Amin insallah cabucak atlatir hastaligini rabbim dermansiz dert vermesin tesekkur ederimW wuslt Allah yardımcınız olsun canım. Tez elden şifasını versin inşallah yeğeninin. Annelerin en zor imtihanı çocukların hastalığı. Umarım en yakın zamanda hastalığı yenersiniz.
sebastianderki değerin kat kat artarak devam eder inşallah kucağına alırsın yavrunu sağlıkla
Siyetem inşallah tutar aşılamanız. Burdan daha güzel haberler paylaşırsın 10 gün sonra.
Amin insallahAllah acil sifalar versin canim bu mubarek gunde sifasini bulur insaAllah
Rabbim insallah sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin bir fikrim yok acaba yerlesme falan mi stres yaparsanda azalabilirBir de kızlar ben dün adet olmıştum da bugün bitti nerdeyse gelmiyor.. Sizce neden ilk defa oldu böyle.. Ama dün akşam baya yoğundu
Elisayi bende merak ediyorumKızlar Elisa dan haber varmı merak ediyorum
Bir de kızlar ben dün adet olmıştum da bugün bitti nerdeyse gelmiyor.. Sizce neden ilk defa oldu böyle.. Ama dün akşam baya yoğundu
Onun iyi gidiyo sanırım regl oldu mu bilmiyorum ama eşi atanacakti onun heyecanı vardı onda daElisayi bende merak ediyorumPamukprncess faceden gorusuyor galiba
Minik oğlunu kucağına alınca hepsi geçip gitmiş olacak bitanem ayrıca Allah doktorundan da kayınvalidende razı olsun insanın bu zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor...Kv doğumdan sonrada sana yardım eder çünkü ilk 10 gün özellikle yardım şart...Doğum vaktiniz gelse de azcık heyecan yapsak kızCanım benim inşallah bizde sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız meleklerimizi kucaklarimiza. Ne mutlu sen şimdi keyfini çıkar oğluşun meteyle günlerinevet topigin yeni erkeki yiğit İsa :) çok sukurki duzeliyorum inanki kimsenin yaşamasını istemedigim şeyleri yaşadım. Doktorum bunları yaşadigin için uzulebilirsin ama seni motive edecek tek şey bunları yaşayanların bebekleri daha sıkı tutunur annelerine dedi. Çok sıkı tutunmuş sana dedi. O yüzden cok mutlu oluyodum gerçekten. Hastanede vakit geçmiyor... Arada ben motive olayım diye ultrasonla bebeğime bakiyoduk. Doktorumu çok seviyorum beni bu zor zamanlarimda hep motive etti beni hiç yalnız bırakmadı ve tabiki eşimle annelerimm... Annem abimin oğluna baktığı için benimle çok ilgilenemedi. Ben aylardır kayinvalidemde kalıyorum. Bana öyle iyi baktiki anlatamam. Sanki bebek olan bendim yani o derece. Hala da ilgileniyo benimle birbirimize çok alıştık aannemden yakın oldu bana Allah ondan razı olsun. İnsan zor zamanlarda belli ediyor kendini gerçekten. Herkese böyle kayinvalideler nasip etsin Rabbim
kuzum doğum yapmışsın beti haber verdi gözün aydın olsun bitanem inşallah bir an önce toparlarsın sonra da doğum hikayeni bekliyoruz... Defne kuzumuzu kokla teyzeleri yerineKizlar ben geldiiiiiiim.
Bugun kontrolm vardi sabahtan cati muayenesi yapti dr um (kotu bi durumu yok sanki adet agrisindaki gibi baski hissettim) her sey nirmal ama bebisim 3600 gr olmus dr zaten gelmeye niyeti var 1 hafta icinde gelir ama bu arada kilosu artar zorlanirsin dedi.yrn sabah 8de yatisim yapilacak vajinadan ilac verilcek acilmam olunca da epidurl alicam insallah normal dogumla yrn kizimla kavusucaz :)
Ayy insallah atanir minik mucizedide gelir sen nasilsin gulum sende hep aklimdadinOnun iyi gidiyo sanırım regl oldu mu bilmiyorum ama eşi atanacakti onun heyecanı vardı onda da
Bende umutlandirmak istemem insallah gelmistir melegi bendede hic yerlesme kanamasi olmadi ama boyle olan arkadaslarda var strestende azalabilirCanım yoğun gelip te azaldiysa sitres yapmış olabilirsin. Bide hamile kalmak istediğin için sitres maalesef bu durumları yaşamaya neden oluyo. Açıkcası benim yerleşme kanamam olmadı o yüzden miktarını falan bilmiyorum hanı dediğin kadar yoğun gelirmi bilemiyorum. W wuslt arkadasim olabilir belki demis. İnsallah oyledir diyelim biz yine ama umutlandirmak ta istemeyiz tabiki. Hayırlı zamanda gelsin mucizen inşallah...
kıyamam ben ona yaa inşallah tümden biter gaz sorununuz canım benim... mete paşa emiyo bolca artık mama ile işimiz kalmadı çok şükür... bir aylık olduk sayılır... hızlı geçiyor zaman dimi minnaklar daha dün göbüşlerimizdeydiÇok güsel söylemişsin bizde minnak kızımla büyüyoruz çok şükür herşey iyi yorucu ama keyifli ahh şu gazlar olmasa ama 40 tan sonra biraz rahatladık ama 40 a kadar güsel çektik ama olsun kızım için herşeye değer :) sütün nasıl metemiz emiyo mu gemişi hiç okuyamadım anlat bakim
Çok şükür kuzum Rabbim bir daha düşürmesin hastaneye Allahım korusun evlatlarımızı... Gece gündüz onlar hep onlar var mı daha güzeli dimi betimsağol balım çıktık şükür allah yasatmasın kimseye.. en iyisini yapmıssın ben yapmadım onu o yuzden de geçyi çocuguma.. gece gündüz onlar di mi
Aman bacım dikkat et gözünü seveyim uzan dinlen muhtemelen kas ağrısı falandır ama geçmezse görün doktoraMogami mm maşallah size ohh anne-oğul darısı bize bende Ayağım kaydı mutfakta bacaklar ortdana ikiye ayrıldı baya ağrı da oldu ve şimdi de halen az var ağrı , onun dışında iyiyiz
Canım doğumuna az kalmış inşallah bir avazda kurtulursun bitanem ayağında umarım zorlamaz seniEvet ama prensesin gelmek gibi bir niyeti yok gibi
Dualarımız seninle canım benim inşallah değerin güzel güzel artarkızlar selamlar :)) nasılsınız??? benim transferim tuttu ama değerim çok düşük dualarınıza ihtiyacım var yine. yeni anne olanları tebrik ediyorum. hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum :)))
oooyyyy benim kuzumun iki yumoşu olmuş onlarda inşallah sana bebiş olarak dönsün bir ya da iki olsun ama hayırlı sağlıklı evlat olsun dualarımdasın hatun inşallah güzel haberlerini alıcaz@ayseygt1453 kızlar aşılamamı yaptırdım 15 şubatta test yaptırcam ...Allah nasip eder inşallah da tutar aşılamam . ayşesim sendende arkadaşındanda çocuklarındanda allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...sana da banada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...amin
Canım Rabbim şifasını versin güzel kuzunuzun elbette dua ederim Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursunHayirli cumalar kizlar nasilsiniz sizden dua istiyorim yegenim icin cok hasta ablamda ona uzuluyor yemeden icmeden kesildi daha oncede dua istedim ama dikkate alan olmadi allah rizasi icin dua edermisiniz
Hoşgeldin canımHayırlı cumalar kızlar... Yeni keşfettim topiği) 26 yaşındayım 7 aylık evliyim ama göbüşüm hala dolmadı.. Her ay hüsranla geçiyor bu ay da bekledim dün yine regl oldum ne yapıcam bilmiyorum var mı benim durumumda olan bu durum normal mi
Dinleniyorum tatlım neyseki okullar da halen tatilAman bacım dikkat et gözünü seveyim uzan dinlen muhtemelen kas ağrısı falandır ama geçmezse görün doktora
Bende karmaşık iyi diyemiyorum, kötü de diyemiyorumAyy insallah atanir minik mucizedide gelir sen nasilsin gulum sende hep aklimdadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?