Selam hatunlar nasılsınız keyifler nasıl? Hamişler bebişler nasıl bakayım büyüyor sıpalar gün geçtikçe tepikleri de güçleniyor... Benim gecem gündüzüm Mete... Annelik çok güzel ve bir o kadar yorucu ama herşeye bedel onun bir gülüşü gamzeli aşkım benim
@betiboop canım benim çok çok geçmiş olsun umarım çıkmışsınızdır hastaneden benim eşimde boğaz enfeksiyonu geçirdi evde maskeyle dolaştırdım adamı çok şükür atlattı...güzel haberlerini bekliyorum
@ayse4255 kuzum atlatmışsın kan yamasıyla çok şükür artık ikincide genel en güzeli senin için
E elf21 canım biz iyiyiz kuzumla sen nasılsın bakalım Ali paşa nasıl?
@nerisbebek canım benim maaşallah Yiğit paşamıza güzel güzel büyüyor topiğimizin yeni erkeği... çok şükür azalmış şikayetlerin yavaş yavaş biter inşallah kuzum
@arsinli balım benim yarın kontrolün var dimi haber ver...inşallah birsürü yumoş vardır dualarımdasın bitanem umarım biri yada ikisi tutar sonra gelsin minik emucizeler
@cnntrm canım inşallah en hayırlı zamanda gelir sıpan... listeye devam ediyorum evet hemen eklerim canım benim
@lulus_k @sweet42 huuuuuu hatunlar napıyonuz ses verin
@KAYGILI kuzum nasılsın bayadır görünmüyordun Demir bey çok meşgul ediyor annesini desene...büyüdü dimi sıpa