bitti nerdeyse gelmiyor.. Sizce neden ilk defa oldu böyle.. Ama dün akşam baya yoğundu

Back